Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 3
goggy spune:
Amzulica eu am facut protocol lung dar am inceput diphereline in Z21. DAR, din cate mi-a spus dr, in tipul asta de protocol nu conteaza CM. Eu am facut si inhibarea si stimularea destul de mult timp si daca ar fi sa iau in considerare CM, ar insemna ca ar trebui sa imi vina la 2-3 zile dupa ET. Am vb cu dr si a zis ca nu are importanta.
Din cate stiu, Catalina a avut un porotocol foarte lung, sau gresesc?!
Stai linistita si incearca sa ai incredere in medicul tau, stie el ce face. Si daca ai vreo nelamurire, intreaba-l.
amzulica spune:
Merci Goggy de raspuns - m-am mai linistit - ma gandeam eu ca asa trebuie sa fie, mie imi este foarte teama tocmai pentru faptul ca la prima punctie de acum 3 luni am avut punctie oarba din 10 foliculi. Doamne ajuta la toate fetele si mie - sa ne indeplinim visul.
Cami
iana_mari spune:
Fetelor acum am reusit sa intru pe forum si sa va zic ce-am facut la ecograf.
Pe 31 mai incep stimularea cu puregon 100 si 1 menogon plus jumatate diferelin.Mie mi se pare cam putin.D-na dr. Cocei a studiat f. mult dosarul si nu stiu ce tot calcula.La primul fiv am facut gonal si am raspuns bine pt. varstra mea.(6 ovocite),dar dansa a zis ca nu da gonal in caz de endometrioza.Acum merg pe mana ei.
Voi ce credeti?
Amzulica ziceam ca menopur este scump,dar puregonul te ingrozeste este 190 ron ,fiola de 100 de unitati.
dariaioanaxx spune:
Moniland- da nu stiu cat de bine este; am citit si eu pe prospectul la puregon si scria de cresterea de 40-100/zi; mie azi mi a iesit estradiolul 482, si sunt in ziua a 9 a ; am sunat dr. si a zis ca e f. bine, maine sa l repet si dupa amiaza sa merg la eco, dar eu nu stiu daca sa ma bucur sau nu; cred ca menopurul a lucrat mai bine; sper sa fie bine ! desi am slabit 2 kg de cand am inceput pana acum, azi am simtit prima data senzatia pe care o aveam cand eram insarcinata, aceea de a urina mai des;asta e, Doamne ajuta !
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
dariaioanaxx spune:
Iana - eu fac 200 u.i puregon/zi + 2 fl. de menopur; puregonul da intr adevar este 190, oo /flaconul de 100 u.i. si menopurul este 82,00; eu am avut noroc ca primele 20 fl. de puregon le am luat compensate dar acum n am mai reusit sa le iau compensate;
va pup
amzulica spune:
Daria - menopurul la Giulesti este "doar" 760 de mii fiola . 820 este pretul de la Dona si daca ai card il scoti la 775 ceva de genul asta. Eu am luat si dipherelinul 0,1 mai ieftin la Dona decat la Giulesti. Anyway - nu conteaza pretul - conteaza finalitatea - adik sa se lase cu bb.
Iana_mari - of, of, mai, mai. Ajungi deci tot ca mine la pret, doar ca te injectezi de 3 ori fata de 2 - eu. M-as injecta oriunde si oricat numai sa vad 2 ochi la final. :-(
Va pup si va doresc bafta!
Cami
dariaioanaxx spune:
Amzulica - da si eu l am luat cu card Sensiblu si am avut 5% reducere; n am stiut ca la Giulesti sunt mai ieftine dar oricum nu mai conteaza acum;
te pup si bafta
goggy spune:
Daria stai linistita, si eu am aflat ca la Giulesti e 140 dupa ce imi cumparasem tot tratamentul cu 190 fiola. Asta e, am pierdut cateva milioane. Nu conteaza, important e ca vor fi cu folos
catalina2307 spune:
amzulica , goggy are dreptate. Si eu am fost in aceeasi situatie di n cauza protocolului lung. Extrem de lung :).
goggy cand faci testul? Cum te simti?
12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama