Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Asa zic si eu ca alaptez minim 6 luni, sper sa fie asa!!
Deci pana acum m-am hotarat in legatura cu biberoanele-care trebuie sa fie neaparat de sticla,sterilizator!Va multumesc mult ca m-ati ajutat!Bine e sa ai prieteni cu care te poti sfatui!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Brigitte si eu am contractii.. le tin cat pot sub control cu Gynipral si no-spa. Dar de scurgeri nu stiu ce sa zic... nu am avut. La control ieri mi-a zis ca e colul scurt dar inchis, deci nu sunt probleme. Ai fost la doctor dupa ce ai avut scurgerea aia??

21 +

Mergi la inceput

Brigitte, stai linistita!daca doctorul tau spune ca e ok atunci asa e!In caz de dureri si sangerari de urgenta la dr, in rest, relax, ca daca te agiti faci mai rau!!sa treaca contractiile!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Kristin, inca nu stim unde o sa aterizam, totul depinde de locul de munca al sotului meu. Eu tot sper sa nu fie Paris, insa acolo sint cele mai multe locuri de munca in domeniul lui....

babytza, daca vrei sa te duci la ultima pagina, atunci selecteaz-o pe ultima din topicul respectiv, insa asa o sa pierzi discutiile anterioare si nu o sa stii despre ce vorbesc burtikoasele de pe aici.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Si eu cred ca am sa alaptez mult, cumnata mea foloseste biberoane din platic de cand era mic bebelusul si nu a avut nici o problema cu ele

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

angelynna, studiile canadienilor nu zic ca ar fi efecte imediate, din contra la pubertate si chiar mai tarziu. Se zice de cancer de prostata, instatalarea timpurie a pubertatii la fetite, etc!
Eu, dupa ce am citit articolul postat de Khristin m-am cam speriat; eu oricum nu sunt adepta plasticului, acum chiar sa nu vad!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am aflat si cum sa pun poze...acum ma lasa si am activat albumul. Cand ajung acasa o sa pun cateva cu fetita mea de 9 ani si vineri o sa pun si cu baietelul care e pe drum...

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

BABYTZA eu nu iau nici un fel de antispastice, nici un fel de medicament...nu mi -a dat cu toate ca am tot spus ca mi se intareste burta de cateva ori pe zi ca un pietroi..doc. a spus ca e oarecum normal din moment ce sunt neregulate...faza e ca aceste contractii sunt mai mult in partea de jos a abdomenului si oarecum dureroase..dar trec repede si mai ales daca schimb pozitia...nu stiu ce sa mai spun sau ce sa mai cred....in rest sunt ok daca pot spune asta...ma tot gandesc ca nu cumva scurgerea aia ciudata sa fie dopul ala gelatinos de pe col...dar oare de-o fi fost ala...n-ar fi trebuit sa fie si ceva manifestari dupa??...Pe doc. l-am vazut miercurea trecuta....si nu e la curent deci cu scurgerea mea ...

21 sapt + cu Mayah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

angelynna, studiile canadienilor nu zic ca ar fi efecte imediate, din contra la pubertate si chiar mai tarziu. Se zice de cancer de prostata, instatalarea timpurie a pubertatii la fetite, etc!
Eu, dupa ce am citit articolul postat de Khristin m-am cam speriat; eu oricum nu sunt adepta plasticului, acum chiar sa nu vad!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

ufff..atunci am sa folosesc si eu biberoane din sticla

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by babytza

cu semnatura am rezolvat.... cu pagina mai trebuie...

21 +

Hola, Pune pagina la favorite. Asa vei fi mai aproape de ultimele pagini postate. Dar daca se schimba capitolul o iei de la inceput.

20+

Mergi la inceput