Puiuti de Randunici 2008!! (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Maria, m-am linistit.Am facut o medie intre body cu maneca scurta si body+inca o bluza si a iesitbody cu maneca lunga!
Deci e bine imbracat baiatul!Desi eu cred ca de cald n-a prea mancat azi, e posibil.Daca si maine face asa, il dezbrac si eu!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Tudor acum e imbracat cu body cu maneca lunga si salopeta cu totul pe deasupra...cred ca am cam exagerat, dar nu mai aveam cu ce-l imbraca, restul fiind ori murdare, ori in masina de spalat...si cum afara ploua ma chinui sa le usuc pe calorifer...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Randunici, nu dati cu rosii, eu am vrut mai intai sa ma pun cu cititul la zi si apoi sa dau cu mesaj. Dar, oricat as vrea, tot la diferenta de 1 capitol raman!
Botezul a fost de vis, copilul la fel, a tacut si a zambarit. Doar dupa ce a fost scos din cristelnita a tipat de vo 2 ori. Totusi 2 zile de petrecere e cam mult!! Poze nu am prea multe, ca prietenul care e fotograf profi n-a mai putut veni, cumnatu care ne-a promis ca ne face super-poze si-a uitat aparatu la bistrita, noroc ca am aruncat in geanta cand am plecat de acasa aparatul nostru, si ne-am mai scos putin. mai astept si ceva poze clasice de la vara-mea.
S-a lasat sasha purtat din brate in brate si simbata si duminica. dimineata de dupa botez tare m-am minunat ca intorcea capul in toate directiile si radea si intindea mana! :)
De duminica seara si-a mai scos parleala putin, ca s-a frichinit la loc.
Am citit ca si la voi s-au dereglat putin copiii dupa eveniment, las, le trece lor.
Tare frumoas ati povestit de la botez, sa va fie de bine! Si am vazut si ceva poze Sa va traiasca crestinii!

Am vazut un ceas super-cadou de Kya si vad ca si Delfinuta se lauda cu unu - un cardiocronometru m-ar coafa si pe mine.
Delfinutz, rotunjor si frumos puiul tau, Sasha parca ramane cam in urma... si cu cadoul de la Seb, ce sa mai zic, m-am topiiit :)

Gudinde, am citit ca te-ai transformat putin in "doamna cu butucu" bine ca trece, dea Domnu sa revii la 100% normal cat de curand.

Ariel, iar a dat ghinionul peste voi maica?! totusi ai nervii tari... Sanatate la fata, si la toata familia. Si mai da cu aghiasma :)

Simo, citii ca ai dat noroc cu ursu... pai sa mai vreau la Brasov, sa nu mai vreau...
AmiraR, am vazut ca solicitai pozici, am pus cateva, da am zis, a fost nepotriveala la fotografi :(

Naty, la multi ani la randunoi,sa fiti fericiti impreuna. Super pozici din parc si de la botez.

Si tot cu intarziere, La multi ani, Clau!!![s]

Aaa si mai am sa ma laud cu ceva, daca tot am molifta facuta si m-am linistit si cu botezul, am mai inaugurat ceva ... mi-a batut randunoiul la poarta si eu am zis, no hai sa vedem cum e si cu dezvirginarea. Poate ca fizic n-a fost perfect, dar mi-a mers la suflet!

Olgutz, ma roade pisma ca v-a mers asa bine cu fata in deplasare sa va fie de bine, si sa repetati figura cu succes! ma melancolizez putin cand imi amintesc ca maine pleaca randunoiul fara mine la ardealu la nunta, da ce nu fac eu pentru Sash... macar a voastra are 3 luni, delfinasu abia 6 saptamani, si nu l-as duce in 3 zile de balamuc de nunta.

Nu stiu ce sa mai zic pe moment. O sa pun poate si un filmulet cu baldabacu lui Sasha in cristelnita daca ma mobilizez sa il fac.

Aaaa si o intrebare: voi ati pus cruciulite la copilasi? ca nasa i-a adus o super cruciulita cu bratarica de aur si cumnata a sarit ca sa nu ii pun ca poa sa isi bage crucea in ochi! La gat nu i-as pune ca si asa e putin iritat la pliuri, si mi-e teama si sa nu il stranga de gat. Sunt paranioca?

va pup pe toate!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Sovi cred ca nu e indicat sa-i pui ceva la gat cand e asa mic...zic si eu...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by mimonix

Simo27etc
Am explicat ca in intervalul orar in care vorbeai tu ca TVul eu am plimbat pe traseul bucatarie/dormitor si retur biberonul cu lapte si am schimbat/gidilat/cercetat copilul mitait care nu a dorit sa manince pentru prima data in viata lui.Cind m-am intors era rindul Cristinei la TV , emisiunea ta tocmai se incheiase (am tras eu concluzia asa pentru ca am vazut ca si ea vorbea singura)Si ca sa nu ma las nici eu mai prejos, voi incerca sa te conving sa treci cu vederea acest incident prin puterea exemplului.Adica eu zic ca Iulia are picioare drepte si sade ca o balerina iar Naty multumeste Cristinei, vine Tuchi si zice Mimonix iar are limbarita (completez eu:dar noi tot nu vorbim cu ea),pe Butucica o intreb timid daca s-a suparat ,ea nu zice nimic (de unde eu trag concluzia ca asa e)si lista de frustari e lunga dar nu nominalizez chiar pe toata lumea ca sa mai am si eu cu cine vorbi zilele astea.Ca si asa...0 friends si 0 fans,remember?
ardeleanca iute la manie (cine a mai pomenit?)

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Iar crap de ras. Ma tot gandeam ce pasaj din mesaj sa citez si n-am avut ce scoate afara din citat Esti super tare! Si ca sa continui lista de frustrari - de fiecare data cand spun la multe luni, rar cand se sesizeaza cineva , de obicei se scrie Multumesc Gecko (no offence Gecko , adevarul e ca felicitarile tale is mai frumos aranjate )

Tuchita - bine ai revenit!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Sovi - eu am intrebat la preot cand l-am botezat pe Vladut de cruciulita, si a zis ca el nu recomanda sa se puna la copiii prea mici, eventual dupa 2 ani.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, am fost in parc si mi-am parcat randunoiul pe o banca la trandafiri acolo, iar eu am dat ture cu Mufa prin zona..data viitoare poate ne nimerim! ce scumpa e Rebe la pieluta goala! la noi e racoare in casa slava Domnului, asta pt ca e seara rece, dar trebuie sa punem AC in curand..
gecko, sa faci cinste cand te muti in noua casa! felicitri, s-o stapaniti sanatosi, sau s-o inchiriati sanatosi!..
cristina, mimonix vad ca ati avut momente de glorie, singurele, p-aici!
maria, ce zamarici e Tudor!
naty ce pui in carucior tu?..eu azi am pus un finet, dar aluneca din carucior,asa ca o sa ii pun un prosop mare, pufos,impaturit de mai multe ori, care nu o sa tina cald sa transpire, fiind bumbac!..
si eu azi m-am riscat si am alaptat pe bancutza in parc, acoperita cu prosopel, am lasat naibii jena cand a inceput urletul de foame al miorlaitorului !
delphinas cum ai reusit mah sa-ti rupi dintele?
tuchi ma bucur pt tine ca te-ai distrat, bravo!! da' sa stii ca-s invidioasa, tare mi-e dor si mie de un vin rosu si un dans ca acum un an macar!...
sovi super pozele, frumos bebel ai!poza 'tanar si bogat' imi aminteste de Mufa, in aceeasi postura la botez!

iaca se duse plimbarea in Icoanei/Ioanid pe care o planificasem pt dupa-masa! ce le mai toarna!..da' la Carrefour tot trebuie sa iesim, sa mai facem si noi o mancare ca bate vantul in frigider!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Clau - ce pufosica!!!

Cleme - felicitari pentru descoperirea manutelor!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ne nimerim data viitoare, n-am stiut ca vii, am citit mesajul cand m-am intors acasa.

Cristina, , pufoshica, pufoshica, dar are doar 5,500 kg. Mi se pare putinel, dar intr-adevar ea arata bine!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Da Luny, in timp ce voi va odihneati, eu cu Simo prestam emisiuni serioase aici, si vad ca voi da in reluare imediat, ca iar is singura pe crenguta

Vladic
Daria

Mergi la inceput