Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Eu pe ai mei i-am anuntat inca de la primul test de sarcina pozitiv! Na...primul nepot/prima nepoata..au fost trup si suflet alaturi de mine si s-au bucurat enorm! Pe ai lui i-am anuntat mai tarziu cand a inceput sa mi se vada burtica. Dar bucuria tot pe masura a fost.

Justme8+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by Iris2002

Fetelor, scribalete mai sunteti!

Porumbita, ai fost la doctor, cum a fost?

pai am vb doar la telefon si programasem o intalnire pe sapt viitoare insa intre timp m-am sucit si maine ma duc la alt doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, am sunat la clinica si ... m-am programat pentru eco morfologica de 22 saptamani in septembrie. De abia am prins un loc, eu vroiam de fapt sapt. 23, dar era un singur liber pentru septembrie, care mie imi pica in sapt. 22... e bine si asa!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

da' la voi e asa o problema cu programatu' pt eco?
la noi se fac programarile destul de usor si nici nu se pune problema sa imi fac programarea de acum...
daca vreti, veniti la Iasi

8+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Offff, am sangerari! E sange ca la ciclu, putin ce-i drept, adica nu curge, doar am vazut pe hartie. Mi-e frica ca se duce sarcina fiindca, v-am, zis de ieri am niste crampe ca la ciclu, ma doare mijlocul si pe picior in jos.
Am luat si eu un no-spa si un utrogestan si maine dimineata ma duc la spital sa fac o eco.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Raluca, mergi acum la urgenta. Nu mai sta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Raluca pune 2 utrogestan,ia un no-spa si stai putin linistita.Sau bea o vit k daca ai.Si suna dr.Daca e abundenta sangerarea si te doare rau burtica mai bine suna dr si mergi imediat la spital.offf ,sper sa fie bine in final..

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mi-am adus aminte ca vorbeati de kg. Hai sa va zic si de ale mele ca sa va simtiti mai bine.
Sarcina trecuta am plecat de la 53 kg la 1.61m. Am ajuns pana la 69kg si la o saptamana dupa nastere aveam 61, ulterior m-am stabilizat la 59. Anul trecut am reusit sa slabesc pana pe la 54 kg.
Anul asta de la revelion pana acum am ajuns la 58 kg, de la care cifra matusalemica plec in sarcina asta. Sunt foarte suparata pe tema asta, dar n-am ce face. Poate ma mai ajuta greturile. Am greturi dimineata si seara foarte rau, parca mai rau ca la Tudor.

Hai ca v-am zapacit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Naty-te rog dute la spital,nu mai sta!!Doamne ajuta sa fie bine!!Sper din suflet!

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Billybilly iar am dat buzna peste voi sa iti spun ca m-am gandit la tine sa imi pare tare bine ca a fost alarma falsa.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput