Puiuti de Randunici 2008!! (22)
Raspunsuri - Pagina 7
Simo27 spune:
Daca si Tuchi zice...Gata cu dulciurile!!!Ma bucur ca te-ai destins,ca ai dansat ,ca ai baut la greu vin-a fost bun?dulce?-si ca ai vb cu colegii si nu numai...ce vrea sa insemne asta?!?!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Cristina, sa nu fii invidioasa , dar eu chiar am dormit la pranz cu Rebecutza mica.
Tuchita, hmmm, vin rosu deci!!! Te-ai distrat misto,bravo!
Mimonix, ne-om vedea noi, sa mai creasca pruncii putin si sa mai vina si ceva racoare ca acus' tare cald e. Mie-mi place caldura, dar nici chiar asa, super ar fi un maxim 27 de grade! Acum s-a depasit cu mult. Oare sa dau drumul la aerul conditionat? Mi-e cam teama totusi...
Naty, eu tot scutecel de finet ii pun sub capsor in carucior ( ca si Kya ). Am vazut ca atunci cand nu-i pun transpira mult mai rau!
Delphin, dar ce program incarcat aveti astazi! Si deci asa cu Seb, are 3 amoreze!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mimonix spune:
Simo27etc
Am explicat ca in intervalul orar in care vorbeai tu ca TVul eu am plimbat pe traseul bucatarie/dormitor si retur biberonul cu lapte si am schimbat/gidilat/cercetat copilul mitait care nu a dorit sa manince pentru prima data in viata lui.Cind m-am intors era rindul Cristinei la TV , emisiunea ta tocmai se incheiase (am tras eu concluzia asa pentru ca am vazut ca si ea vorbea singura)Si ca sa nu ma las nici eu mai prejos, voi incerca sa te conving sa treci cu vederea acest incident prin puterea exemplului.Adica eu zic ca Iulia are picioare drepte si sade ca o balerina iar Naty multumeste Cristinei, vine Tuchi si zice Mimonix iar are limbarita (completez eu:dar noi tot nu vorbim cu ea),pe Butucica o intreb timid daca s-a suparat ,ea nu zice nimic (de unde eu trag concluzia ca asa e)si lista de frustari e lunga dar nu nominalizez chiar pe toata lumea ca sa mai am si eu cu cine vorbi zilele astea.Ca si asa...0 friends si 0 fans,remember?
ardeleanca iute la manie (cine a mai pomenit?)
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cleme spune:
Mama fetelor ce cald e!!!! Cred ca abia pe la 6 o sa iesim si noi din casa, ca acum te topesti. Noi am avut o zi calma, pitica a dormit mai mult ca de obicei, te pomenesti ca la ea caldura are efect invers. Si eu tot un scutec de finet pun in carut, intrebarea e cind va tb legata cum il mai tin eu acolo?
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
underqueen spune:
ati fugit toate la plimbare, numai eu stau in casa...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
tuchita spune:
Simo, am vorbit cu prietenii, care sunt o specie, si cu anumiti colegi care nu-mi sunt prieteni dar cu care tre' sa mai socializez ca sa nu fiu cea mai increzuta din tot Institutul!
clau te pupicesc! am vazut si eu pozele de la petrecere si am constatat ca tu te-ai distrat binisor inaintea mea! am uitat sa zic ca Ilinca a facut luni greva foamei pentru ca am plecat eu, Sebaceul a fost exemplar si pe randunoi l-am gasit in viata, dormind ce-i drept, ca era rupt!
Iar pe 13-15 iunie plec din nou, ca am primit o invitatie la Breaza pe care nu o pot refuza!
Mi-am amintit( v-am zis eu ca am citit tot, acuma procesez si incep sa si reactionez!) de Amira_roxana cu durerea de sciatic care nu prea trece. Parerea mea e sa te duci la un doctor serios, sa faci eventual un RMN, ca mi se pare ca nu e tocmai normal sa ti se agraveze durerea in timp ce iei antiinflamatoare! am o prietna doctorita care intr-o sambata a sunat o alta prietena vecina sa-i faca niste Dexametazona ca nu se poate da jos din pat, luni si-a facut RMN si joi s-a operat ca avea hernie si deja nu-si mai simtea piciorul!
Am uitat sa-mi pup cuscra si norutza!
Daca ti-ai luat catel mic tre' sa-l grijesti, daca tot e Iris cuminte, plange el!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Ia uitati vestimentatia de vara a lui Rebe ( bine, doar in casa! )
http://community.webshots.com/album/563279760dBxCnB?start=48
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
tuchita spune:
Maria, nu fugisem dar acum asta voi face ca s-a trezit Sebaceul si mi-e dor sa-l pupacesc un pic!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
cleme spune:
Am si eu o intrebare: la ce interval de timp le dati piticilor apa si cum, cu lingurita sau cu biberonul? Sau o luati pe ghicite, ma gindeam sa incep sa-i dau si eu Dianei ca totusi e prea cald si i-o fi si ei sete.
cleme spune:
Acum vb eu ca TV-ul, ca tot vb de minute, si Diana si le-a descoperit pe ale ei de citeva zile bune si sta si le studiaza foarte serioasa, are o fata cind se uita la ele de-ti vine sa mori de ris nu alta. Mai nasol e cind le baga cu totul in gura, dar cel mai tare este oricum giner-miu care si-a descoperit si picioarele, la noi mai e pina atunci.