Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Mama da ce liniste pe aici...a-ti fugit la vot?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Eu sint pe forum, mai tirziu plec la vot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

adenuti - ai dreptate cu pansul , eu eram ziua a 6 a de stimulare duminica trecuta si am fost la manastire la Ghighiu, unde era f. multa lume si aglomeratie si m am asezat in fata pe partea in care de obicei stau barbatii, si un barbat mi a facut observatie ca nu trebuie sa stau acolo (dar nu eram singura) si dupa asta m am apucat pe un plans de nu ma mai puteam oprii ( si nu m a imbunat nici o doamna cu care eram si a zis tare- ce mitocan ! nu stie ca femeile sunt in numar mai mare decat barbatii in tara asta ! ); asa ca stai linistita e adevarat ce spune Moniland, e de la hormonii; eu si ieri am tras o portie de plans , asa ca.....
fetelor , eu nu prea ma simt bine deloc- adica azi sunt in ziua a 13 a de stimulare si am ameteli, calduri, o stare de greata(de cand am mancat albusul de ou, care de fapt nu mi place, eu nu mananc decat galbenusul) si nu mai vorbesc de dureri si intepaturi la ovare, incat nu mai pot nici sa conduc; dar asta e, mergem inainte nu ? cu ajutorul lui Dumnezeu, spre victorie !

pupici tuturor si mergeti la vot !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

dariaioana-este normal sa fie asa odata ce faci tr hormonal ,si daca mai esti si o fire mai sensibila si cu stresul acumulat faci chiar tragedi din lucruri marunte .
Dar asta este mergem inainte si poate DD o sa ne ajute sa trecem cu bine peste toate si sa raminem cu sanatosi ..duminica placuta la toate fetele .
GOGGY --PE UNDE ESTI ? CE FACI? ESTI BINE SI TU SI PUISORI?PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

dariaioana, sunt normale starile tale, intepaturi, dureri, plans........ emotiile sunt devina, insa mai ai putin si vei uita de aceste stari.
Hai capul sus, Bunul Dumnezeu te va ajuta sa-ti indeplinesti visul.
Abia asteptam sa-ti facem galerie.
toate fetele.

Mergi la inceput

BUBU-ce mai faci? nu mai stim nimic de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

adenuti, m-am gasit eu sa dau sfaturi, care sunt intr-o stare greu de descris.
Plang mereu, nu ma pot controla - chiar si acum, nu mai am chef de nimic, parca nu mai am nici o perspectiva, am obosit.
Mai ales ca nu am pe nimeni langa mine care sa ma incurajeze.
Sunteti doar voi, carora va multumesc din suflet si va dulce.
Depind de voi si de reusitele voastre, vreau sa veniti cu vesti bune, doar asa sa ma mobilizati si pe mine din nou.
O duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Adenuti sunt foarte bine, multumesc. Puiutii inca nu mi-au dat de veste dar sunt convinsa ca sunt foarte bine.
Incep usor usor sa am emotii dar incerc sa gandesc pozitiv si sa fiu optimista. Mult a fost, putin a ramas.

Mergi la inceput

goggy-te rog fi optimista ,lasa emotiile pe mai tirziu .
ai grije de tine relaxeazate ca totul o sa fie bine .de testul ala ce mai zici?

Mergi la inceput

bubu -stiu ca este greu prin ce treci ,dar sper ca DDsa te intareasca si sa mergi mai departe nu-ti pierde speranta
Te asteptam pe forum sa vb si sa ne spui tot ce simti poate asa iti este mai usor .
nici eu nu preaam cu cine vb nu am frati sint singura si este asa greu sa nu ai pe cineva al tau . NORO cu fetele de aici stiu ca ele ma inteleg . te pup

Mergi la inceput