Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

goggy- da , trebuie sa fie cu folos,cu funtite rosii asa vreau, Dumnezeu trebuie sa ne ajute !

pupici

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Catalina testul il am pe 5 iunie.
Ma simt foarte bine, mi-am revenit complet dupa punctie. Nu mai am burta umflata, nu mai am dureri, sunt ok. Acum ma dor doar sanii dar asta cred ca e de la utrogestan.
O iau usurel, ma uit la filme, citesc o carte buna si imi petrec timpul cu cateii mei.
Sunt foarte optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by goggy

Catalina testul il am pe 5 iunie.
Ma simt foarte bine, mi-am revenit complet dupa punctie. Nu mai am burta umflata, nu mai am dureri, sunt ok. Acum ma dor doar sanii dar asta cred ca e de la utrogestan.
O iau usurel, ma uit la filme, citesc o carte buna si imi petrec timpul cu cateii mei.
Sunt foarte optimista!

Si eu am facut acelasi lucru. (si eu am doi catei -bichoni). Iar tetse am facut incepand cu a treia sau a doua zi de la ET . S-a pozitivat in a sasea.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

GOGGY-te pup ,ce faci?
cinde iti faci primul test?

Mergi la inceput

Catalina, a doua sau a treia zi?! Teste de urina? Da' stiu ca ai fost tare nerabdatoare maica! Nu ca eu nu as fi dar totusi...
Chiar nu stiu ce te asteptai sa vezi, hi, hi. Oricum, si ziua a sasea mi se pare devreme, ai scapat usor.

Adenuti fac bine. Primul test? Dar cate ar trebui sa fac? Ha, ha, fetelor, ati luat-o razna! O sa il fac pe 5, cand e programat.Asta zic acum, sper sa ma si tina
Tie cum iti merge cu tratamentul? Cand te duci la eco? Parca pe 6 ai punctia,nu?

Mergi la inceput

Catalina la faza cu cateii te-am intrecut, am 5. Patru scottish terrieri si un dog german. La capitolul bebelusi, sper sa fim la egalitate, 2 galusti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

goggy asta imi spunea si mama nervoasa cand ma vedea ca ies deprimata din baie cu testul negativ in mana "ce rahat vrei sa vezi de acum?"
Probabil s-a pozitivat asa repede si pt ca sunt doi, oricum si BHcg a fost destul de mare pt ziua 6 comparativ cu ce am vazut la alte fete(cam 80 am avut).
Sunt tare curioasa daca o sa rezisti pana pe 5.

In ceea ce priveste gemenii daca asta iti doresti eu iti doresc acelasi lucru.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Catalina gemeni, DA! Imi doresc foarte mult.
Spune-mi, te rog, testul pe care l-ai facut in Z6 a fost de sange sau urina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna fetelor,
Eu astazi m-am simti putin mai bine. Cameliaam facut perfuzii cu albumina inca din ziua cu punctia si apoi cand am fost inernata.
Goggy sa te auda DD si sa ai , si eu imi doresc tot gemeni dar sansele mele sunt cam mici.
Va pupic dulce pe toate.

bolojica

Mergi la inceput

Carmanuia nu inteleg de ce zici ca sansele tale sunt mai mici. Ai 3 embrioni la purtator, care au demonstrat ca se pot dezvolta chiar si dupa ce le-a fost schimbat mediul. Si ce daca se misca mai greu? Poate nu le place in mediu artificial si vor la mamica lor. Gandeste gemeni, DA?

Mergi la inceput