Puiuti de Randunici 2008!! (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oiii, ce cald e!!!
Noi am fost de dimineata la plimbare, cand era cat de cat mai lejera temperatura si-am indopat broscuta si cu ceai de musetel in caz ca-i era sete, ca ala de chimin il scuipa cu foc
A fost si doctora la noi azi, am inceput sa dezbrac broscuta si dr tocmai ma intreba cum face kk, si cand ii dau jos body, un biggg kk pana-n gat, in conditiile in care o schimbasem cu 5 min inainte asa ca dr a vazut pe viu cum ii kk
Si pe cand sa-i pun scutec nou, face pishu
Dar traiasca cearsafurile absorbante de la Happy!!
Acuma a papat si tot maraie in patut chiar daca pica de somn

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kitzitare faza cu live kk.Si ca veni vorba, eu nu am gasit nicaieri lavete absorbante de la Happy.Am primit unul CADO' de la maternitate si apoi am tot intrebat la farmacii dar nu au decit Sano...Him, ala de la Happy era mai mare si mai frumusel...
Clau, mi-e rusine sa marturisesc dar la noi in pluton nu s-a trecut inca la tinuta de varaCopilul are body cu maneca lunga si pantalonasi...I-o fi cald?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

cuscra, eu ii dau ceai dar nu chiar in fiecare zi...de maine incep sa-i fac ceai de musetel, cica ajuta la constipatie

clau, super costumatia Rebecai...si lui Tudor ii place numai in pampers (eventual fara...)

edit: cuscra, Tudor a inceput cu picioarele, acum a ajuns la maini.... pies:ce culoare esti, sa stiu cum sa te colorez?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna, fetele!
Multumim de urari, intr-adevar suntem mari, am implinit 2 luni azi!
Ieri am facut vaccinul(Infanrix) si azi este agitat rau, nu ma inteleg deloc cu el. Ati patit si voi asa dupa vaccin?
Maria, si la mine ploua si stam in casa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Delphinasimi pare rau de tot pentru dintele tau.Eu am oroare de stomatolog,brrrr.Si-ti mai pleaca si obiectele de prin casa....ce sa zic.Dar tie oricum iti place sa fie mai gol, sa ai spatiu!
Si acum sa va fac un mic update ca sigur nu mai sunteti la curent cu obiceiurile foarte tinerei generatii.Stiti voi cu ce a venit azi fata mea de la scoala? CU TAXIUL !Impreuna cu alti colegi care stau in zona, au platit baietii deh!Era prea cald si nu se mai putea asa....cica nu venea autobuzul!
Iar afara tuna sau se darima iar vreo fabrica la noi, in preafrumosul cartier?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mimo eu mi le-am luat de la supermarket. Acolo trebuie sa gasesti. Is super eficiente, dar eu un cearceaf din ala il tai in 3 ca n-am ce face cu el asa mare, si numa bine acopera salteluta de infasat.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pai si eu ii dau ceai, dar vrea numai Baby Drink plus ca dupa ce il bea imediat face kk. De-aia ma gindeam la apa, vad eu cum fac. Cuscra eu sint fara culoare, cum ma faci acum e bine, o sa stau intr-o zi sa ma gindesc ce culoare vreau. Nici noi n-am trecut inca la tinuta de vara, tot in body cu mineca scurta si pantaloasi scurti sintem.
Uff si iata ca vine ploaia si la noi.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimonix, eu cred ca-i e cald in body cu maneca lunga si pantalonas! Cel putin Rebe se supara la caldura mare, nu se suporta inhaimurata! Dar depinde , daca asa e el invatat si daca nu maraie, caraie, inseamna ca-i este bine. Eu ma gandesc ca daca eu mor de cald, la fel simte si ea! Azi cat am tinut-o doar in pampers a fost intr-o fericire totala, a cantat si s-a jucat cu manutele vreo ora. Apoi i-am pus un body cu manacuta scurta. Acum o tine Razvanel de vorba!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

body cu maneca scurta?! no way! eventual cu inca o bluza pe deasupra...dar la mine e mai racoare in casa, oricat de cald ar fi afara

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimonix, eu numai de pe net mi-am comandat cearceafurile Happy (la chic bebe. ro, fara spatii, stii tu), ca in supermarket n-am gasit niciodata.
Cleme, ii dau apa Iuliei cand imi pare mie ca ii e sete (scoate limba ca o serpoaica), in biberon, max 30 ml odata.
Clau, Cleme, Kya, ms de sfat, o sa pun scutec de finet la carut, eu ma gandeam ca o incinge sio mai rau dar, intr-adevar, el e absorbant...
Fata mea nu se uita la manute, in schimb de 2-3 zile rareori ajunge sa urle de foame, intai imi "bate apropo" mancandu-si manutele cu zgomot. Chiar mai devreme, eu eram la calculator si am auzit-o din camera de alaturi sugandu-si cu zgomot pumnisorul, drept care m-am executat si am gatit laptic...si se pare ca s-a hotarat sa iasa din greva foamei.
Mimo, pai nici macar eu (campioana frigurosilor) nu-i mai dau Iuliei body cu maneca lunga...De-aia n-o avea Vladut chef sa pape...Uite, acum e intr-un body-maieu larg pus peste pampers, o camasuta subtire cu maneci scurte, cracii goi si sosete subtiri in picioare, ATAT. Si asa e , tu ai zis ca Iulia are craci drepti de balerina...numai ca mi-a luat piuitul Cristina care a completat ca Iulia are cele mai frumoase picioare de pe crenguta. Deh, superlativele astea...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput