Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

va rog sa ma scuzati pentru greselile de ortografie. Niciodata nu am fost prea atenta la cum scriu, cred ca tastez mai repede decat vad si uneori postez in timp ce fac si altceva, asa ca imi mai scapa.

O zi placuta, eu cred ca o sa cobor la masa, azi n-am bagat decat un pahatr de suc de grapefruit si se simte. Paa acum in alte zile mancam de doua ori.

BTW, cine poate sa imi PM user si parola de la contul comun unde puneti voi poze?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

300 mere si pentru Internet Explorer? ca nu am firefox la munca...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

alinush nu merge pe internet explorer.
Poti incerca urmatoarea chestie: te duci in meniul lu' IE, la Tools/Pupup blocker/popub blocker settings si undeva jos ai "filter level". Il selectezi pe high. Sper sa mearga. Mai era o metoda, da' nu-mi amintesc... incerc sa ma dumiresc, daca aflu va anunt.

edit later: mai exista o varianta pt cele care nu folosesc mozilla si nu pot instala/umbla in calculatorul de la munca.
Intrati pe http://www.alwayshidden.info/ si acolo in blanc-ul unde scrie Enter URL Adress, bagati adresa forumului si de acolo merge mai departe. Site-un indeparteaza el orice add-on, orice popup, nu mai trebuie sa va faceti griji.

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Muuh, dar ce baietel grasunel ai !!! Super! E foarte mare, dupa parerea mea...fetita mea avea 500 de grame la aproape 24 de saptamani, nici vorba sa bata kilul acum, dupa o saptamana. Maine termin si eu sapt 25 si intru in 26 Aaah, si fetita mea sa stii ca are 2 ani jumate, stiu ca in poza aceea era mai mica cu un an, am precizat ca nu s-a schimbat foarte mult la fata, doar s-a mai lungit un pic (iar de ingrasat a pus doar un kilogram in anul care a trecut Silfiduta de 12 kg acum)

300, da, caise d-alea acrisoare am luat si eu de la Domenii ca acolo stau (probabil cam la fel ca alea din Chibrit ). Nu sunt caise-caise sunt un fel de corcitura intre caise si corcoduse dupa parerea mea. Multumesc pentru link-uri, o sa mi le instalez acasa ca acolo am Mozilla.

Angelynna, asa e nu sunt sanatoase din sere dar oricum sunt mai sanatoase decat cele de import. De ex. la cirese, sunt bune alea grecesti, dulci mari...dar sunt acoperite cu o substanta ca sa tina mai mult. La fel si legumele de import, sunt grabite chimic sa se coaca dupa cules si tratate sa nu se strice...mai bine din sera romaneasca. Sunt happy ca au aparut roshiile romanesti.

Dyanira, dar ce ai facut pentru picioarele de balerina? Ai descoperit cumva vreun remediu minune? Ca eu ma chinui cu chestia aia speciala de la Mustela dar nu vad nimic

July, mie imi place carutzul de la Chicco...ala cu 3 roti. Chestia este ca vei simti nevoia la 6-7 luni ale lui bebe sa ii iei un carut sport, care se strange umbrela, pentru ca asta e destul de greu de strans si de transportat in masina si destul de mare pentru mall sau pentru un supermarket de exemplu. Dar la munte este excelent, urci peste tot cu el, in gropile din Bucuresti la fel, deci de folosit il vei folosi. Iar cel umbrela de toata ziua. Daca nu mergeti des la munte sa folositi carutul cu 3 roti (alea cu 4 roti nu prea sunt bune pe teren accidentat), atunci poate un Peg Perego si il aveti numai pe asta...Nu stiu exact cat loc ocupa, noi am optat tot pentru 3 roti cu landou si scaun normal plus unul de la Maclaren tip umbrela care are doar 6 kg si este excelent de carat peste tot, avion, masina, autobuz, metrou...a vazut carutul nostru o multime de lucruri si e cam obosit acum...La ultima cursa cu avionul l-au aruncat pe banca si s-a paradit roata din spate. Drept pentru care avem deja comandat unul nou, de la aceeasi firma, in oferta la Mothercare www.mothercare.com/gp/product/B0011362AW/sr=1-4/qid=1211380014/ref=sr_1_4/026-9622700-9464417?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44615031&mcb=core" target="_blank"> aici
Daca aveti pe cineva in UK, e super, sau platiti transportul si il aveti acasa, oricum e mai ieftin ca la noi. La Mothercare la noi il vazusem la 7 milioane, deci cu 50% mai scump...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

July chestia cu pop-up-ul nu merge ca asta nu e pop-up. dar am preferat sa instalez totusi Firefox. Si vad ca momentan nu merge folosit. Asa ca daca gasesti ceva don't forget to say it out loud. Oare cat or sa mai tina astia reclama asta idioata? Nu am vazut in viata mea pe vreun site o reclama asa invaziva SI asa prost facuta!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kidam stat majoritatea timpului cu picioarele ridicate in sus si se pare ca efectul a fost iraculos.Asa mi-am dat seama ca mie mi se umflau picioarele de la statul prea mult in picioare (eu lucrand la scoala stateam cam mult in picioare).Poate te ajuta si pe tine remediul meu.

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

tzitziri pentru maine

july eu astept caisele romanesti, alea bune . mai e putin si se coc. astea din piata sunt moi si nu au niciun gus. sigur sunt de sera sau din import

anca ma bucur ca ati avut o aniversare frumoasa. cu trandafiri...

alina dar tu nu esti din bucuresti ?

25+
AMR 99 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.
Eu sunt o lenesa recunosc, daca las o zi fara sa scriu o duc asa muuuult
Nu prea am noutati, numai ca vreau la mareeeeeeeeeee.
M am profilat la mancat cirese ( capsunile parca nu imi mai plac )

Felicitari fetelor care ati vazut bebei la echo. Eu de abia pe 15 iunie am programare la doctorita mea o sa am vreo 27 de sapt. Mi se pare asa muuuult pina atunci.

kid2003 e o printesa pitica ta, dulceeee. Si tu esti o mamica sexy. De kilograme m am stresat io cu Inisu de cand s a nascut si n am rezolvat nimic asa ca am lasato balta

Anca pupam burtica nazdravana. Se vezi tu ce ajungi la termen si dupa aia ne intrebi de nu mai nasti

Eva pe unde umbli ca e caaaald nu iesi afara

Muuh uauu 990 gr? Super bebelas

khristin

nerantula cum mai e durerea?

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

alinush in afara de a intra de pe proxy-ul ala pe care l-am postat, ar mai fi ceva, dar e destul de "radicala" metoda, in sensul ca iti va bloca si alte site-uri, de ex. youtube.com. Eu o scriu, in caz ca te tenteaza: se deschide fereastra browserului, apoi din meniul Tools - Manage Add-ons - Shockwave Flash Object - Disable - OK.

kid multam de parere, foarte interesant. Din cate m-am uitat eu, cam toate astea travel system (3 in 1) sunt destul de mari. Sau ti se pare asta mare in mod special? La descriere zice ca are sistem de strangere cu o mana, dintr-o miscare si pare ok la kg, adica e unul dintre cele mai usoare din ce-am vazut eu. Oricum, sa ma vad eu cu bebelina in brate si cu carucior, pe la 7 luni si mi-or mai veni mintile atunci

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, sunt destul de grele sistemele astea 3 in 1...Asta e dezavantajul. Si ca mamica prima oara esti tentata sa il iei ca arata bine si nu ti se pare prea greu...Nu incerc sa te conving sa nu il iei ca stiu cum e, daca ar fi incercat cineva sa ma convinga sa ii iau un Brevi Grillo sau un alt carut sport, care se strange umbrela si merge la orizontala nu as fi luat deloc Astea au cam 10-12 kg...Dar repet, iti e f util cand mergi la plimbare in parc si la munte, adica sa nu il transporti prea mult cu masina, avion etc...E mai comod pentru bebe, are scaunul mai lat si doarme mai bine. Dupa ce am pus link-ul cu oferta la Mothercare mi-am dat seama ca au modificat pretul, eu l-am comandat saptamana trecuta la 98 de lire cu tot cu transport (local, in Anglia, il aduce cineva de acolo) si acum e 109 lire, deci cu 20 de lire- 100 RON mai mult. Dar apar mereu oferte d-astea in strainatate si la noi nu numai ca nu au oferte, dar pun si peste pretul lui intreg
Asa ca daca poti sa iei Chicco ala din strainatate la 500 de euroi, merita cu varf si indesat. Aici e sigur peste 20 de milioane.

bb2

Mergi la inceput