Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
justme25 spune:
Bre...ce e linistea asta?
Eu la 6 ma duc sa imi vad mogaldeata..ca nu am rabdare pana pe 26 iunie. Vreau sa aud din nou ca totul e ok ca sa imi treaca piticii de pe creier. 
Justme
8+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
miereamara spune:
Buna fetelor...nu mai sunt asa activa din lipsa de timp. Trebuie sa merg la scoala si pe langa asta am doua servicii part time, tot in cadrul universitatii, care imi mananca ceva timp. Lunea si martea am grija de copiii unei prietene (pentru doua saptamani, pana vine bunicul din Ro), iar miercurea fac voluntariat la un spital. Ajung acasa pe la sase si fac un dus, apoi ma bag in pat si la 8-9 cel tarziu ma ia somnul. In schimb ma simt foarte bine, in afara de o usoara oboseala si sani durerosi, nu am nimic. Vitaminele le tolerez foarte bine, le iau seara inainte de culcare, pt ca am observat ca ma balonau si ma durea stomacul cand le luam dimineata.
La doctor voi merge pe 10 iunie, iar prima ecografie dc nu vor fi probleme va fi pe la 20 de saptamani cand voi face si amniocenteza. Oricum am hotarat sa nu ma mai stresez si sa ma gandesc la toate prostiile, ce o fi o fi, nu am cum sa schimb nimic, indiferent de cate eco si consulturi as putea face, oricum de cand am devenit mai activa nici nu am mai avut timp sa ma ingrijorez.
La inceputul lui iulie plecam in concediu o saptamana in California, tb sa mergem la o nunta si am zis ca dc tot batem drumul pana acolo (6 ore cu avionul) sa stam mai mult, mai ales ca dupa ce se va naste bebe ne vom muta acolo. Apoi la sfarsitul lui iulie eu tb sa merg la o conferinta, aici in Florida, in Orlando. Cred ca va iesi bebe al meu un plimbaret/plimbareata. Tot pe drumuri am fost de cand am aflat ca sunt insarcinata. Ca sa nu mai spun ca ma batea gandul sa mai trag o vizita in Ro prin august, dar cred ca va ramane doar in stadiul de proiect.
Cam astea sunt noutatile...pt fetele nou venite : Bine ati venit si o odisee minunata va doresc, iar pt BillyBilly: ma bucur nespus ca bebe ti-a facut o asa surpriza, sa stea cumintele acolo pana la sfarsitul celor 9 luni.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
cristi_2003 spune:
am venit de la doctora
rezultatele sunt toate in parametrii...
doar ca va trebui lunar sa imi ia sange pt dozarea de anticorpi de rh, ca io am negativ
da ce mai conteaza daca in rest totul e bine
8+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
Am revenit si eu..Doamne fereste.Am stat aproape 5 ore la medicul de fam,am murit si de foame si de sete si dureri de spate si de tot.La un moment dat m-au apucat ametelile.Mi-am luat CM doar pe 2 zile,ca se termina luna si eu habar nu aveam cum e,ca e prima data cand imi iau.Si mi-a dat si no-spa compensat..asta pt ca nu mai am decat o reteta,cea cu no-spa si medicamentele alea injectabile in caz de urgenta..Asa ca,trebuie sa merg la dr ginecolog(Doamne sfinte cate drumuri!)sa-mi faca scrisoare medicala cu tratamentul meu si sa merg iar la dr de fam...luni,cand trebuie sa-mi dea alt CM ca incepe alta luna!
Si mi-au venit si rezultatele analizelor..si ce sa vezi..cica am Mg scazut..pai maica,eu iau 4 pastile de Magne B6 pe zi..cat naiba sa mai iau?Si i-am zis ca in schimb nu ma omor cu lactatele..cum de mi-a iesit Ca bine,iar la Mg nu,habar nu am.In fine,ma duc sa mananc ca-s lesinata de foamne.
Aaa..am vbit la farmacie,cica utrogestanul nu se da gratuit ci la jumate..ma rog,bine si asa,doar ca imi spusese cineva pe forum ca l-a luat gratuit,pt ca se da gratuit.
POZE
my baby
7+
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mvb
Buna, fetelor
Ma alatur si eu voua..... sunt in 8 saptamani si cand faceti un nou capitol sa ma treceti si pe mine.
DN 12.04.1978, UM 05.04.2008, DPN 09.01.2009
Va pup dulce
MONICA
mvb3
Mvb, bine ai venit. Esti deja in listuta. Mai scrie repede 3 mesaje, ca sa-ti apara restul in timp real. Primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu decat le scrii tu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
7+Delu Prichindelu'
BillyBilly spune:
justme pe mine greata chiar nu ma mai deranjeaza, iar sanii nu dor mereu la fel... cateodata treb sa-i palpez in profunzime ca sa ma asigur ca ma mai dor asa un pic...am ramas in schimb cu oboseala; nu rezist fara sa dorm macar o ora pe zi; si ma intreb cum poate miereamara
sa se agite atat?? eu n-am energie nici pt jumatate...
bine ai venit monica!
Catalina
9+
Bebelusa
Naty spune:
Leditia sarmana de tine, cate drumuri ... 
Acum mi-am dat seama ca trebuie sa ma inscriu si eu la dr. de familie ca nu am ... Am fost inscrisa la unul, dar la un moment dat nu a mai fost dr. de familie si eu nu m-am dus la altul. Cred ca o sa ma duc la doctorita de familie a fie-mi.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Billy ce fericita esti ca poti sa dormi! Eu ma scol zilnic in jur de 7, la 9 sunt la servici unde stau pana pe la 7-8 seara, cand ma duc in parc unde e Ioana si incep joaca. Acasa cand ajung tre sa-i dau sa pape, ne mai jucam un pic (un pic mai mult), mai citim, ce mai ne culcam pe la 11,30. Adevarul e ca sunt tare obosita dar n-am ce sa fac ...
6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
BillyBilly spune:
fetelor, voua v-au pomenit deja doctorii de morfofetala de 12 sapt? 
Catalina
9+
Bebelusa
Naty spune:
quote:
Originally posted by BillyBilly
fetelor, voua v-au pomenit deja doctorii de morfofetala de 12 sapt?
Catalina9+
Bebelusa
Eu stiam ca eco de 12 saptamani e foarte importanta. Nu stiam insa ca e morfofetala ...
6+Ioana la 3 ani