Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 14
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
am fost azi la monitorizare, sunt in ziua a 14 a, foliculii sunt 7 pe stangul, 7 pe dreptul , de dimensiuni doi de 22, doi trei de 18 si 19 restul de 17, 16 , 15, 14 mm; miercuri sau joi va fi punctia
depinde si de cat iese estradiolul de azi; asta e , cu Dumnezeu inainde de acu !
verga - mersi mult pt. urare, bafta multa si tie !
va pup
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
goggy spune:
Daria bafta multa!
Fetelor, daca ieri a fost Ziua Copilului... asta inseamna ca e sezon de mamici,nu? ![]()
iana_mari spune:
Gia ,Claudia multumesc m-am lamurit aum.O sa-mi iau o gentuta pt. bebe termoizolanta,poate o fi de bun augur daca o iau din timp.
miruna79 spune:
Buna fetelor.
ma alatur si eu voua in curand o sa incep stimularea deocamdata am facut numai inhibarea , deci voi fi in generatia iunie-iulie ;).O sa fac la medlife.
Dariaioana bafta multa la punctie.
pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
goggy spune:
Miruna bine ai venit, sper sa pleci repede
... la odisee, vreau sa zic.
Bafta cu stimularea! E primul fiv?
miruna79 spune:
Merci Goggy de urare ti doresc si tie la fel.
da la mine e primul fiv de aia sunt cam stresata.
pupici
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
ana_p spune:
Fetelor, va rog mult, imi puteti spune daca la injectia cu Diphereline de 0.1 se poate folosi mai putin solvent decat este in acel flacon?
Multumesc!
Ana
antosit spune:
Ana...nu stiu sigur, nu am auzit pana acum!!! Stiu ca la menogon, puregon, etc se poate folosi un solvent la doua fiole de praf dar la diphe...???
Eu una nu m-as risca, mai ales ca nu sunt dureroase.Dar ce-ti veni?![]()
Fetelor in focuri ...numai vesti bune se accepta da?

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"