Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by justme25
Mie odata mi-a zis ginecoloaga ceva ce am tinut minte" femeilor inteligente le e mult mai greu sa ramana insarcinate si sa duca sarcina la capat decat femeilor simple, fara carte" Si chiar asa este!
Justme8+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
Subscriu!!
Ne pierdem in scenarii... Michelle sar'manaaa!!
roxanaz asa-i! il pupa mama pe el de nazdravanel!!
dar nici nu m-am agitat f tare: l-am pierdut, s-a dus, asta-i! asteptam runda urmatoare... dar cumva din interiorul meau venea liniste, nu mi-am putut explica decat dupa ce am descoperit ca de fapt nu pierdusem nimic 
Catalina
9+Bebelusa
Michelle81 spune:
Justme25-oo cine nu vrea?
Fetelor eu de cand iau ce mi.a dat doctorita pentru greata(neo-emedyl) nu mai vomit.Mi-este inca ff greata insa e bine ca nu mai vomit.aseara de exemplu am mancat doua farfurii de supa de rosii crema.a fost un record pentru mine si mai ales ca a ramas in stomac.
8+
Puisorul nostru scump
roxanaz spune:
mai... gata facut nu e bine. sau nu e asa bine ![]()
garanteaza baba la voi ca dupa ceva saptamani o sa fie parfum de roze. (nu garantez dupa aia da nu mai ziceti la nimeni
)
Leditia spune:
vezi,informarea dauneaza grav sanatatii..
citeam acum de DT si TT pe forum si m-am ingrozit cate fete au trecut prin spaime si nebunie ca aveau teste fals pozitive..apoi au facut amniocenteza care e cam periculoasa,ca poti avea avort spontan..si au mai dat si o caruta de bani..si bebeii erau sanatosi..brrr..ma intreb,oare cum se fac testele astea?asa in doru' lelii?
Cumnata mea e insarcinata,acum are vreo 15 sapt..si a zis ca inca nu stie daca face TT(DT nu a facut),ca la cate a citit si ea,mai bine face eco 4D si gata..cu credinta si speranta ca o sa fie bine..
POZE
my baby
7+
Naty spune:
Fetele, vin cu vesti bunicele. M-a sunat varu-miu acum vreo ora si mi-a zis "hai acum la spital ca a venit doctorita Klein (asta e doctorita la care m-a trimis doctorul meu dar la clinica nu au liber pana in septembrie) si te vede". M-am dus val vartej si iata ce am aflat:
Am sarcina unica, in evolutie, plasata in uter, aprox. 6 sapt, bate inimioara. Sangerarile erau de la un mic hematom de pol superior.
Ma duc vinerea viitoare iar sa vad cum e cu hematomul.
Intre timp iau utrogestan.
Mi-a aratat cum bate inimioara! (ma rog, stiti voi, pulsatiile alea intr-un cerculet).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Michelle81 spune:
Leditzia-eu nu voi face triplul test pentru ca am citit si eu ca sunt ff multe cazuri in care au dat rezultate gresite!Noi mergem la controalele normale si gata.Doamne ajuta sa fie bine!
8+
Puisorul nostru scump
Michelle81 spune:
Naty-ce bine ca i-.ai vazut inimioara puiutului tau si ca este totul bine!!
8+
Puisorul nostru scump
Naty spune:
In legatura cu greutatea vietii de pe vremuri, cred ca nu se poate generaliza. Vorba lui justme alor mei numai usor nu le-a fost. Erau singuri in Bucuresti, fara nici un ajutor, e drept doar cu un copil. Dar nu aveau relatii de nici un fel si faptul ca mama venea la 5 de la servici nu o ajuta cu nimic pentru ca atunci se aseza la cozile de zeci de ore doar doar o prinde cateva oua, o bucatica de carne sau niste portocale pentru mine. In fiecare zi isi facea griji ce sa mai imi dea sa mananc, pentruu ca vroiau sa ma creasca cat de cat sanatos. Nu aveau cu cine sa ma lase si, fiindca au tinut sa ma creasca ei si nu sa ma trimita la bunici in provincie, faceau tot felul de artificii, tata si-a schimbat programul si era singurul om din institutul lor care se ducea la 4 si statea pana seara tarziu, ca sa poata face schimb cu mama, care la randul ei, gonea efectiv zilnic intre servici si casa. Si multe altele. Eu pot spune cu mana pe inima ca mie imi e muuuult mai usor decat le era lor, cu toate ca lucrez foarte mult.Dar asta a fost alegerea mea, la fel de bine as putea sa gasesc o serviciu mai usor si mai putin impovarator.
Hai ca m-am lungit
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Michelle81 spune:
Eu am facut la sarcina cu fetita toate analizele posibile chiar si amniocenteza si desi au iesit bine fetita a fost bolnava iar problema care a avut-o nu era cromozomiala sau genetica deci nu se putea vedea nici la triplul test nici la amniocenteza....
De data asta mergem pe instictul nostru ca puisorul este bine sanatos!!bineinteles ca mergem la controalele lunare si fac analizele de sange care trebuie in sarcina!
8+
Puisorul nostru scump