Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana_Filipescu spune:
Buna dimineata tuturor.
Datele mele sunt DN 06.01.1977, UM 26.04.2008, DPN 30.01.2009.
Sper ca sunteti toate bine!
O zi buna sa avem
Ioana
Ioana_Filipescu spune:
Am postat de doua ori.
Scuze!!
Rog un administrator sa stearga unul din mesaje.
Multumesc
BillyBilly spune:
Buna dimineata!
Tuchi, Catalina, Irina, DarkBendis
va multumesc mult fetelor! N-are forumul o iconita cu o imbratisare infocata pt voi, ca tare sunteti inimoase!
Da, bebelusa mea este mare amatoare de adrenalina, dupa cate se pare ma face funda!
Cred ca in loc de laptic cu grisulet, o sa caut sporturi extreme, sa-i dam copilului senzatii tari!
Vorbeati de burtica mai devreme... la mine se vede o usoara umflatura, un pic tare deasupra pubisului si cam atat. Dar mai ceva decat asta, este burtica mea, cea de toate zilele, care din cauza digestiei ingreunate, este mai tot timpul balonata, umflata..parca mananc pietre, asa greu merge totul. Sunt si constipata si nu stiu ce sa mai fac, cred ca trec pe suc de morcovi...beau apa cam 3 litri pe zi, separat de alte lichide, mananc fructe, dar nu se vede nici o imbunatatire.![]()
De anuntat, noi am anuntat pe toata lumea ca sunt insarcinata, dupa care am anuntat pe aproape toata lumea ca nu mai sunt insarcinata, acum suntem in faza de a anunta iar pe toata lumea, ca sunt totusi insarcinata
. Cred ca nimeni nu mai crede nimic pana nu ma vede cu burta mare!
barbatul nici el nu mai stie ce sa mai creada: imi aduce flori ba de consolare, ba de fericire! 
Naty ce faci? ai mers la control?
mimika bine ai venit!
Catalina
9+
Bebelusa
cristi_2003 spune:
buna diminineata fetelor
eu tocmai am ajuns la sibiu cu treba - azi nu o sa pre pot sta cu voi.
daca nici in apa sarata nu e voie atunci o sa ma multumesc cu dusuri. oricum se pare ca si daca stau la soare/caldura imi e cam rau ceea ce inseamna ca vara asta o sa o cam raresc cu strandurile.
sper numai sa nu inceapa si la mine greturile , ca sunt ceva semnale in acest sens.
si astept rezultatele de la sange si urina, sper sa fie totul ok.
7+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
billybilly tare faza cu florile - oricum important e sa iti aduca, mai ales acuma ca e de fericire...
si la mine tot asa e cu cele 2 burti - cea mica din partea inferioara si cealalta - inainte nu aveam probleme, dar se pare ca acuma daca beau un pahar cu apa sau mananc un pic un doi se umfla balonul.
7+
Leditia spune:
Bun venit noilor gravidutze.
Sarcina usoara si un bb sanatos.
mimika,du-te la profilul personal si la semnatura pui [ gravi ] 4+ sau cate sapt ai tu..se pune cate sapt ai incheiate,nu sapt in care ai intrat.Si in fiecare sapt mergi si schimbi.Se calc de la UM.
Naty cum mai esti?Te asteptam cu vesti bune..
selenar,eu momentan nu mi-am facut analizele imunologice,am facut niste analize date de medicul de fam,dar mi s-a recoltat acolo la cabinet,nu stiu unde le trimit.Acum,urmeaza sa iau rezultatele de acolo..cand or fi gata si sa merg la ginecolog ca sa vada si dr ginecolog ce mi-a dat si sa-mi mai dea si ea o tura,dar sa nu fie tot alea,sa nu le repet.Am inteles ca ma trimite la synevo.
Sa stii ca exista tratament,iar dr nu trebuia sa strambe din nas si sa-ti spuna ce e de facut!IgG-ul pozitiv reprezinta existenta anticorpilor, nu prezenta parazitului in sange. asta inseamna ca ai imunitate.
Si inca ceva,nici mie nu mi-a zis de eco de la 12 sapt,poate unor dr nu li se pare importanta.Sau poate a zis ca oricum va mai intalniti pana atunci si mai e timp..cine stie.Incearca sa nu mai fi negativista si sa te gandesti ca bebicu tau e bine si o sa va intalniti bine ,sanatosi prin iarna asa...si atunci sa vezi dragoste la prima vedere
Totusi,mai menajeaza-te,ca am vazut ca muncesti mult...
POZE
my baby
7+
cristi_2003 spune:
si mie dra mi-a trecut doar setul de analize de sange de baza - cu glicemie, rh si altele dar nu inteleg ce scrie - probabil in functie de rezultate ma trimite la unele mai complicate?
ca astea au fost gratuite, chiar si la policlinica privata
8+
ioanara23 spune:
buna!
ma primiti si pi mini? ![]()
azi dimineatza am avut al 4-lea test pozitiv! bine, a doua linie nu e la fel de rosie ca cea de control, dar avand in vedere ca ieri trebuia sa imi vina cm-ul si evident nu a mai venit, eu zic ca e de bine...
datele mele sunt UM 02.05, DN 17.09.1979, DPN 06.02.2009
va doresc sarcini usoare si bebelini sanatosi si la termen!

ioana
4+
Naty spune:
Buna fetelor
si multumesc mult pentru grija si vorbele incurajatoare.
Nu am ajuns la spital, ieri m-am dus acasa si azi dimineata, exact cand sa plec m-a sunat varu-miu (care e rezident ginecolog la Municipal) sa-mi zica sa nu fac drumul fiindca pana luni nu e nici un ecografist in spital, sunt toti la un congres la Craiova
.
Oricum, aseara am luat un no-spa si doua utrogestan, mai iau si azi.
Acum ma simt bine, nu mai am dureri si nici sangerari nu am mai avut de loc dupa momentul ala de ieri. Ma duc intr-una la WC sa ma uit, dar nimic din fericire.
Dr. mi-a zis ca e bine sa fac eco dar sa nu ma agit prea tare ca se intampla des sa ai sangerari in primul trimestru, pot avea o gramada de cauze, de multe ori nici nu sunt din uter, ci din vagin. Cica se poate sa ai sangerari pana si daca esti constipat si te fortezi prea tare (cum e si cazul meu).
In fine, incerc sa nu ma stresez, la Ioana am fost intr-o panica continua de la 12 saptamani pana am nascut fiindca am avut permanent iminenta de avort, apoi risc de nastere prematura. Acum sunt mai relaxata, mi-am dat seama ca bebelusii nu ies asa usor din burtici com credeam eu si ca teama mea a fost de multe ori exagerata si nu am reusit decat stresez si bebelina care a iesit taaaare nervoasa. Oricum, la saptamana asta de sarcina daca e sa fie avort spontan nu il poti impiedica orice ai face.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
ioana bine ai venit printre noi
sa dea dd sa terminam cu bine odiseea tot grupul
8+