Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
angel26 spune:
Neatza burtici...murim de cald azi,vroiam sa ma duc la doctor dar nu ma incumet..voi ce mai faceti bun de papa azi?Dati-mi si mie o idee![]()
App..nici eu nu sunt pe lista
DN.22.06.1981 UM.20.12.2007 DPN.26.09.2008
Poop fetele
21+
angelynna82 spune:
Eu am uitat sa stau sa imi ia tensiunea cand am fost la doctor, daram sa ma duc la farmacie, am inteles ca si de acolo se poate
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
JulyMorning spune:
anca sa cresteti mari

300 utile link-urile, multumim. In general poti posta linkuri cam cu orice, de obicei cele de pe site-urile romanesti cu produse de vanzare sunt cenzurate... mie un singur link mi s-a cenzurat, de pe un site unde era de vanzare un aparat de ascultat bataile bebelusului :)
dyanira mult succes la doctor. Sa stii ca si mie imi da ceva batai de cap tensiunea. Am observat ca e foarte sensibila. Daca sunt calma, linistita si tensiunea la fel e: 130/70. Cand eram la cabinetul doctorului, de emotie, era 160/80, dupa vreo 20 de min, cand m-am mai calmat, scazuse la 135/75. Doctorul meu mi-a dat niste picaturi, a zis ca preventiv, ca prea imi oscileaza din mai nimic. Sa ai grija de tine 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
dyanira spune:
July Morningsi tu sa ia grija cu tensiunea ca am inteles ca e periculoasa in sarcina!Probabil ca tu esti una din persoanele care faci tensiune si pe baza de emotii!
Eu am luat-o acum e 115/65 ffff.buna din punctul meu de vedere!
Diana
26+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
clau_geo spune:
300 nu ma mut departe de unde stau, in acelasi bloc dar cu un etaj mai jos
in zona Sebastian - Salaj.
Calciu imi da voie sa iau dar combinat cu magneziu si zinc ca sa nu dea contractii, fiindca am caderi dese de calciu ca nu asimilez si era nevoie de un supliment. Plus ca iau de abia din luna a 5 ca pana atunci a fost ok.
Tzitziri
pt incurajari.
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!
JulyMorning spune:
diana chiar e buna, felicitari!
In alta ordine de idei: caisele n-au nici un gust... eu mor cu fructele astea fara nici o noima!! offffffffffffffffffffff....
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
angelynna82 spune:
Eu pana sa fac primul control am avut cateva caderi de calciu si nestiind am luat cate o fiola mica, dar de cand mi-a zos doctora acest lucru nu am mai luat
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
clau_geo spune:
Anca, Diana si Angelynna
x3 pt sustinere.
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!
300 spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
diana chiar e buna, felicitari!
In alta ordine de idei: caisele n-au nici un gust... eu mor cu fructele astea fara nici o noima!! offffffffffffffffffffff....
Eu am cumparat niste caise de'alea mici acum vreo saptamana de la piata chibrit si aveau ceva gust, parea un pic acrisoare. Mi-au placut. Legat de fructe, cred ca depinde mult si de cat le tin depozitate.
20+
angelynna82 spune:
Nu este vorba numai de acest lucru, dar multe fructe provin din sere... si se folosesc foarte multe adaosuri ca sa creasca dar la gust...
Asteptand un ingeras 20+