Puiuti de Randunici 2008!! (22)
Raspunsuri - Pagina 5
underqueen spune:
mersi mult Cristina!
asta mic al meu motaie tot timpul...cred ca e de la vreme...asa m-as intinde si eu, dar doarme in carut si daca incerc sa-l mut sigur se trezeste...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
CristinaGoji spune:
Simo-mimonix - nu ti-i suficient ca faci botezul ca o nunta, si te impiedici pe trecerea de pietoni, mai vrei sa n-ai loc nici pe webshots de prieteni?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mimonix spune:
Aaaa Naty, chiar uitasem sa comentez la faza aia cu Iulia care aia nu face, aia nu drege.Pai eu am un bebe mare, nascut la termen, care vezi bine ca aia nu face , aia nu drege.Daramite ea mititica!Lasa-ne nene cu astea, ca nu-s facuti toti in forme de cozonac sa iasa toti la fel!Cel mai greu e ca n-avem noi cu ce ne lauda, nu ne primim repede -repede rasplata cuvenita,sufera ego asta e!Uite , imi amintesc acum:cine avea cele mai drepte picioruse dintre toti si statea frumos ca la balet cind restul erau inca chirciti ?Vezi, nu-i frumos!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
gbutucica spune:
La multe luni si ani!!!!!!Andrei David( Delphina), Bianca Maria(puca), Luca Razvan(Cami33), Daria Maria(Hagiyanis), Victor Mihai(Somleac, Naomi( CEnia)
am somn o carutza, am de calcat haine o gramazoaia, sunt in urma cu cetitu' si afara-i cald
Am fost si noi la o plimbare mica de la 9 la 12.
va pupez si ma retrag in barlogul meu unde e racoare si bine
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
CristinaGoji spune:
Corect Simo, Iulia are cele mai drepte si frumoase picioruse de pe crenguta
Vladic
Daria
PIDANA spune:
Cine se ia la intrecere cu mine? Am 29 de grade la umbra in casa.
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by PIDANA
Cine se ia la intrecere cu mine? Am 29 de grade la umbra in casa.
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX
Eu mor de cald la 23, cate am acum...
Vladic
Daria
natynic spune:
Veniram si noi din plimbari. caldura, nene! Si inca in Gr Botanica e CLAR mai racoare ca afara...Bine, daca era dupa mine mai stateam mult si bine, eu la temperatura asta sunt ca pestele in ocean dar Iulia incepuse sa urle si era transpirata leoarca, incat, desi nici asta nu era o treaba, am luat-o un pic din carut sa o bata vanticelul; suc capul ei era ud! Nu stiu ce naiba as putea pune pe carucior sa-i mai tina din transpiratie. Altfel, dupa mofturile de dimineata (gen ce povesteste Mimonix) a ras 150 in parc, m-am mai calmat.
Ia uite, sa-si rezerve Simo-Mimo dimineata pt noi si eu sa o ratez! Sper sa nu se mai repete greseala.
Simo 27/28, te-ai supi si pe mine?? Dar eu nu te-am certat, ti-am zis cu cele mai bune intentii, stii asta, nu? fata si pe Barosanelul ei.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
L-am pus in leganut...alta incercare.Sta de 30 de secunde acolo si inca nu urla.
Butucel, oare te-ai suparat pe mine ca te-am certat pentru ca ai tuns baiatul?
Aha...incepe sa scirtiie, e el insusi
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
underqueen spune:
chiar numai la mine ploua?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare