Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna!

Iana iubita imi pare rau dar nu stiu ce sa iti raspund...Vorbeste tu cu domnii rosii ca daca nu isi iau talpasita venim cu dupa ei. Si ca e ultima oara in urmatoarele 9-10 luni cand isi fac aparitia pe la tine!
Pup!

Goggy, Carmanuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BLANCHE cred ca incet,incet or sa ma paraseasca,deja s-a diminuat cantitatea si sper ,ma rog la doamne-doamne sa plece in seara asta si asa cum ai zis 9 luni sa nu ma mai caute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Blanche baga mare cu majoretele alea, saptamana viitoare sarbatorim!

Carmanuia cand ai testul? Din calculele mele tot pe 5, ca mine. Gresesc? Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buan fetelor!!!
Nu stiu daca ma mai tineti minte... Desi nu am mai scris de mult timp aici la voi, va citesc in fiecare zi.
Am fost ieri la medlife la domnul Silviu Predoi sa ma programez pt operatie laparoscop... dar domnul dioctor a fost foarte rece cu mine.
Initial m-am dus pentru ca trebuia sa ma consulte, ceea ce nu s-a intamplat,... s-a uitat doar pe analize si atat.
Mi-a spus ca ma opereaza pe 4 iunie, fara nici macar sa imi mai dea nici o informatie.
Am intrebat ce trebuie sa fac seara, cu o zi inainte........ dar nu am primit nici un raspuns. Singurul raspuns a fost ca imi vor spune fetele de jos de la spital cand ma voi programa pentru operatie( ca m-am dus singura sa ma programez).
Acolo jos am intrebat ce imi trebuie, cat ma costa..... dar si acolo singurul raspuns a fost: vom reveni noi cu un telefon ca nu avem introdus in calculator laparoscopie cu desfundare de trompe si decorticare de ovare microipolichistice.
Sincera sa fiu nu ma asteptam la asa ceva. Undeva unde platesti, sa fii tratata asa. Dar asta e..........Traim in Romania.....
Voi ce parere avetzi? Dupa cum am fost tratatata merita sa mai ma duc sa ma operez acolo, sau sa imi caut un alt medic?
Scuze ca m-am intins atata cu povestea mea.
Va pup!!!!

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am si eu o intrebare. Pt ce se face analiza estradiolului si in a cata zi se face? Eu fac luna aceasta FIV pe ciclu natural si m-ar interesa in ce zi pot sa-l fac. Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Si inca o intrebare? Puregonul se da din nou compensat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Goggy eu am testul pe 3, asteptarea mea este mai scurta putin. Durerile m-au cam lasat, mai am doar mici intepaturi prin burtica, de fapt ma inteapa undeva prin lateral, nu sunt ovarele, oar sa fi de bine?
Va pup dulce pe toate.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Dana il cunosti demult pe Predoi? Poate a avut o zi proasta, nu stiu ce sa zic. Si mie mi se pare nasoala faza, cu atat mai mult cu cat presupun ca te costa o groaza de bani. Poate fetele care au lucrat cu d-nul dr te pot ajuta mai mult

Carmanuia norocoaso, marti deja ai scapat. Te inteapa ceva? Excelent! Poate suna aberant dar mie acum orice intepatura mi se pare bine venita. Asta nu inseamna ca trebuie sa o iei razna acum si sa te cauti se orice posibil simptom. Eu ti-am mai spus, ai sanse maxime, gandeste pozitiv. Vom fi doua proaspete gravidute saptamana viitoare, nici nu ma gandesc altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

goggy -te pup
imi place optimismul tau ,tine-otot asa ,si nu te stresa .
am facut a2-a inj si parca nu ma mai durut asa rau .dar nu stiu ce am ca sint foarte agitata si pling foarte usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor

tin pumnii sa avem gravidute cat mai repede .
Ma bucur ca sunteti bine si asteptam vesti .

Bubu imi pare rau . dulce fata . Ai grija de tine si ai incredere in Dumnezeu ca vei reusi .
Sunt alaturi de tine . Acum mie si mie frica ,ca asa cum sti fac tot la MNL.

Si eu am mari emotii fetelor .Luni incep stimularea cu menogon . sper sa am noroc si sa nu ma doara prea tare .Diphelerine le-am suportat bine .

Sa ne sa ne ajute Dumnezeu si maica Domnului sa ne tinem cat mai curand bebelusii in brate .

Astazi ma uitam cu durere in suflet la o "mamica" care tragea un biet copilas de numai doi ani , dupa ea , ca si cand ar fi fost un catel . Ct de repede sa mearga mititelul ca si asa mai mult il tara agatat de manuta . Il certa si dadea in el sa mearga mai repede ca se grabeste .imi venea sa o bat eu pe ea ....dar asta e viata .Unii nu aprecieaza ceea ce au .

Mergi la inceput