Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mari_lolutza, e normal sa-ti creasca valoarea fsh cand iei gonal pentru ca gonalul contine fsh.
noname, eu nu m-as duce la el.
iazmin, nu cred ca se mai compenseaza puregonul de anul acesta.
Estradiolul ca si fsh si Lh se face in ziua 2-3 a CM. In cazul in care faci FIV pe ciclu natural nu stiu cat te influenteaza rezultatul lui. La o stimulare e mai important pt ca se poate schimba schema tratamentului in f-tie de el.
goggy, carmanuia, votez si eu ca de spatamana viitoare veti fi oficial gravidute!
adenuti, iti iau razna hormonii si poate de aceea esti mai vulnerabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MONILAND, multumesc de raspuns. Imi fac griji pt. ca mi-a iesit fsh-ul 12,39 si limita superioara este 12,5. Am sunat azi la Medlife si mi s-a spus ca mai trebuia sa astept 2 luni. Pe mine ma preseaza ingrozitor timpul, avind in vedere virsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

moniland--tot ce se poate trec de la o stare la alta acum sint bine ,nu ma mai dor nici injectiile .
Totul o sa fie bine .
bafta la toate fetele .Presimt ca vom fi foarte multe cu multi sanatosi si frumosi .
va pup noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

nonamevezi ca ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Buna dimineata,fetelor!Haideti la o
Fetelor azi am inceput stimularea.Am facut 1menogon,1\2dife,1puregon.
Azi noapte nu mi-a m-ai curs deloc,dar azi inainte de injectare am avut 2-3 picaturi mai inchise la culoare.
Fetelor as vrea sa-mi fac singura menogonul in picior ,puteti sa-mi explicati si mie?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
In primul rand doresc muuulta bafta tuturor celor in asteptare si celor care au inceput tratamentul!Doamne ajuta la cat mai multe gravidute!!!!!

Iana nu stiu cum se face menogonul in picior,dar te asigur ca intramuscular, in fesa e ok, cred ca stii ca se imparte fesa in 4,ca un cadran de ceas si dai injectia (pt fesa dreapta) in cadranul 12-15 si pt fesa stanga in cadranul 9-12.Nu e greu.Bafta maxima!

Fetelor eu am in frigider o fiola de 100 UI pregon care expira la sfarsitul lui august.Are nevoie cineva de ea?Ar fi pacat sa ajunga la gunoi...Eu oricum voi face urmatorul FIV in octombrie probabil.

Weekend placut tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora ce mai faci de ce intri asa rar?Avem nevoie de tine,si de sfaturile tale.
Eu nu stiu daca as putea in fesa sa fac menogonul,asistenta mi-a explicat azi sa strang muschiul piciorului si sa intep.
Tu ce schema ai avut ?Pastreaza puregonul ca pe 6 vin la Bucuresti la ecograf si-mi va spune Cocei daca mai fac.
Kora tu ai luat si in timpul stimularii elevit si omega 3?TE PUPIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iana eu am cam luat o pauza de la forum si tot ceea ce tine de FIV pentru ca sa ma deconectez cat mai mult si am ce face tot timpul,nu ma plictisesc deloc...,dar uneori mi se face dor si mai citesc ce scrieti si cateodata mai si scriu...In timpul stimularii daca iei elevit nu mai iei si omega3,ori una ,ori alta.Eu am luat in stimulare si royal jelly de la Forever si l-arginina de la naturashop ( l-arginina e pentru endometru).Nu stiu daca tratamentul cu puregon si menogon sau/si vitaminele pe care le-am luat au fost cu rezultat atat de bun,poate mai tii minte ca la ultimul FIV am avut 4 embrioni foarte buni 3 A8 si unul A4,ceea ce la celelalte FIV-uri nu s-a intamplat,au fost de mai slaba calitate datile trecute.Ca am avut ghinionul sa iau gripa aceea urata tocmai atunci,asta e altceva....Nu uita ca sa iti faci analiza progesteronului cu o zi inainte de ET si in functie de valoare iti va da Cocei tratamentul de sustinere.Iti tin pumnii stransi de tot!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora sa inteleg ca ai avut acelasi tratament ca mine?
Stiu f. bine esecurile cu Tutunaru si cat de incantata ai fost de dr.Cocei.Eu n-am probleme cu endometru dar o sa continui sa i-au elevit si am sa las omega 3.
Iti doresc relaxare maxima pana data viitoare.Parca programase o excursia prin Grecia.Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor,
azi sunt ziua a 12 a de stimulare, ieri am fost la eco si dna dr. a fost f. multumita, am 7 fol. pe ov. stang si 7 pe ov. drept de 20,66 , 17,92 , 16,60 , 15,77 , 14, 71 restul de 13, 12 si 11 mm; endometrul este de 10,95 mm; estradiolul de ieri ziua 11 a fost 775; dna dr. a zis sa continui pana luni trat. si luni la 11 sa merg la estradiol si eco; stiu ca o parte din acesti foliculi sunt goi fara ovocit dar sper din suflet cativa a fie buni si sa ajunga peste 9 luni bebelusii mei (1 , 2 , 3 cati o vrea Dumnezeu ); eu nu sunt nici oprimista nici pesimista, caut sa gasesc un echilibru interior cu ajutorul credintei in Dumnezeu si in sansa pe care ne o poate da fiecareia !

pupici si bafta fetelor !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput