Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by goggy

Catalina gemeni, DA! Imi doresc foarte mult.
Spune-mi, te rog, testul pe care l-ai facut in Z6 a fost de sange sau urina?

La 5 dimineata primul test urina vag pozitiv, la 10 al doilea putin mai mult decat vag (alta marca) pozitiv, la ora 11 test BHcg, seara la 19 am ridicat rezultatul iar urmatoarea zi test urina clar pozitiv. (pe asta l-am facut sa vad si eu cum arata un test clar pozitiv ca eram satula de negative in atatia ani . :)

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

quote:
Originally posted by goggy

Catalina gemeni, DA! Imi doresc foarte mult.
Spune-mi, te rog, testul pe care l-ai facut in Z6 a fost de sange sau urina?

La 5 dimineata primul test urina vag pozitiv, la 10 al doilea putin mai mult decat vag (alta marca) pozitiv, la ora 11 test BHcg, seara la 19 am ridicat rezultatul iar urmatoarea zi test urina clar pozitiv. (pe asta l-am facut sa vad si eu cum arata un test clar pozitiv ca eram satula de negative in atatia ani . :)

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Nu pot decat sa . Mda, am si eu un test sigilat dar sper sa rezist tentatiei. Ti-am spus, acum e usor de zis ca au trecut doar 2 zile, mai vedem pe luni- marti. Da' ma tin tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

am facut prima inj de menogon im si doare groaznic .
asa te-au durut si pe tine ? si daca vrei sa stai 14 zile fara sa faci testul esti tare dar ma ti prea mult in suspans te pup si

Mergi la inceput

nu ma vait toar spuneam si eu sa vad daca este normal va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ajutor!!!!
Fetelor mie nu-mi trece c.m. si maine trebuie sa incep stimularea.Ce fac incep asa pe c.m.?
Adenuti iti faci singura?ma sperii .A facut cineva singura menogonul?
Goggy mult succes ,optimistul te va ajuta sa ne arati testul pozitiv.
Carmanuia ia exemplu lui Goggy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

adenuti si eu mi-am facut menogonul singurica (in fund) dar nu a fost asa nasol. Probabil ai nimerit locul aiurea...
iana-mari din cate stiu eu in asemenea cazuri se continua cu inhibarea dar cel mai bine intreaba-ti dr.
Pup succes si tin pumnii la fete curajoase

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

catalina-nu-l fac singura ,nu stiu cum am scris de s-a inteles asa .
m-a durut putin cind a bagat serul ,foarte rau m-a durut locul,si ma mai doare . Dar nu conteaza ,bine sa fie .va pup

Mergi la inceput

iana mari -si mie mi-sa intimplat sa nu mi-se opreasca dupa 14 zile de inhibare .
Am mai continuat 3 zile (la recomandarea medicului) si ieri cind am inceput stimularea tot ma mai patam putin ,am sunat dr si mi-a spus sa incep si sa sun peste doua zile daca nu trece detot
m-a intrebat daca este ca la sfirsit de CM . Este fffffputin ,dar este .
pe cele in burta le fac singura si nu dor deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, depinde cat de tare curge, daca sunt doar picaturi de sfarsit de M atunci cred ca poti incepe stimularea. Cel mai bine suna dr. si intreaba-l.
Si eu am patit asa de 2 ori: odata am inceput stimularea si odata am prelungit inhibarea. Depinde de dr. cum iti recomanda. Daca curge prea mult nu e bine sa incepi stimularea pt ca endometru creste in timpul stimularii . Iar din moment ce tu inca nu ai terminat de eliminat cel vechi nu poti sa-l stimulezi pe cel nou.
Adenuti, mult noroc cu stimularea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Iana cel mai bine vb cu Cocei, suna la fiv si roaga fetele sa ii transmita si iti spune ce sa faci...eu nu m-am confruntata cu asa ceva dar la fel ca si Moni nu cred ca este bine pt. endometru sa incepi stimularea daca cm-ul nu a trecut!Tin pumnii!
P.S: nr. de la fiv la care eu am sunat cand am avut nevoie este:0213161277!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput