Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sa stiti ca mie mi-a ramas gandul la carucioarele Maclaren...Au cumva reprezentanta in RO sau stiti de unde se pot cumpara on line?

Later Edit: am gasit, la Mothercare, obviously la supra pret fata de on line.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am revenit!
Clau geo, Anca81multumesc!Asa ma umflu in pene ca am bebe mare si jucaus foc!!
Freshanaimi place ca noi doua suntem la fel in ce priveste pofta de mancare;si eu mananc!!!!Deja sunt sigura ca va trebui sa muncesc muuuuult la sala dupa nastere sa redevin ce-am fost!!!Nici nu va mai zic cate kg am pus!!
Preety, welcome back!!Felicitari pt, sa fiti sanatoase amndoua!!Eu zic sa iei vitamine ca e mai bine!Elevit sau Centrum Materna sunt f bune pt sarcina.
July, mie personal imi place primul si asta din cauza rotilor; eu nu vreau carut cu roti mici,ci unul cu roti mai mari care se umfla sa nu trepideze copilul la orice pietricica.Parerea mea!
Fetelor, noi ne-am hotarat NE INTOARCEM ACASA!Asta va fi la jumatatea lunii iulie, sa incheiem aici toate socotelile!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Burtici, pana la urma e bun sterilizatorul pt microunde??Ca am gasit aici cu 10 euro, in 2 min sterilizeaza 3 sticlute!
Stiti cumva daca este adevarat ca daca speli biberoanele in mas de spalat vase nu mai trebuie sterilizate????CA parca am citit asta undeva si acum nu mai gasesc????Help me, please!
Acum, ca stiu ca voi pleca m-a apucat febra cumparaturilor!!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza, felicitari pentru bebe maricel si jucaus! succes cu mutatul in Romania. si noi o sa ne mutam in Franta, insa la inceputul anului viitor, bebelina va avea 3-4 luni.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Piolica,multumesc!Sper sa ne descurcam ok in Romania, dak nu.....venim inapoi in Olanda; visul nostru e SUA, dar di tarile Europei Olanda e pe primul loc in topul nostru!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Burtici, pana la urma e bun sterilizatorul pt microunde??Ca am gasit aici cu 10 euro, in 2 min sterilizeaza 3 sticlute!
Stiti cumva daca este adevarat ca daca speli biberoanele in mas de spalat vase nu mai trebuie sterilizate????CA parca am citit asta undeva si acum nu mai gasesc????Help me, please!
Acum, ca stiu ca voi pleca m-a apucat febra cumparaturilor!!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

in nici un caz spalatul biberoanelor in masina de spalat vase nu va inlocui sterilizarea acestora.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, ce zici de Maclaren-ul www.maclarenbaby.com/europe/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=498" target="_blank">asta, daca iti plac modelele cu 3 roti.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by 300

quote:
Originally posted by alinushca

300 mere si pentru Internet Explorer? ca nu am firefox la munca...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Nu, merge doar pentru Firefox, sunt niste pluginuri facute doar pentru browserul asta.

Pai incearca http://www.mozilla-europe.org/en/products/firefox/ , ca sa instalez un browser nu trebuie decat sa dai next. Odata instalat, uita-te pe pagina lor de teme si addonuri si fa-ti un browser roz, sau bleu, si personalizeaza-l cum vrei tu. Nu ia mult. Exista pluginuri care controleaza si winamp din firefox, o gramada de lucruri poti face cu un browser care nu e IE.

20+

Pai lucrez in companie de IT Din aia careia nu ii place ca facem diverse chestii pe net. Nu merge Firefox-ul, de pomana l-am instalat. Nu este acceptat. Asa ca nu imi ramane decat varianta data de July, care e iar neplacuta pentru ca tre sa te loghezi prin acel site. So I give up, and hope they burn in hell
bitza astea DA vesti! sa fie intr-un ceas bun si acomodare usoara!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

burticoase,eu sutn laergata rau ...la munci...offfff
nerantula,mai ai dureri?
muuhh...moamaa....ce baitel ..adik adevarat barbat ai !
bravoooooo
nu mai zic de pispirelu meu...c aiar incep sa ma vait
anca,....sa vezi ce omor ii dau io soatei mele....nu mi-a luat florigata ..mi s-a pus pata pe el...diseara am chef de cearta sa vezi omor ce-i dau....
oricum,f frumos din partea soatei tale...

ce mancati de pranz?(adik io peste vreo ora....un sw cu ton si o salta de rosii,castraveti si branzica )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

bitza2008 mutare usoara inapoi in tara! Sa te bucuri de bb al tau si nu te gandi la kg in lus deocamdata.

Biberoanele trebuie fie sterilizate in strilizator, fie fierte 10-15 minutein apa (sa nu folositi apa plata ca se depune calciu pe el si le scoateti albe). Orice procedura care nu implica temperauri inalte e exclusa. Parca mai voiam sa iti scriu despre ceva, dar am uitat. Revin eu.

20+

Mergi la inceput