Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by ellis

sunt pretzuri mici extrasezon

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

corect...dar se intorc nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

da da...si marmota...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

...invelea ciocolata stiu
Gata plec sa imi iau fata de la mama ca mi-e dor de ea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Dany 26, asa baiat frumos si tu il tii ascuns si mai e si cu prietenul Matei...fac furori cand ies in parc

Anca, am vazut si pe MAria care maninca singuric...e fetita mare, ce mai...si cu palarie e scumpica!

Adina, concediu placut...si sa iasa totul asa cum vrei tu!

BB, felicitari Iasminicii pentru progrresele facute!

Jasmin, cu ce ai inceput diversificarea?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by cristi07

Dany 26, asa baiat frumos si tu il tii ascuns si mai e si cu prietenul Matei...fac furori cand ies in parc

Anca, am vazut si pe MAria care maninca singuric...e fetita mare, ce mai...si cu palarie e scumpica!

Poze Radu

Cristina, cu banana pisata primele 3 zile, iar ieri si azi cu mar... dar vad ca e a 5-a zi si nu avem prea mare succes. Si suc de morcov. Cred ca acest copil o sa-mi dea de furca, pt ca tot trage la tzatzica... Peste vreo saptamana o sa-i dau si pure de legume, poate o sa-l manance mai bine. Voi n-ati inceput?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:

Poze Radu

Cristina, cu banana pisata primele 3 zile, iar ieri si azi cu mar... dar vad ca e a 5-a zi si nu avem prea mare succes. Si suc de morcov. Cred ca acest copil o sa-mi dea de furca, pt ca tot trage la tzatzica... Peste vreo saptamana o sa-i dau si pure de legume, poate o sa-l manance mai bine. Voi n-ati inceput?

ba da si noi cu supa de morcov cu pastarnac la care am adaugat azi si o rondea de ceapa si dovlecel...iar seara maninca cereale...
nu pot sa zic ca e mare mancacios...nu stiu in grame...dar pentru inceput 15-20-30 de lingurite...zic ca e bine. POate de saptamana viiotare sa incep si fructele...oricum nu ma grabesc...
evident ca si lui Raducu ii plac tzitzile....ca doar e barbat

Poze Radu

Mergi la inceput

[/quote]

[/quote]

cata banana a mancat? ai amestecat marul cu banana?

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Jasmin, eu am inceput cu legume (morcov si cartof deocamdata) si tot asa face, ca la lamaie... caaah (sau ca la muraturi, cum ai zis tu). Eu ziceam c-o fi ca nu-i plac legumele si poate o fi mai bine pe fructe... Deci sa nu-mi fac sperante Azi am incercat morcov+cartof+lapte de tzitzi si a fost mai cooperant, macar nu s-a mai strambat (fata de ieri, aceeasi reteta, dar fara laptic)

Alexandra si Catalin (04.12.2007)

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:

Poze Radu

ba da si noi cu supa de morcov cu pastarnac la care am adaugat azi si o rondea de ceapa si dovlecel...iar seara maninca cereale...
nu pot sa zic ca e mare mancacios...nu stiu in grame...dar pentru inceput 15-20-30 de lingurite...zic ca e bine. POate de saptamana viiotare sa incep si fructele...oricum nu ma grabesc...
evident ca si lui Raducu ii plac tzitzile....ca doar e barbat

Poze Radu

Da, asa e, cu tzatza... Si Raducu a mancat cu placere de la inceput?

Mergi la inceput

Prima zi can i-am dat cerealele a mancat f bine...a doua zi cand i-am dat la pranz "supa" si seara cerealele era din seria lui Lucas si Catalin...bleah...dupa care si-a mai revenit..nu pot sa zic ca, cere el de mancare...dar nu isi mai face sila macar. Acum cand nu mai vrea nu mai deschide gurita!

Poze Radu

Mergi la inceput

Lixa, cica banana e usor acceptata de copii si asa mi s-a recomandat de pediatra, de fapt ea mi-a zis asta de la 4 luni dar eu nu am vrut sa incep atunci... nu stiu de ce se stramba, ca era dulce, si marul la fel. Da, cica daca ii amesteci alimentele cu laptic accepta mai usor mancarea... dar nu prea merge fruct cu lapte, ca i-as da.

Cristina, cica nu e bine sa ii dai tot felul de alimente in scurt timp. Aici se recomanda introducerea unui fruct pe saptamana si tot asa si in cazul altor alimente... pt ca in cazul unei alergii sa stii de unde vine acea alergie. Adevarul e ca nici eu nu i-am dat un fruct pe saptamana, dar vreau sa mai las sa treaca vreo saptamana si ceva inainte de a incepe cu altceva, ca sa nu fie prea brusca schimbarea si amestecul... desi, acum ma tot gandesc daca n-ar fi mai bine sa-i dau gris cu lapte de la mine.

oricum ar fi, cica trebuie multa rabdare, dar eu parca ma enervez cand vad ca dupa atata chinuiala cu prepararea in conditii cat mai sterile, copilul meu scuipa si trage de mine sa-i dau tzatza... ba mai si urla.

Mergi la inceput