Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 4
dariaioanaxx spune:
goggy- da , trebuie sa fie cu folos,cu funtite rosii asa vreau, Dumnezeu trebuie sa ne ajute !
pupici
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
goggy spune:
Catalina testul il am pe 5 iunie.
Ma simt foarte bine, mi-am revenit complet dupa punctie. Nu mai am burta umflata, nu mai am dureri, sunt ok. Acum ma dor doar sanii dar asta cred ca e de la utrogestan.
O iau usurel, ma uit la filme, citesc o carte buna si imi petrec timpul cu cateii mei.
Sunt foarte optimista! ![]()
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by goggy
Catalina testul il am pe 5 iunie.
Ma simt foarte bine, mi-am revenit complet dupa punctie. Nu mai am burta umflata, nu mai am dureri, sunt ok. Acum ma dor doar sanii dar asta cred ca e de la utrogestan.
O iau usurel, ma uit la filme, citesc o carte buna si imi petrec timpul cu cateii mei.
Sunt foarte optimista!
Si eu am facut acelasi lucru. (si eu am doi catei -bichoni). Iar tetse am facut incepand cu a treia sau a doua zi de la ET
. S-a pozitivat in a sasea.
12+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
goggy spune:
Catalina, a doua sau a treia zi?! Teste de urina? Da' stiu ca ai fost tare nerabdatoare maica! Nu ca eu nu as fi dar totusi...![]()
Chiar nu stiu ce te asteptai sa vezi, hi, hi. Oricum, si ziua a sasea mi se pare devreme, ai scapat usor.
Adenuti fac bine. Primul test? Dar cate ar trebui sa fac? Ha, ha, fetelor, ati luat-o razna! O sa il fac pe 5, cand e programat.Asta zic acum, sper sa ma si tina ![]()
![]()
Tie cum iti merge cu tratamentul? Cand te duci la eco? Parca pe 6 ai punctia,nu?
goggy spune:
Catalina la faza cu cateii te-am intrecut, am 5. Patru scottish terrieri si un dog german. La capitolul bebelusi, sper sa fim la egalitate, 2 galusti.
catalina2307 spune:
goggy asta imi spunea si mama nervoasa cand ma vedea ca ies deprimata din baie cu testul negativ in mana "ce rahat vrei sa vezi de acum?"
Probabil s-a pozitivat asa repede si pt ca sunt doi, oricum si BHcg a fost destul de mare pt ziua 6 comparativ cu ce am vazut la alte fete(cam 80 am avut).
Sunt tare curioasa daca o sa rezisti pana pe 5. ![]()
In ceea ce priveste gemenii daca asta iti doresti eu iti doresc acelasi lucru.
12+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
goggy spune:
Catalina gemeni, DA! Imi doresc foarte mult.
Spune-mi, te rog, testul pe care l-ai facut in Z6 a fost de sange sau urina?
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Eu astazi m-am simti putin mai bine. Cameliaam facut perfuzii cu albumina inca din ziua cu punctia si apoi cand am fost inernata.
Goggy sa te auda DD si sa ai 
, si eu imi doresc tot gemeni dar sansele mele sunt cam mici.
Va pupic dulce pe toate.
bolojica
goggy spune:
Carmanuia nu inteleg de ce zici ca sansele tale sunt mai mici. Ai 3 embrioni la purtator, care au demonstrat ca se pot dezvolta chiar si dupa ce le-a fost schimbat mediul. Si ce daca se misca mai greu? Poate nu le place in mediu artificial si vor la mamica lor. Gandeste gemeni, DA?