Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

michelle asa am zis si noi - facem testele normale de sarcina, dar numai cand ma gandesc la cat de nesigure sunt TT si DT si cat e de mare riscul pentru bebe cu amniocenteza - nu vreau sa le fac. oricum plecam si de la faptul ca nu au fost copii cu malformatii sau probleme genetice in familiile noastre. si nu as putea trai cu gandul ca doamne fereste copilul era sanatos dar din cauza amnio i se intampla cine stie ce - adica din vina mea.

8+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristy_2003-nici la noi nu au fost pb genetice in familie.si da amniocenteza e periculoasa,eu stiu cum am fost eu cand am facut,cu cata frica am stat sa nu pierd sarcina!

Fetelor eu ma laudam ca nu mai vomit si acum am dat afara tot ce am mancat

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Michelle81

Cristy_2003-nici la noi nu au fost pb genetice in familie.si da amniocenteza e periculoasa,eu stiu cum am fost eu cand am facut,cu cata frica am stat sa nu pierd sarcina!

Fetelor eu ma laudam ca nu mai vomit si acum am dat afara tot ce am mancat

8+

Puisorul nostru scump

macar tu nu te ingrasi ca mine, care imediat va trebui sa imi schimb garderoba. de la 52 in ianuarie acuma sunt la 56

8+

Mergi la inceput

fetelor voi aveti secretii ciudate? la mine a aparatut una albicioasa...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Nu fiti asa de sperioase, e super sa fii insarcinata, ginditi-va ca stressul vostru trece la puisor...

Despre puisor vorbind, pe al nostru l-am vazut azi, adica o mogaldice de 1,2 cm (cica e cu 3 zile mai mare decit ar trebui, o fi mancacios ca si surioara mai mare) si suntem superfericiti (adica jumatatea mea si cu mine).
Teste de sange si urina ne facem la 11-12 saptamini si urmatoarea vizita la doctor e la 13 saptamini....

Am vazut niste gravide superfrumusele aici, olandeze frumoase, inalte, subtiri.... toata admiratia! (de la o scunda si sigur nu subtire cu kilogramele ramase de la prima sarcina).

Eu nu cred ca le era usor mamelor noastre, mama mea era pe un virf de munte, in spitalul in care a nascut trebuia sa coboare citeva etaje la o ora dupa nastere, ca sa mearga la toaleta... si nu aveau pampersi, masini de spalat, masini de uscat, cremele se gaseau cu greu, laptele praf tot asa... Mama mea s-a intors (ca si mine) dupa 3 luni la servici, ca nu avea incotro, si muncea fulltime, cu doi copii, iar tata muncea dublu fulltime... asa ca de unde sa ajute el in casa saracul? Cred ca noua ne e incredibil de usor, si dragostea si admiratia mea pentru parintii mei au crescut si mai mult de cind sunt si eu parinte... m-am intors devreme la servici dar asta nu m-a impiedicat sa alaptez fata cit s-a putut, lucram parttime si eu si sotul meu, adica avem mult mai mult timp pentru copii decit au avut parintii mei vreodata, si avem toate ajutoarele moderne in casa... eu nu am stressul de a calca tot, de a spala geamurile casei saptaminal.... doar gatitul zilnic mi se pare important, noi nu suntem cu borcanele pt copil sau cu fast food, insa in rest am o casa de trei ori cit alor mei si infinit mai putina munca....(bine, mama e si invatata ca nu poate dormi in pijama necalcata si nici folosi prosoape necalcate).

OK, am facut o poveste lunga, concluzia mea e sa fim fericite, ne e mai usor decit le-a fost parintilor nostri, si daca vine prea multa informatie cu prea mult stress, inchidem computerul si citim o carte faina sau vedem un film romantic...

A, si bun venit burticilor noi, bebelusi sanatosi sa avem toate!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

multumesc din suflet

michelle da mama de la aspirante ne stim! eram cu okii pe tine la celalalt capitol unde scriai.....ti-am dat dreptate la un moment dat, cu anumite discutii....acum cel mai important este sa ai o sarcina usoaara ca un fulg, fara probleme si un bebelush sanatos,frumos ca tine si la termen!

P.S.: cam la cat timp dupa ce s-a pozitivat testul de sarcina ati emrs la doctor?

va pupicesc

ioana

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by Iris2002

Buna fetele,

Nu fiti asa de sperioase, e super sa fii insarcinata, ginditi-va ca stressul vostru trece la puisor...

Despre puisor vorbind, pe al nostru l-am vazut azi, adica o mogaldice de 1,2 cm (cica e cu 3 zile mai mare decit ar trebui, o fi mancacios ca si surioara mai mare) si suntem superfericiti (adica jumatatea mea si cu mine).
Teste de sange si urina ne facem la 11-12 saptamini si urmatoarea vizita la doctor e la 13 saptamini....

Am vazut niste gravide superfrumusele aici, olandeze frumoase, inalte, subtiri.... toata admiratia! (de la o scunda si sigur nu subtire cu kilogramele ramase de la prima sarcina).

Eu nu cred ca le era usor mamelor noastre, mama mea era pe un virf de munte, in spitalul in care a nascut trebuia sa coboare citeva etaje la o ora dupa nastere, ca sa mearga la toaleta... si nu aveau pampersi, masini de spalat, masini de uscat, cremele se gaseau cu greu, laptele praf tot asa... Mama mea s-a intors (ca si mine) dupa 3 luni la servici, ca nu avea incotro, si muncea fulltime, cu doi copii, iar tata muncea dublu fulltime... asa ca de unde sa ajute el in casa saracul? Cred ca noua ne e incredibil de usor, si dragostea si admiratia mea pentru parintii mei au crescut si mai mult de cind sunt si eu parinte... m-am intors devreme la servici dar asta nu m-a impiedicat sa alaptez fata cit s-a putut, lucram parttime si eu si sotul meu, adica avem mult mai mult timp pentru copii decit au avut parintii mei vreodata, si avem toate ajutoarele moderne in casa... eu nu am stressul de a calca tot, de a spala geamurile casei saptaminal.... doar gatitul zilnic mi se pare important, noi nu suntem cu borcanele pt copil sau cu fast food, insa in rest am o casa de trei ori cit alor mei si infinit mai putina munca....(bine, mama e si invatata ca nu poate dormi in pijama necalcata si nici folosi prosoape necalcate).

OK, am facut o poveste lunga, concluzia mea e sa fim fericite, ne e mai usor decit le-a fost parintilor nostri, si daca vine prea multa informatie cu prea mult stress, inchidem computerul si citim o carte faina sau vedem un film romantic...

A, si bun venit burticilor noi, bebelusi sanatosi sa avem toate!

va pup

Cum le spui tu, mai Iris, mai rar... of, asa frumos...

Catalina

9+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mai fetelor...eu sunt dusa pe cursa! Ca tot ziceam ca noi ne facem probleme aiurea! Incepe sa ma ingrijoreze faptul ca nu mai simt nici greata si nici nu prea ma mai dor sanii! E normal sa scap asa devreme de simptomele sarcinii?

Justme8+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Iris cati ani are pitica ta?
justme ha ha , da' de ce crezi tu ca ai scapat? te mai lasa si ele.... la un moment dat. adica se acomodeaza corpul cu schimbarile hormonale.
cristi2003 - leucoreea (secretia aceea albicioasa) este normala in sarcina si o sa devina din ce in ce mai abundenta pe masura ce sarcina inainteaza. este o metoda de aparare in plus a organismului fata de eventualele infectii (bacteriene sau fungice).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna, fetelor
Ma alatur si eu voua..... sunt in 8 saptamani si cand faceti un nou capitol sa ma treceti si pe mine.
DN 12.04.1978, UM 05.04.2008, DPN 09.01.2009
Va pup dulce
MONICA

mvb3

Mergi la inceput