Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

fetelor, voua v-au pomenit deja doctorii de morfofetala de 12 sapt?

Catalina

9+

Bebelusa

Da, la 12-13 saptamani trebuie facuta. Fa-ti programare deja. Io nici nu mai ajung la dr. decat dupa ce fac aceasta eco.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20057+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

naty eu sunt cam rasfatata, recunosc... lucrez de acasa si pot sa iau pauza oricand si nici n-am alte obligatii (copil, batrani de ingrijit) care sa ma oblige la activitate....iar barbatul este modern, nu sta dupa mine, iar daca poate ma si ajuta

Catalina

9+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Leditia draga utrogestanul este GRATUIT cu conditia sa ti se bifeze pe reteta casuta de la GRAVIDA. Iar daca farmacista iti spune ca nu este roag-o sa verifice cu atentie la GRAVIDE ,pt ca tu ai sunat la casa de asigurari si ti s-a spus ca este gratuit.
Mama ce ma enerveaza...parca suporta diferenta din buzunarul lor.
Mergi la Helpnet sau Sensiblu.
Billy asa cum am mai spus daca astepti sa iti pomeneasca medicii de morfofetale de 12-16-23 saptamani s-ar putea sa nu gasesti loc unde sa o faci. Medicii buni au deja programari pana in sept -oct.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Stie cineva cum trebuie sa sune o scrisoare prin care-ti anunti angajatorul ca esti insarcinata?

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

mi-am facut programare la medsana - 180 ron. la medlife n-am mai gasit loc, DAR fetele de la receptie nici nu stiau ca se face morfofetala la 12 sapt??!! m-au intreb de nu stiu cate ori daca asta imi trebuie...ceea ce m-a bagat in ceata... la medsana s-au prins din prima si aveau si disponibilitate.

Catalina

9+

Bebelusa

Mergi la inceput

Leditia
subsemnata...incadrata in departamentul..., va instintez prin prezenta ca sunt insarcinata in x sapt, avand sarcina cu risc conform scrisorii medicale anexate. va rog sa-mi aprobati reducerea programului de lucru cf oug 96/2003, incepand cu data de...
Billy la cine te-ai programat la medsana?

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Dr. Hadi zice pe programare...medsana primaverii
Catalina

9+

Bebelusa

Mergi la inceput

Il stiu .Este arab.Am fost la el de doua ori.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Billy am trimis PM.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Leditia draga utrogestanul este GRATUIT cu conditia sa ti se bifeze pe reteta casuta de la GRAVIDA. Iar daca farmacista iti spune ca nu este roag-o sa verifice cu atentie la GRAVIDE ,pt ca tu ai sunat la casa de asigurari si ti s-a spus ca este gratuit.
Mama ce ma enerveaza...parca suporta diferenta din buzunarul lor.
Mergi la Helpnet sau Sensiblu.
Billy asa cum am mai spus daca astepti sa iti pomeneasca medicii de morfofetale de 12-16-23 saptamani s-ar putea sa nu gasesti loc unde sa o faci. Medicii buni au deja programari pana in sept -oct.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Deci eu m-am dus cu o reteta de la med ginecolog si scria ca-s gravida si nu mi-a dat nik compensat!Mi-a zis ca daca vreau compensat sa ma duc la medicu de fam sa-mi transcrie pe reteta speciala de compensate!Si pe reteta aia aveam doar no-spa si ince unele,dar nu utrogestanu.M-am dus la farmacista,azi,ca oricum trebuia sa iau utrogestan ca mi s-a terminat..si mi-a zis ca nu e gratuit ci costa 100 si ceva de mii ,deci jumate!Eu pt asta trebuie sa ma duc la med ginecolog,sa faca o scrisoare medicala cu tratamentul meu..apoi sa ma duc la med de fam sa-mi transcrie pe reteta din aia compensata..si cu aia ma duc la farmacie..Acum am dat pe no-spa in jur de 100 mii ,aveam 90 de tablete trecute ca mi-a dat pt o luna intreaga(e 90mii pachetul,deci pe 4 pachete..).Eu i-am zis dr de fam azi,ca sa-mi dea ce este compensat si ce nu,asta e..da mai scap si eu,ca in total ,necompensat dau 4mil.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput