Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Va multumesc din suflet si va pup dulce pe fiecare in parte:Catalina,Monilandiubita tu m-ai ajutat mult sufleteste si la primul fiv,ti-am mai spus,Antosit te simt langa mine,Adenuti
Am sunat-o pe Cocei,dar nu raspunde, mai incerc.Azi fac 17 zile de inhibare.
Pe langa toate astea sunt fericita pt. ca dragutul meu de medic mi-a dat puregonul compensat 50% PLUS GRATUIT elevit si omacor(care este 90 ron cutia).Doua retete diferite una cu sterilitate cronica pt. puregon ,am luat de la sensiblu si mi-a m-ai dat 5% gratuit.Si a doua reteta de la alta farmacie si mi-a scris sarcina in evolutie.Smecher medic nu ?
M-a scutit de ceva milioane ?Farmacista de la sensiblu mi-a zis ca pot lua toate injectiile compensate ,dar in luni diferite.
Daca m-ai vreti sa ma intrebati ceva va raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor,
azi dim. am fost la estradiol si acum astept rez., apoi merg la eco; azi sunt ziua a 10 a de stimulare si nu ma simt f. bine, ma cam doare burta asa cam ca la menstra si cam tot timpul; asta e , speram ca Maica Sfanta ca ma ajute !
Iana - eu am inceput stimulare chiar in prima zi de menstra, si diphereline facusem in ziua 21 de 3,75, nu stiu daca te ajuta cu ceva, probabil difera de la dr. la dr. si de la protocol la protocol asta, dar ti am zis asa ca idee;

pupici

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Dariaioanaxx multumesc si tie,oricum ca sa fiu impacata o sun pe Cocei.
Sa iti iasa estradiolul bun ca sa ai multe oute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, smecher dr. dar sigur banuieste el ceva cu sarcina in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Adenuti eu nu am facut menogon, ci puregon, asa ca nu stiu daca doare sau nu.
Sunt tare pt ca nu e vb de 14 zile, doar de 9 pt ca am facut transfer cu blastocisti. M-am scos! Chiar si daca faci transfer cu embrioni de 3 zile tb sa astepti doar 12 zile, dar poate vrei sa stai tu 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

goggy -eu daca rezist trei zile .
cred ca o sa le fac vinzare lateste .bine ca stai doar 9 zile ,chiar ca te-ai scos. te pup
tot ma mai patez puti .sper sa treaca

Mergi la inceput

iana-cit iti curge? ca la sfirsit de ciclu? bafta ,
sa dea DD ,ca incurind sa ficu.te pup

Mergi la inceput

Adenuti imi curge ca la ciclu ,normal.Nu cred ca este la sfarsit.Am vorbit cu Cocei si mi-a zis ca daca nu se opreste sa nu incep stimularea si luni sa merg la ecograf.Azi am avut o zi foarte stresanta am trecut de la agonie la extaz,Pe langa stresul fiv-lui am avut si niste probleme personale.Sa fie stresul motivul prelungirii c.m.?

Mergi la inceput

iana- nu stiu ce sa-ti spun ,este posibil .
foarte bine ca ai sunat .mie imi curgea fffputin si maroniu .nu stiu ce za zic ,trebuie sa mergem inainte . DOAMNE ajuta sa fie ok te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, stiti cumva daca dupa trat. cu 7 injectii de gonal f, mi se poate modifica valoarea fsh-lui astfel incit sa arate 12,39 din 25,5 maxim.

Mergi la inceput