Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sincera sa fiu, aveam eu nishte banuieli cu plasticul asta, Eu nu-l suport, sa nu vad plastic, castroane la bucat doar din sticla si ceramica . Chiar vazusem biberoane din sticla la farmacie si ma gandeam sa iau, dar trendul era spre astea de la Avent, Intrebare: au acelasi regim la sterilizare? Si probabil tb mai mare atentie, sa nu-si sparga bebe capul cu ele! merci kristin
dar pana ajung eu la biberoane...........

Vasile
18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

noi am avut la primul bb la inceput biberoane de sticla. si nu va spun cat de grele sunt. iar cd vor incepe sa isi tina singuri biberoanele in manutze ca sa bea laptic o sa le fie greu si bbilor. le-am inlocuit la un mom dat cu biberoane de plastic si a fost totul ok.
eu zic ca dumnezeu are grija de copii nostri. si in afara de biberoane tineti cont si de aerul pe care il respira, mancarea pe care o mananca. si daca puteti sa eliminati din viata lor aerul poluat si mancarea plina de chimicale - atunci eliminati si biberoanele de plastic.
eu am sa folosesc de plastic de la chicco pt ca am vazut ca au o supapa la fund care ajuta la eliminarea aerului ca sa nu il mai inghita copiii.
fiecarea alege ce vrea pt copilul propriu, asta a fost parerea mea

25+
AMR 99 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by khristin

Bitza, http://www.greenlivingonline.com/Family/plastic-baby-bottles-found-to-be-toxic/

OAU! speechless.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza bine ai venit,o sarcina cat mai usoara si frumoasa.
brigittela fel iti doresc si tie.
Sa stiti ca si mie mi se intareste burta o data sau de doua ori pe zi,si iau no-spa.Am si zile in care nu se intampla asta.Trebuie tinute sub control.
bitza felicitari ptr hotararea luata.Eu nu prea ca cred ca voi avea lapte nici cu Andy n-am prea avut.Da de unde luam biberoane de sticla?
angelynna bine ai venit in odisee.
Noi suntem bine,miscam cand vrem.O pacalesc daca ma intind in pat pe spate si-mi pun mana pe burtica ,atunci ne jucam.Chiar si cu tati,o vedem si prin buertica .E super!!!!

23+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salut Brigitte, poate ar trebui sa mergi si la un al doilea medic sa te sfatuiasca in legatura cu contractiile, mai ales daca persista de ceva vreme...

In legatura cu secretia, a mai fost cineva pe forum care a intrebat ceva asemanator. E posibil sa fie o scurgere specifica sarcinii (e normal sa ai scurgeri transparente sau albe, care se vor agrava spre sfarsitul sarcinii, si care te si predispun la infectii). Povesteste-i si medicului la urmatoarea vizita, si fereste-te de eforturi mari pana atunci.

Multa sanatate!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Khristin si eu auzisem ceva de biberoanele de plastic de la niste evrei care mi-au spus ca si in Israel e mare tam-tam si ca ei nu mai folosesc biberoane de plastic. Se pare ca in general plasticul incalzit emana niste substante toxice pt oameni. Multumim de link, acum am aflat si care e substanta si la ce riscuri sunt expusi bebeii. Acum intrebare - sterilizatoarele sunt facute si pt biberoane de sticla?
Brigitte eu am avut asa ceva prin sapt 18-20 dar atunci si sangeram. S-a dovedit ca nu a fost nici o problema cu sarcina sau cu bebe, ceea ce iti doresc si tie! Oricum, intreaba si doctorul.
babytza bine ai venit, iti doresc o sarcina fara probleme si contractii!

24+ cu Mina Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La Andy si noi tot bibe de plastic am folosit si a fost k.Au dreptate felicic si freshana ca cele de sticla sunt mai greu de manevrat de bb-ei,si D-ne fereste sa si le scape pe fata sau in cap,Pe de alta parte parca tot am vrea ceva sanatos,dar cum vi-am spus eu la primul copil am folosit din cele de plastic si nu s-a intamplat nimic.
Acuma e decizia fiecareia.

23+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am ajuns si eu a casa. Vad ca afara s-a intunecat si da sa ploua.
BB azi a fost cam adormit m am si mirat ca se de obicei se misca intruna.
De biberoane si eu am auzit chestia asta cu toxicitatea. La Inisa am folosit NUK si CHICCO.
Intrebam de cotizatie ca prima data doctoritza mea nu mi a luat nici un ban. Pur si simplu a refuzat sa primeasca. Acuma nu stiu daca mai mentine aceasi pozitie

Brigitte, si daca e o bucatica de dop ala se reface. Daca sunt dureri sangerari atunci fugi la doctor. Durerile in partea de jos sunt contractii. Stiu ca pe la voi nu se da nimic dar oare daca te ai duce la urgenta nu iti da nimic nimic? Tinem pumni sa fie bine

Eva bafta la cautat ap

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

am citi ca multe vreti la mare
eu sunt de la mare si as fugi si maine la munte
cat de cald poate sa fie, iti vine sa lesini pe strada
eu am iesit azi la o mica plimbare afara - 30 grade deocamdata - si am murit
daca veniti luati-va rochitze subtiri, haine din in, cat mai subtiri ca sa nu muriti de cald. si nu in ultimul rd - palarii de soare
cd veniti va urez vreme cat mai placuta, fara ploaie.

25+
AMR 99 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput