Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
Jasmin012 spune:
BB, merci de intrebare, suntem bine, sunt implicata pana peste urechi cu diversificarea, pe care am inceput-o de 4 zile... incerc sa-l dau pe brazda pe Lucas cu fructe si suculet de morcov. Azi am facut si vaccinul. Inca nu a aparut nici un dintisor. Felicitari pt ridicat... asa e, timpul trece repede. Cand il vad si eu pe Lucas cum se zvarcoleste in carut si cum, daca nu are centura se lasa in jos, alunecand, nu-mi vine sa cred... ca maine-poimaine se insoara.
Adina, pleci in calatorie? N-am fost pe faza, dar imi amintesc ca spuneai acum vreo 2 kuni ca veti face botezul in Olanda... asta e motivul? Calatorie placuta atunci si sa aveti un botez minunat. Pupici
Stefania, ce citesc? Un nou bebe? Sa fie intr-un ceas bun. Si eu imi doresc bebe 2 in curand, dar as vrea totusi sa las sa treaca un an de la nastere, sa mi se refaca organismul si proviziile, ca sa pot face fata situatiei si ca bebe sa poata primi de toate... dar daca as ramane, ar fi totusi binevenit.
ii uram LA MULTI ANI! lui bebe Serban Pavel la implinirea primei jumatati de anisor. sa fie sanatos.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
bb_yasmi spune:
jasmin, , si pofta mare la bebe lucas!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Aralia spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
sa ma LAUD si eu cu iasmi: AZI S A RIDICAT DE DOUA ORI SINGURA IN FUNDULETZ!!!! mi-au dat lacrimile...ma tot uit la ea si nu imi vine sa cred ce repede trece timpul!!!!....
dany, cam rarutz pe aici.... cat despre poze.....am vazut o mamica SUPERBA-SUPERBA!!!!! SI UN BB LA FEL DE FRUMOS!! de fapt doi bebei frumosi!!!
adina, gandim la fel!! si eu stiu ca nu sunt prea indicate irigatoarele.
si acuma revin, ca spunea cineva (imi cer scuze, am uitat cine) ca daca are vreo vreo ciuperca ceva de genul asta care nu se manifesta....si ma repet: dar cand veti merge cu bebeii la piscina, strand....nu va e frica???
ancaD, superbe poze!! maria e frumoasa foc!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
1- Felicitari!
2- Da' cine a zis ca merg la strand/piscina pana o mai creste? mai degraba la mare sau intr-un rau/balta..acolo sunt microorganisme mai putin specifice decat cele de bazin...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
bb_yasmi spune:
aralia fiecare face cum considera. noi am fost la piscina si vom continua sa mergem!!!
ma retrag si eu la patut pana se trezezste "cipiritoarea" mea... ca atunci isi incepe din nou povestea: TATA-TATI-TA-TA-DA-DA-BA-DAI-TA-TI.....si uite asa o tine pana diseara cand adoarme!!!
pupici!!!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ellis
Doamne, ma uit la hainele mele, cine le mai imbraca? si eu cu ce ma imbrac? soacra-mea de ce mi-a luat fusta rosie cu 2 nr mai mica? o fi vreo aluzie? si vointza mea e in concediu...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
cred ca a plecat cu a mea...dar asa devreme???????
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
jasmin, , si pofta mare la bebe lucas!!!
BB, pupic si voua... daca l-ai fi vazut in primele doua zile cum se stramba... parca i-as fi dat muraturi...
Stefania, dar ti-a venit CM? Ca stiu ca si tu alaptai mult. Mie inca nu mi-a venit, si azi bebe a facut 6 lunite... dar sicera sa fiu, nu mi-e dor de cm... chiar deloc... ar fi bine s-o mai duc asa vreo luna...
ellis spune:
sunt pretzuri mici extrasezon
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Doamne, ma uit la hainele mele, cine le mai imbraca? si eu cu ce ma imbrac? soacra-mea de ce mi-a luat fusta rosie cu 2 nr mai mica? o fi vreo aluzie? si vointza mea e in concediu...
POVESTEA NASTERII
cred ca a plecat cu a mea...dar asa devreme???????
poze si filmulete
povestea nasterii
Macar voi ati avut si a plecat...poate se intoarce!
Eu n-am avut niciodata...mai arunca Miha o poza p-aci cu o prajitura, hop mai fac si eu si pap tot! Vineri fac praji Bounty, m-am aprovizionat!
Da chiar, Miha, cam cata iese ca ziceau fetele pe culinar ca-i de-o tava mica...ce inseamna tava mica? Poti sa-mi zici in cm? Pleaseee?
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
ancadragoman spune:
quote:
sunt pretzuri mici extrasezon
POVESTEA NASTERII
corect...dar se intorc nu?
poze si filmulete
povestea nasterii
Jasmin012 spune:
Aralia, eu fac baita cu Lucas, uneori si tati, si bebe e sanatos tun. facem asta inca de cand avea 1 luna. Ia pune-l pe tati sa se bage el primul in cada cu printesa... ca sa-i treaca gelozia. Pupic si succes la balaceala...