Puiuti de Randunici 2008!! (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Corect Simo, Iulia are cele mai drepte si frumoase picioruse de pe crenguta

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Cristina, chiar sper sa aiba picioare drepte si frumoase...ca ale maica-sii in tineretea ei de fata trasa prin inel erau tare frumoase...Fost-ai lele cat ai fost!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Si multumimnfrumos pt. urari!

Sunt pe fuga, zii super aglomerata plus J-1 si nu am terminat.La 15h rendez-vous la pediatru, vaccin pt. 2 flacai, apoi la 16h30 o anniversare de copil unde Seb e invitat, pe la 18h trebuie sa-l duc la teatru pe Seb, caci una dintre amoroasele lui are spectacol de dans si vrea sa o vada ca sa-i dea invitatia la ziua lui. La 19 trebuie sa mergem la niste prieteni sa recuperam un TV caci al nostru pleaca maine. Off! Dimi am fost la dentist caci mi s-a rupt un dinte.

Mimonix

Gecko, felicitari pt. casa, dar nu
e posibil sa faceti ceva ca sa nu platiti in doua locuri? incearca sa te interesezi mai "adanc", trebuie sa fie o solutie.

Naty, nici al meu nu se intoarce, si ras cu hohote, mai raaar, dar e puiul meu drag! Are el timp sa faga dinasteaCu baitza...totul are un inceput

Claufaina plimbare....eu am iesit cu Seb cu rolele, adica si eu si el si carutzul lui David. Ultima zi de role azi, caci maine le trimitem si pe ele.

Adriutza, interesante poze, dar sincer, mie nu mi-a placut deloc. Prea incarcat pt. gustul meu, iar bucatariile...prea "grele", plus ca baile aratau ca cele de acum 15 ani. Exista mobile superbe si chiuvete super, nu mai ai nevoie sa le lipesti cu silicon.Spre exemplu:http://www.bricodepot.fr/castres/node/1360
Acum fiecare cu gusturile lui, eu iubesc spatiul liber, iar asa ceva m-ar apasa ingrozitor pe sistemul nervos.
Si aici se practica casele model, dar decoratorii decoreaza cu ultimele chestii la moda. E drept, se poarta griul pe pereti
Sa stii ca nu am vrut sa comentez gusturile tale, ai precizat ca-ti place stilul contemporan

Gianii, eu acu chiar ca nu mai calc!

m-am intins ca o zi de post, si nu am spus tot, dar mai vin eu

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

heyyy, acum sunt eu TV?? Butucico, tu, ca de obicei, zici o vorba dulshe si . N-am apucat nici sa-ti zic ca mie imi place Andreiul mai mult tuns

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Delphinash, imi pare rau de dinte, care e? Si cate amoroase are Seb?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mamici, eu citesc ce scrieti, dar nu am timp sa imi dau cu presupusu cand cred ca as putea... Asa ca daca apar diun cand in cand pe aici sa stiti ca de fapt nu sunt picata din Luna :D.

Azi am mers la medic, bebele meu a crescut 10!! cm intr-o luna si are cu 1.300 kg mai mult decat greutatea de la nastere. Doamne.ajuta sa o tina tot intr-un ritm bun. Sa mai scape si mama-sa de obsesii...

Va doresc sanatate si o zi buna.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, Seb are 3 amoroase Si pe toate 3 le invita la ziua lui.Léea, Sarah si Oceane.Sarah e cea mai veche, cu ea cica se insoara. Azi ea are spectacolul.

Un dinte de jos, dar se rezolva repede, medicul e super pro.

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu am 27 de grade in casa, si mooor de cald!

S-a trezit si matza mica, a papat, dar e prea cald sa o scot acum afara

Naty si a mea transpira in carut, ii pun sub cap un scutec de finet care este absorbant si mai ajuta.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

strumful meu iar a adormit...doarme in reprize de jumate de ora...cred ca si de la vreme...abia acum se zareste o raza de soare

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,nu ma supar eu asa de usor...ma alintam si eu
ce ma distrati voi cu Simo 27/28...sa va vad cum intindeti carnatu cand oi avea 30 de ani:27/28/29/30
Delphin,faina titulatura ti-ai tras
Simo-Mimo,pe tine chiar m-am suparat...nici nu m-ai bagat in seama cand eram "dispusa" sa converez cu tine
Clau,ii dau ceai...bea cu bibe ,cam 100 ml pe zi
Nicoleta,felicitari,Mamico-stresata!hai ca o sa depasiti Barosanelu,mai ales ca e pus la regim
Gudinde,ce mai faci?cum mai iti e???
Cuscra,pozeleeeeeeeeeeeeeee

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Greu de tot va mai ajung din urma! am citit tot, dar n-am reusit s-o pun de un cearsaf ca e prea cald!
in plus, mi-a venit CM prima data dupa 1 an!( probabil de la cat vin rosu am baut la Sinaia!)
Ma pregatesc de intoarcerea la munca, am niste dosare de facut pentruy stimulent, pentru ministerul sanatatii, niste carti de adunat de pe la colegi ca sa ma apuc de invatat!
Oricum am vazut multe poze minunate, am constatat cu mare bucurie ca Alexuta e bine, ca s-a intors Olgutza dintr-un minunat concediu, ca Mimonix iar are chef de vorba!
Simo, promit ca ma apuc de studiat si o sa descopar cum e cu dislipidemiile la copii asa de mici! N-as zice ca formula e o solutie, si cred ca si fetele ca trebuie sa nu mai mananci tu dulciuri! Barosanul e intr-adevar foarte mare, dar in carti scrie ca la copilul alaptat exclusiv la san nu se poate discuta despre obezitate!
asa ca fruntea sus si nu te mai stresa!
daca ma mai loveste vreo amintire mai scriu cate ceva, asta pana mi s-or trezi pruncii!
despre ce-am facut nbu stiu ce sa va povestesc! despre stiinta sunt convinsa ca nu intereseaza pe nimeni ( Gudinde, am aflat de la colegi despre medicamentul tau de care n-auzisem ,cica au primit o mostra la o prezentare si e oribil la gust!-asta daca nu l-ai incercat deja!).
de distrat m-am distrat rau in prima seara, cand am bobinat vin rosu la greu ca sa ma pot ridica de pe scaun si sa dansez fara sa-mi pese de sunci!), am fumat cam mult si am conversat cu prietenii si nu numai!
Colegii din alte centre universitare cu care nu ma vazusem de 1 an ma felicitau ca mai am curaj sa mai fac un copil( nu m-au vazut insarcinata!)
Ieri seara nu am petrecut prea mult ca la 11 am plecat spre Bucuresti.

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput