Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Lixa, cica banana e usor acceptata de copii si asa mi s-a recomandat de pediatra, de fapt ea mi-a zis asta de la 4 luni dar eu nu am vrut sa incep atunci... nu stiu de ce se stramba, ca era dulce, si marul la fel. Da, cica daca ii amesteci alimentele cu laptic accepta mai usor mancarea... dar nu prea merge fruct cu lapte, ca i-as da.
Cristina, cica nu e bine sa ii dai tot felul de alimente in scurt timp. Aici se recomanda introducerea unui fruct pe saptamana si tot asa si in cazul altor alimente... pt ca in cazul unei alergii sa stii de unde vine acea alergie. Adevarul e ca nici eu nu i-am dat un fruct pe saptamana, dar vreau sa mai las sa treaca vreo saptamana si ceva inainte de a incepe cu altceva, ca sa nu fie prea brusca schimbarea si amestecul... desi, acum ma tot gandesc daca n-ar fi mai bine sa-i dau gris cu lapte de la mine.
oricum ar fi, cica trebuie multa rabdare, dar eu parca ma enervez cand vad ca dupa atata chinuiala cu prepararea in conditii cat mai sterile, copilul meu scuipa si trage de mine sa-i dau tzatza... ba mai si urla.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
daa...pai si eu am introdus in supica dupa 4-5 zile dovlecelul si ceapa...si am zis ca poate peste vreo saptamana sa incerc si fructele...dar inca nu stiu sigur
da, e logic sa iei o iei mai incet din cauza alergiilor..
dar si eu am rabdare vor manca ei pana la urma ca sunt baietei cuminti!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
lixa spune:
Cine vine maine in Cismigiu? Momentan suntem 3: eu, Cristina si totulii Cine se mai inscrie pe lista?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by lixa
Cine vine maine in Cismigiu? Momentan suntem 3: eu, Cristina si totulii Cine se mai inscrie pe lista?
Da' mereu va nimeriti cand nu poooooot!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
lixa spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Tu cand poti sa vii?
bb_yasmi spune:
aralia e atata de scumpa alexia ta in "tzopaiala de-a busilea"...ca ma uit de fiecare data cand te vad pe pagina...
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
sa ma LAUD si eu cu iasmi: AZI S A RIDICAT DE DOUA ORI SINGURA IN FUNDULETZ!!!! mi-au dat lacrimile...ma tot uit la ea si nu imi vine sa cred ce repede trece timpul!!!!....
adina, gandim la fel!! si eu stiu ca nu sunt prea indicate irigatoarele.
ancaD, superbe poze!! maria e frumoasa foc!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
referitor la "irigatii"... sunt perfect de acord, asta pe pielea mea... foloseam irigatorul des... de abia in sarcina am intrerupt... si dupa nastere am ramas fara eterna candida si n-o sa-l mai folosesc!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
nu te-ai prins ca fugim de tine (stiu ca stii de gluma!)
acum, pe bune cand esti disponibila...da mai multe variante sa vedem daca se "pupa" cu programele noastre.
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
bb_yasmi spune:
nu are nimeni chef de vorba????
pussi spune:
bianca nu se pune problema sa nu stea in tarc, ale mele nu stiu de leganat, in brate vor, Ana mai nou intinde manutele spre mine.. dar n-am cum cu 2. De asta as vrea varianta asta de tarc ca sa am si eu acces in el, defapt eu vreau un loc in care sa le las in siguranta pana o duc pe una in bucatarie sau terasa ... sau.
BB felicitari pt. ridicat in fundulet!
jasminica ce bine ca mai stim ceva de voi! pupam voinicul!
adina concediu placut!
ellis eu le fac sambata sau duminica baita in cada mare, dar cu fiecare pe rand... poate-l convingi pe tati daca iti iei dresul pe tine.. zic si eu!
victo daca vrei sa-i dai papa de fructe in parc/oras poti sa-i dai borcanas, iti iei borcanasul si lingurita la tine... legumele nu merg ca trebuie incalzite... ce mai merge e iaurtul cumparat!
Noi am facut vaccinul azi... am plans de numa..
Tot azi le-am dat la fiecare o cojita de paine in mana s-o molfaie.. tare le-a placut.. nu-i indicat, dar am incercat sa vad daca merge!
Dintre fetele care ati luat rotobile... imi spuneti de care ca..vreau si eu! eventual si poze.
cu tarcul, tati nu si-a exprimat parerea si cum nu sunt doar fetele mele vom merge prin magazine in TM sa-si faca si el o idee... asta in viitorul apropiat.. cu Tustele dupa noi, ca nu avem cu cine le lasa.
va pupic
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pussi revin cu un raspuns in 5 min. fug sa imi iau un colaaaa pana nu inchide!!!
EDIT: HAI SA VB PE MESS!!!!