Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 13
iana_mari spune:
Adenuti scuze,asa este te-am intrebat de stimulare,dar in capul meu acum e numai puregon.
Goggi multumesc mult as putea si fara gheata sa-l transport.Adica mi-l da de la frigider si-l bag direct in geanta.
Vineri am si eu ecograf .Este a saptea zi de stimulare.
carmanuia spune:
Buna fetelor,
M-au trecut lrimile candam vazut cate griji va faceti pt mine, acum sunt mai bine dar ieri dupa cum spunea si Gia am avut cateva intepaturi ca si Goggy, cand pe la ovare, cand prin burta ca nici eu nu mai stiam exact ce si cum.
Mai am putin, cam 24 de ore pana la rezultat, am niste emotii...
Goggy sper sa fim amandoua
cu 

la toate fetele!
bolojica
carmanuia spune:
Nici nu mai stiu sa scriu de emotii.![]()
Gia poate veniti pe la noi, tocmai fac niste spaghete de alea bune la cuptor...
bolojica
cami30 spune:
Fetelor am facut si ultimile analize inainte de a ajunge la bucuresti, respectiv complexul torch. Toate au iesit negative mai putin anti-rubella IgG care a iesit pozitiv.
Deci rubella IgG pozitiv cu IgM negativ e de rau sau e de bine? Ca din cate am priceput citind pe net ar insemna ca am imunitate la asta.
stie cineva cum e cu astea?
cami
amzulica spune:
Cami30 - inseamna ca ai avut rubeola si acum ai anticorpi la rubeola - e de bine - si eu am la fel ca am facut rubeola cand eram copil.
Cami
goggy spune:
Carmanuia ma bucur ca te simti mai bine dar te rog frumos sa termini cu spaghetele alea la cuptor, ca suntem numai gravide p-aici, da? Vrei sa ma umflu de pofta?! ( cred ca tocmai mi-am dat seama ce o sa-mi pregateasca al meu sot de papa diseara ) ![]()

claudia_prea spune:
Adenuti, e posibil sa te doara si capul, si pe mine m-a durut la primul FIV, insa aveam si tensiunea foarte mica.
Iana_mari, nu trebuie sa pui gheata, tocmai m-am uitat pe prospect si scrie ca trebuie pastrat la o temp intre 2-8 grade, sau se poate pastra la o temp de pana la 25 grade pentru o singura perioada de max 3 luni. Ideal este sa fie in geanta frigorifica, eventual cu acumulatori in ea, dar sa ai grija ca medicamentele sa nu stea direct pe acumulatori.
Carmanuia, sa dea DD ca durerile sa indice implantarea puiutilor si sa vii cu testul cu 2 liniute.
O zi buna!