Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna fetele!! Ieri m-am trezit in fata unui test de sarcina cu 2 liniute . M-am programat luni la consult la dr. Tutunaru. Sper sa fie OK. In ianuarie am pierdut o sarcina (6sapt). UM 28.04.08, DPN 02.02.09, DN 14.08.1978

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Billy Billy f fericita pt tineeeee!!!

Multumesc fetelor pt cuvintele frumoase.Sunt stresata de durerile mele si de scurgerea aceea care cred ca nu e sange ca dc ar fi atata doctor sa fiu sa-mi dau seama...ufff.Maine sa vedem ce vede la eco al 8 juma.Apropo pe mine ma vede dr Davitoiu Bogdan de la Pantelimon. va pup

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Naty, draga d tine, ce faci, cum mai este, sa ne dai de veste si da, ia 2 utrogestan, no-spa si la orizontala pana iei legatura cu un medic.Doamne ajuta
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Intrebare: atunci cand spui ca ai un nr. de saptamani le socotesti si pe cele 2 de dinainte de conceptie? Adica eu sunt acum in saptamana 5? Intrebare 2: cum fac sa imi apara si mie burtica cu + atatea saptamani? multam

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Irina.C, am vazut ca esti vazuta la Pantelimon si eu la fel, de Prof. Ancar.Cum este medicul de care vorbesti, eu una n-am auzit de el si lucrez la Sp. Pantelimon.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna fetelor,
Am lipsit in ultima vreme, dar azi am avut timp si am citit tot. Am avut cateva zile ingrozitoare, de dimineata pana seara numai in picioare, de n-am mai avut putere nici sa stau la calculator cand ajungeam acasa. Cam intr-o saptamana o sa se mai linisteasca lucruriel (sper!).
Am fost sambata la dr cu rezultatele de la analizele parazitologice si a strambat din nas din cauza analizei de toxocara IgG care a iesit pozitiv, si a listeriei care a iesit incert (cu recomandarea de refacere peste 2 luni de sarcina). Asa ca m-a trimis la alt cabinet sa refac toate analizele de parazitologice.
Leditia, tu la ce cabinet ai facut? Eu primul rand de analize le-am facut la un cabinet pe Str. Farului (la recomandarea dr de familie), iar dr Tomescu acum m-a trimis la un cabinet pe langa Delfinariu, mai precis pe langa Lic. Energetic. Din pacate n-am reusit sa ajung, ca am avut colocvii in fiecare zi de la 8 si abia vineri o sa merg. Asteptarea asta ma omoara...mai ales ca am inteles ca-s foarte periculoase infectiile astea de la animale. Nu va spun ca-mi vine sa dau si cainele si pisoii si am adevarate lupte cu socru-meu care mereu ii mangaie si apoi intra prin casa si ... imi fac o gramada de griji :(
M-ati pus pe ganduri si cu programarile la ecografii...dr mea nu mi-a zis nimic de genul asta. Ma gandesc ca poate crede ca n-o sa pot tine sarcina? Desi eu continui cu utrogestanul in fiecare zi, dimineata si seara, si mai iau cate un no-spa la durere.
Am citit ca si voi mai aveti crampe. Si la mine se mentin constante, dar parca noaptea m-au mai lasat.
Felicitari la fetele ce si-au vazut bebelusii! Si eu am vazut ceva (sau cel putin asa cred) atunci, la 6 saptamani, iar urmatoarea programare pentru consult si eco e abia pe 23 iunie.
Pana atunci o sa fac un drum la Iasi si o sa merg sa ma mai vada si dr Mihaliceanu. Sora mea merge la dansa si o verisoara foarte draga care e studenta la medicina la Iasi a avut numai cuvinte bune.

Seara buna si sa aveti o zi frumoasa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

E un medic relativ tanar 40 ani , sotia lui lucreaza la mine la spital e si dumneaei pediatra , e un profesionist , disponibil.Ma simt multumita.La prof puteam sa ma duc dar am avut teama ca nu e f disponibil ..ma rog a fsot decizia mea si sunt linistita sufleteste.Eu am facut si stagiul ca studenta acolo , cunosc clinica mai ales partea universitara a ei.Asa am decis si sper sa fie bine pana la capat.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Mi se pare normal ca atunci cand cineva deschide un nou capitol sa-i anunte si pe ceilalti, nu va suparati dar la fiecare nou capitol am patit asa.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
6+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uffff tot la sfarsitul zilei apar si eu ....

BillyBilly, tare mult ma bucur sa te vad... deschisesem noul capitol si ... draga de tine, in capul listutei... ce surpriza minunata ti-a facut bebe

Naty, Irina, sper din suflet sa fie toate bune

Eu inca nici nu am curajul sa ma sui pe cantar... in haine inca incap dar cupele mele DD de la sutien deja sunt cam.. mici. Si in vacanta plec doar saptamana viitoare... bunatati frantuzesti here I come! Dupa aia o sa zic ca au intrat toalele la apa . Toate! Si seara mi-e un somn... ieri la ora 9 dormeam dusa... da' la 2 dimineata cine facea treispe-paispe prin casa ca fugise somnul?

Pup pe toata lumea

8+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Andre ea, imi cer scuze acuma am vazut linkul .De fapt e prima data cand se pune link pentru urmatorul capitol.Eu intamplator am dat peste capitolul 5, eram convinsa ca inca se mai scrie la capitolul 4.Inca o data imi cer scuze am sa fiu mai atenta data viitoare.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
6+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput