Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Adenuti e normal sa te doara ovarele, cresc in volum. E posibil sa se accentueze senzatia pe masura ce te apropii de punctie. Stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Buna, fetelor!
Carmanuia aseara nu se simtea tocmai bine!

Multa bafta tuturor!

Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, in primul rand multa bafta tuturor si sa dea DD sa deveniti cat mai repede gravidute si apoi fericitele mamici, asa cum speram toate sa se intample!
Eu nu am mai scris de mult aici, dar va citesc in fiecare zi si traiesc alaturi de voi bucuriile si esecurile, dar sper ca saptamana asta sa avem numai bucurii.
Adenuti e normal sa te doara ovarele, asta inseamna ca stimularea e ok, si tratamentul isi face treaba.
Goggy, si eu cred ca te-ai transformat deja in graviduta, si durerile sunt de la implantare.
Carmanuia, multa bafta! Sa veniti amandoua cu teste cu 2 liniute, atat asteptam de la voi.
Noname, legat de dl dr Predoi, sunt una din pacientele lui de cativa ani de zile, si am o parere foarte buna despre el.
Pentru faptul ca nu ti-a dat detalii, le vei primi pe acestea de la spital mai mult ca sigur, si inainte de operatie va trebui sa ai o intrevedere cu anestezistul, acesta iti va spune exact ce trebuie sa faci si sa mananci inainte de operatie, el face acest lucru, dl dr nici nu cred ca stie. Daca stai in dubii legat de operatie, faci cum crezi tu ca este mai bine pentru tine, si cum simti, dar parerea mea este ca nu vei regreta daca alegi sa faci la clinica, conditiile sunt extraordinare.
Va pup pe toate si va doresc sa auzim numai vesti bune de la fiecare in parte.
O saptamana excelenta si teste pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Carmenuia, sanatate multa, si sa merite tot chinul prin care treci.

Mergi la inceput

Gia cum adica nu se simtea prea bine? Ce s-a intamplat?

Claudia asa sa fie, cum zici tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor sa vedeti ce-am patit.
Stiti ca eram bucuroasa ca iau puregonul 50% gratuit,Am luat 3 fiole ,urmand prin comanda sa vina si celelalte.A doua zi m-au sunat ca nu pot sa mai iau si sa merg sa le platesc pe cele trai.Azi mi-au venit fiolele la 190 ron bucata la Sensiblu si nu stiu ce sa fac.As vrea sa le iau de la Giulesti dar nu stiu cum sa le transport.(5 ore).Va rog sfatuiti-ma cum e mai bine.
Da-ne mai multe detalii despre starea lui Carmanuia.Sanatate mult iubita/

Mergi la inceput

Iubita, avea acele intepaturi de care cred ca v-a spus! Initial, cand a venit in vizita- eu sunt verisoara ei, o durea jos (pe la ovare), dar mai tarziu, a inceput sa simte intepaturi prin partea stanga, deci prin burtica, nicidecum la ovare!
Eu imi aduc aminte de perioada cand am fost insarcinata (am facut tratament luni la rand pt stimularea ovulatiei si desi aveam suficienti mormoloci pe acolo bb nu aparea, cred ca vroia o schimbare de mediu si oricum, pretentios este si acum hahaha), ca pe mine in primele luni ma dureau ovarele de ziceam ca-mi vine ciclu! Mi-a explicat dr ca "este normal!" n-am mai zis nimic si mi-am vazut in continuare de vorbit cu bb din burtica...iar acum nu mai avem noi loc de el, de cat vorbeste smekereste!

Va pupik si va doresc multa bafta!

ps: poate bolojica asta de carmanuia are tripleti! hihihi orice-ar fi, sa fie sanatos/i ca apoi mai vedem noi ce si cum!
Sananate multa si bbi si mai multi!

Mergi la inceput

iana_mari, eu nus tiu in ce mediu trebuie fiolele astea transportate, dar daca trebuie la o temperatura constanta, ai putea lua o geanta termo--izolanta...papucii ei de geanta, ca nu stiu cum se numeste! Daca trebuie la rece, ai putea lua o geanta frigorifica!
Zic si io, habar n-am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

claudia-ma bucur ca ai revenit printre noi ,ai multa ex in fiv si ne poti ajuta cu sfaturi .M-ai ajutat si pe mine si iti multumesc .
tu ce mai faci? nu mai stiu in ce stadiu esti?este normal sa am si dureri de cap?
Goggy -te pup ,multumesc pt raspuns

Carmanuia -ce se intimpla cu tine? ce simtome ai? te pup

Mergi la inceput

Iana, nu stii ce sa faci? Iti spun eu, nu le iei. Au fost alte conditii cand ai facut comanda. Si stai linistita ca ei pot face retur, eu lucrez cu farmaciile. De transportat poti intr-o geanta termoizolanta in care pui niste gheata. Poate sta pana la 25 de grade dar mai bine il tii la rece.

Mergi la inceput