Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Leditia , utrogestanul este compensat 100%. Eu am fost mare consumatoare 8/zi-4luni. Trebuie sa subliniezi la farmacie ca esti gravida si sa-i arati bifa din reteta (asta sa verifici si tu inainte de a pleca de la medic familie) de la gravide. Sunt niste nemernici. Dar la un moment dat am trimis si la voi ordonanta cu medicamente gratuite.Scandalizeaza-te ca nu vorbesc prostii. Sau las-o asa si plateste din buzunar.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

medicamentele aflate pe lista de gratuitati sau compensate:

- Utrogestan (hormon de sarcina)
- No-Spa si Ginipral (pentru contractii si dureri)
- Elevit si Centrum Materna (vitamine)
- Ampicilina
- Augmentin
- Amoxicilina
- Paracetamol

Mai multe informatii despre denumirile comerciale ale pilulelor prescrise femeilor insarcinate le gasiti cuprinse in Anexa nr. 4 si Anexa nr. 5 la Ordinul presedintelui CNAS nr. 75/1 februarie 2008, postat pe www.cnas.ro, link-ul Lista Medicamentelor.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu sunt in urma de tot si cu scrisul si cu cititul, asa e cu diferenta de fus orar, la noi e dimineata si abia m-am sculat.
Roxana bun venit la odisee, sarcina usoara.Ma bucur ca sunteti toate bine si bebeii sunt sanatosi sper sa o tinem tot asa pana la sfarsit.Eu mi-am facut ieri programare la medic pe 3 iunie, sper sa-mi mai faca inca o ecografie ( am 2 la activ) si binenteles sa-mi ia si analizele de sange, ca pana acum n-am facut nici una. Eu ma simt bine, usoare greturi dar suportabile, in rest somn somn si iar somn.Mi-am cumparat un juicer foarte bun si am inceput sa fac la el tot felul de sucuri naturale de fructe si legume.
Miereaamara, ma bucur ca esti bine, ai grija cu programul asta incarcat incearca sa nu te obosesti prea mult.Eu am noroc ca ma duc numai la scoala si atat, vin acasa si invat.O sa intru si eu intr-o perioada de teste si examene, sper sa fie bine si sa ma pot concentra.[pup}

In legatura cu mamele noastre, cred ca fiecare perioada cu greutatile ei, erau alte timpuri alte greutati.Mama cat a fost insarcinata cu mine nu facut nici o ecografie, iar analize de sange odata sau de doua ori si am iesit sanatoasa tun. Ceea ce ne "omoara " acuma e mancarea asta artificiala cu tot felul de aditivi si coloranti, nici fructele si legumele nu sunt naturale 100%.Poate in Romania se mai gasesc pe la piata, insa aici nu prea sunt piete trebuie sa te duci pe la ferme ca sa cumperi.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
6+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Eu nu primesc nici un medicament gratuit ca sunt la medic privat...

Leditia-nu stiu cum se scrie ca te-as ajuta.

Ioanara23-deci ne"cunoastem".Am vazut ca intrebai cand am fost la medic.eu am fost la 5 saptamani(cateva zile dupa ce am facut testul de sarcina) dar la 5 saptamani nu se vede mare lucru decat saculetul embrionar dar eu nu a mai avut rabdare

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

cristy_2003-atata timp cat secretiile sunt albicioase(transparente),fluide si fara miros nu trebuie sa iti faci griji.In timpul sarcinii secretia vaginala este mai abundenta si se numeste leucoree, aceasta este subtire, alba, inodora sau putin mirositoare. Ea se produce ca urmare a efectului hormonilor pe mucoasa vaginala, devine tot mai acida si astfel protejeaza intreaga regiune vaginala de un eventual atac microbian. Din nefericire tocmai aceasta aciditate vaginala favorizeaza aparitia micozelor. Daca secretia vaginala este galbena, verzuie, apoasa sau branzoasa, puternic mirositoare, sau insotita de inrosirea vulvei, mancarimi, atunci vorbim despre o infectie vaginala.

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Mvb-Felicitari pentru testul pozitiv si bine ai venit l odisee!

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Fetelor eu din cauza reclamei cateaodata nici nu pot posta mesaj,of!!

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

cristy_2003-atata timp cat secretiile sunt albicioase(transparente),fluide si fara miros nu trebuie sa iti faci griji.In timpul sarcinii secretia vaginala este mai abundenta si se numeste leucoree, aceasta este subtire, alba, inodora sau putin mirositoare. Ea se produce ca urmare a efectului hormonilor pe mucoasa vaginala, devine tot mai acida si astfel protejeaza intreaga regiune vaginala de un eventual atac microbian. Din nefericire tocmai aceasta aciditate vaginala favorizeaza aparitia micozelor. Daca secretia vaginala este galbena, verzuie, apoasa sau branzoasa, puternic mirositoare, sau insotita de inrosirea vulvei, mancarimi, atunci vorbim despre o infectie vaginala.

8+

Puisorul nostru scump

multumesc michelle, m-am linistit, a mea e ca laptele si f fluida inseamna ca nu e o problema

8+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Michelle81

Fetelor eu din cauza reclamei cateaodata nici nu pot posta mesaj,of!!

8+

Puisorul nostru scump

La fel patesc si eu, scriu cateva randuri si dupa aceea ma blocheaza si nici nu pot copia ce am scris.Asta e a treia oara cand incer sa scriu acest mesaj.

Mergi la inceput

Cristi_2003, stai linistita ca e perfect normala, eu am albicioasa cateodata pastoasa cateodata mai lichida

Mergi la inceput