Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Adenuti la ce test te referi? La cel de pe 5 sau la altul? Imi sugerezi sa fac un test mai devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Goggi ce putin mai ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Iana putin dar totusi mult. Io ca io, da' Carmanuia are testul pe 3, eh? Prima graviduta din saptamana viitoare se apropie !
Fetelor, tineti pumnii stransi tare, la dublu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Este adevarat ca cea mai grea perioada este asteptarea de dupa et.
Mult noroc si tie si lui Carmanuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bubu 73 - ne este dor de tine si-ti tinem pumnisorii stransi sa ni te alaturi cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Adenuti, Bubu - stiu ca aveti dreptate, sunt sensibila de felul meu dar si cu ploaia asta de hormoni sunt mai rau acum; Dumnezeu imi este martor ca nu ma vait de nimic altceva, suport orice numai sa fie bine, probabil dorinta mea de a avea copii a devenit mai mare stiind ca nu ii pot avea cu usurinta, au fost 6 ani de asteptari inainte de a l avea pe Andrei si acum deja sunt 8-9 ani de cand am tot sperat sa i pot face un frate sau o sora; o colega de servici mi a zis ca copii mei ar trebui sa ma vada ca pe o sfanta dupa cate am facut si la primul si acum, dar eu nu mi doresc decat sa fiu din nou binecuvantata de Dumnezeu cu copil si sa am sanatate! i am spus colegei mele ca Dumnezeu a fost mai milostiv cu mine si pt. asta ii multumesc in fiecare clipa, ca m a binecuvantat cu un copil, dar de asemenea i am mai spus de voi toate fetele de aici, mai ales cele care ati facut mai multe incercari, ca voi sunteti niste femei curajoase si foarte deosebite si Dumnezeu vede toate si aude !

va pup pe toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Fetelor multumesc pt sustinere, Goggy trece si la tine timpul imediat, eu mai am o zi si doua nopti.
Va pupic dulce pe toate!

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

goggy-tu la care crezi ca ma refer? bine intele ca la ala dupa 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

carmanuia- iti tin pumdi si totul os-a fie bine vei fi prima mamica din saptamina urmata de goggy si de noi toate .
Doamne ajuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Goggy si Carmanuia

pentru o saptamana cuII
Adenuti si Iana spor la injectat
Dariaioana la cat mai multi foliculii
O sapatamana excelenta la toate fetele

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput