Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

hihihi... obsesia romanului, oare? Cu cat e mai mare si mai vizibil cu atat pare mai apetisant
kid ai sa razi, da' pe site-ul chicco, carutul asta era saptamana trecuta la pretul de 1900 de lei. Azi am constatat ca nu mai e deloc. Oricum vreau sa ma duc la magazin sa-l pipai un pic inainte de a comanda. Poate ajung saptamana viitoare.

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am vazut mai multe modele si sincer nu stiu ce sa fac, bebelu meu vine abia in octombrie, bineinteles ca vom iesi afara dar nu prea mult ... noi stam la etajul 4 dar este blocul de 10 etaje, avem lift asa ca nu ar fi problema de coborat si urcat...

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mie imi place foarte mult Brevi Grillo, m-am uitat dupa el in urma postarii Mirunei. Se poate folosi insa doar de la 6 luni. E usurel si facil de folosit si strans. Pentru mine e o optiune dupa ce "forjez" caruciorul 2/1 mostenire de la nepoata-mea. Sincer n-am nici o tragere de inima sa dau acum 20 de milioane pe un carut 3/1.

Laureta mamica scumpa! Ce nazdravanii mai face Inisa?

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

300 mere si pentru Internet Explorer? ca nu am firefox la munca...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Nu, merge doar pentru Firefox, sunt niste pluginuri facute doar pentru browserul asta.

Pai incearca http://www.mozilla-europe.org/en/products/firefox/ , ca sa instalez un browser nu trebuie decat sa dai next. Odata instalat, uita-te pe pagina lor de teme si addonuri si fa-ti un browser roz, sau bleu, si personalizeaza-l cum vrei tu. Nu ia mult. Exista pluginuri care controleaza si winamp din firefox, o gramada de lucruri poti face cu un browser care nu e IE.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:

Piolica, merci ca ti-ai amintit de mine...nu am mai intrat din lipsa de timp, mai am doar 20 zile de scoala si apoi promit sa va bantui mai des . In vacanta vom zbura la sfarsitul lui iunie in Boston, prindem ziua Americii acolo . Apropos de cocktailuri, favoritele mele sint mojitos si sangria...de-abia astept sa reiteram o Dominicana sau Mexic cu ambii copii de data asta

Kristin, bine ai revenit. wow, vacanta la Boston. Am fost anul trecut in iulie, dar dupa ziua Americii, pe 4 iulie eram la cascada Niagara.
Cum esti? Totul este OK cu sarcina?

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hai ca am gasit si topic dedicat pt carucioare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67966

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by Muuh

July din America sa iti aduca tot ce poate. Haine in primul rand, pentru toate varstele si dimensiunile, sac de dormit, lucruri mai mici care nu ocupa mult loc in bagaj. Ehe orice draga mea orice ca sunt muuuullllt mai ieftine din cauza cursului dolar/euro.

ilia, anca ma bucur ca e totul bine.
kid tare draguta Alex, cati ani ziceai ca are? Imi place si pisica tare mult desi eu sunt iubitoare de caini.

Am fost si eu la control: deci saptamana 25, bb are 990 grame e asezat transversal si are putza mare cum a zis doctorul. In rest totul este in limite normale, mai merg la control peste sase saptamani si cum intuiam nu mai fac nicio eco 3D pana la nastere. A da si nu va fi in concediu in august decat cateva zile cand "faci ce faci si te tii sa nu imi faci vreo surpiza" ca sa il citez.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Muuh acum am citit si eu ca ai scris de eco, FELICITARI!!!!!! pt grasut grasut, e chiar maricel pt 25 s. Sa fie sanatos si mami la fel si sa ajungi cu bine la 40 s sa-l poti tine in brate cu drag

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

July multumim pt topic e super util

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

July, merci pentru topic, chiar ca e super util. Eu credeam ca o sa scoatem bebelusii afara din primele zile (imediat cum ne intoarcem de la spital) si nicidecum la 2 saptamini de la nastere.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor, ce mai face-ti voi??? eu nu am mai intrat de 2 zile, ieri de exemplu am fost sa imi schimb pasaportu', mai bine ma lipseam de vacanta
Am si eu o intrebare la voi vi sa intamplat sau macar a-ti auzit ca din cauza la ELEVIT sa poata sa ai ameteli si sa iti fie rau????? poate spun o aberatie, dar mie mi se pare ca de cand am inceput sa iau astea am intruna ameteli, tocmai de aia vreau sa renunt o perioda la ele.

20+

Mergi la inceput