Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Yuhuuuu! PLOUA !!! YEEEYYY!!!

Am observat cu stupoare pipaindu-ma azi, ca acolo unde era burcutzul meu acum e ditamai groapa marianelor

Bun venit noilor venite! Sarcini usoare si spor la postat!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

chestia asta cu biberoanele m-a lasat masca. stiam ca plasticul nu e bun, insa nu ma gindeam ca plasticul folosit la biberoane sa contina substante toxice... o sa ma uit si eu dupa biberoane din sticla.
deocamdata nu cumpar nimic ca nu are sens, insa daca nu o sa am lapte, macar sa stie sotul unde sa se duca sa cumpere biberoane din sticla.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

ploua la Bucuresti? super!!! aici e o caldura de te sufoci!!!! noroc cu aerul conditionat.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andy si Angelynna, si eu la fiimea tot biberoane de plastic Avent am folosit in necunostinta de cauza , dar in nici un caz n-as mai folosi si la al doilea baby, mai ales ca acum sint informata. Aici mai multe produse de plastic s-au retras pe piata, asa ca sint convinsa ca este adevarat cu ceea ce se spune. Partea proasta e ca cele de sticla, daca ti-au cazut o data pe parchet sau gresie, asta a fost ....dar daca sint mai sanatoase ne conformam, ce sa zic acum

Clau_geo, care e faza cu zborul? Eu voi avea atunci 26 saptamani.

Brigitte, eu zic sa te duci la doctor sa-i spui ca esti ingrijorata de respectivele scurgeri. Eu am incredere in doctorii de aici, sint niste profesionisti . Altfel cum merge sarcina?

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ce as vrea si eu la mare,dar anul asta sarim de concediu.Parca tot n-am curaj sa ma iau sa ma duc nicaieri.

23+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Khristin asa este ,acuma stiind despre ce este vorba vom cauta ce e mai bun.Dar intreba cineva mai sus exista sterilizator ptr.bibe de sticla?Sau se foloseste acelaasi sterilizator?
piolica inseamna ca ne sufocam impreuna,dar...noroc cu aerul conditionat.Eu dupa ce intru in casa nu mai ies mai ales ca azi sunt30 de grade.
alinush buricutzul meu e tot afara,si cand mai trage si bb cate un shut sau intinde o manutza sau piciorush am impresia ca o sa iasa de tot.

23+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

eu ma pregatesc sa ma duc la gimnastica pt burtikoase. si o sa-mi cumpat de acolo si o perna din aia speciala ca nu stiu cum sa mai dorm....

sa ne auzim cu bine

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Fetelor, multumesc mult pt raspunsuri. M-am mai documentat intre timp, si se pare ca este ok. Brigitte -- eu am avut vreo trei episoade cu scurgeri similare. Tocmai mentionam asta ieri. Se pare ca este ok. Dar eu nu am contractii (ma rog, cite o BH ici si colo, dar nesemnificative).

Khristin -- noi locuim in Hoboken, NJ, este chiar peste riu de Manhattan. Mi-ar placea sa ne vedem in Toronto!

Si eu m-am mai documentat despre biberoane. Substanta contestata aici este bisphenol-A. Au inceput acum sa comercializeze biberoane care sint facute din plastic fara bisphenol-A. Eu cred ca o sa iau din sticla; m-am gindit la www.amazon.com/gp/product/B000056W4W/ref=cm_cr_pr_product_top" target="_blank">sticlele astea si www.amazon.com/Medela-Slow-Flow-Nipple-87066/dp/B0010SD8VE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1209945700&sr=1-2" target="_blank">biberoanele astea

Noi avem deja carucior, si sintem tare multumiti cu el. Ma rog, testarea adevarata o sa vina in septembrie, dar, dupa cum se prezinta acum, il recomand. www.micralite.com/toro_stroller.asp " target="_blank">Micralite Toro

Tot pentru transport am mai luat doua chestiute, www.goo-ga.com/shop/baby_slings/stretch_cotton_print_slings/vanilla_bean_baby_sling " target="_blank">baby sling si www.goo-ga.com/shop/baby_wraps/solid_%28without_applique%29/peanut_shell_baby_wrap_-_black " target="_blank">baby wrap

23+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau tin pumnii pt examen!

Acum ca tot veni vorba de biberoane - ca o mamica fara nici cea mai mica idee sau experienta va intreb - am nevoie sa iau biberoane si toate accesoriile aferente daca intentionez sa alaptez cel putin pana la 6 luni? Am auzit de mamici care se "mulg" si isi pun laptele la congelator pentru cand nu sunt langa bebe dar cum nu intentionez sa fac asta nu vad la ce mi-ar folosi biberoanele de la inceput. Acum nu fac asa mare caz de asta, ca vorba aia, nu e cine stie ce achizitie dar eram curioasa daca trebuie sa le iau inainte sa nasc sau nu.

Piolica eu folosesc o perna normala pe care o tin intre picioare si isi face treaba foarte bine. Gimnastica placuta!

Freshanana eu una ma bucur ca am aceasta informatie, depinde de fiecare mamica ce face cu ea.

24+ cu Mina Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

[b]piolica[b/] gimnastica placuta. Ce-as vrea si eu sa inot un pic, da n-am tiiimp!

fetelor voi de unde si cu cat ati luat cirese? Repede ca tre sa rup usa de-aici de la munci. AM gasit ieri al fantasticul pret de 149.000 si am luat juma de kil ca a insistat sotul meu ca sa nu-l trimit noaptea dupa cirese da totusi!

20+

Mergi la inceput