Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am vazut ca va ingrijorati un pic referitor la dimensiunile si greutatea bb-ilor. S-a mai spus, dar repet si eu, na, acuma... orice bb are ritmul sau de crestere, si la sfarsit toti se nasc caliateatea I plus

Orice minus in greutate se recupereaza foarte usor dupa nastere. La cateva luni, 2-3, un bb nascut putin prematur, de 2.700 kg, va arata ca un bb nascut normal. O sa va postez poze cu Raluca, sora mea mai mica. Actualmente are 2 ani si s-a nascut putin prematur. Si cu o foame de lup

Personal, as vrea un copil mai mic, ca sa il pot naste normal fara probleme (am solduri mici).

Pup toate burticile ingrijorate sau nu, la serviciu sau acasa.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bitza, eu in nici un caz nu te-as sfatui pt. biberoanele Avent. Asta iti spun dupa ce eu i-am dat fiemii lapte din ele si au fost gasite extrem de toxice...acum in Canada e mare tam-tam pe treaba asta. Din pacate nu vom sti niciodata daca alegerea noastra e inspirata. Am citit ca cele mai sigure sint cele din sticla, ca pe vremea noastra , si eu sint in descoperirea celor sigure. Poti citi mai multe aici ca sa te convingi: http://www.greenlivingonline.com/Family/plastic-baby-bottles-found-to-be-toxic/

Mmimi, bine ai revenit ....ma bucur sa aud ca esti bine, cred ca anumite scurgeri sint perfect normale in sarcina. Noi in Boston sintem in prima saptamana din iulie. Voi unde stati? Poate ne vedem in Toronto

Anca, si noua ne-a placut ursuletul si am zis ca va fi prima jucarie din partea fratiorului pt. surioara

Laureta, si mie imi place la mare sau la ocean, dar anul asta am zis pas. Pupici voua

Piolica, te invidiez de acum (in sensul bun) pt. mutarea in Franta...in ce parte a ei mai exact?

Noi n-am facut nici o achizitie pt. bebe inca, noroc ca avem lucrurile de baza de la sora-sa , trebuie sa ne invrednicim si noi

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ana, nu sunt din buc, stau in pitesti, dar medicul cu care o sa nasca si care-mi supravegheaza sarcina e la buc. voi naste la polizu.
laureta, ce bine-mi pare sa te revad! si alexa ma terorizeaza cu fel si fel de pofte
bitza, felicitari pt decizia de a reveni pe meleagurile natale! daca voi credeti ca asta e solutia mai buna, cel putin pt moment.
fug si eu la bucatarie, fac o minarica de mazare cu pui. mai tre' sa merg la mama sa-mi iau niste castraveti acri, ca asta toamna, eram cu mutatul si n-am pus nik conserve:(

alexa simami

Mergi la inceput

cristina, am vazut ursuletul si noi i-am spus alexei ca "fratioara" o sa-i aduca cadou. si ea vrea role
laureta, tu parca intrebai de "cotizatie". eu sper ca in 10 mil sa scapam cu totul. eu o sa nasc normal, ca si prima data, iar acum 4 ani, am dat 4mil la dr si citeva sute de mii pe la asistente, neonatolog... aaa, si eu vreau la mareeee! pe 6 iul plecam, abia astept.
nici noi nu ne-am apucat de cumparaturi, bine ca nici mare lucru nu avem de luat, o saltelutza noua, o scoica si hainutze. o sa incep din sept.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Khristin, ingrijorator, ce sa zic, deja nici sa nu mai aud de biberoane de plastic!Dar, se gasesc bibe de sticla sau punem ca pe timpuri tetine pe sticle de la Pepsi?
Mami de Alexa, multumim!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

bitza, eu am vazut prin marile lanturi de farmacii bibe de sticla, o sa incep cautarile. deocamdata sunt convinsa ca o sa alaptez cel putin 6 luni

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mami de Alexa, dak in Bucuresti merge 10 mil,la Botosani 5mil e mai mult decat onorabil.Dar fac eu sapaturi cand ajung, ca in perioada de lauzie trebuie sa cauterizez o rana pe col si trebuie sa multumesc doctoritza!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

Buna fetelor...

Am nevoie de ajutorul vostru, parerile si opiniile voastre...mi s-a intamplat pe 26 mai de m-am trezit cu o scurgere gelatinoasa, transparaenta si inodora ...ca un fel se plasa ce se intindea...ciudat rau ...dar asta doar atunci, o singura data si atat.Acum imi urmaresc reactiile organismului...excluzand contractiile iregulate care le aveam oricum si inainte de povestea asta....contractii care le am si in prezent de altfel...numai ca ori mi se pare, ori chiar asa si e...sunt mai dese si parca mai puternice...doctorul e la curent de aceste contractiii , numai ca ..spun el.. ca de nu sunt mai mult de 4 pe ora si daca dispar odata cu schimbarea pozitiei atunci totul e ok....am facut si echo morfo pe data de 20 mai...si au spus iarasi ca totul e ok...nici n-au amintit ceva de col sau de lungimea lui de fapt....ACUM...ce sa fac??? voi aveti contractii??...a mai avut careva scurgeri de genu asta?? care este intervalul si care sunt manifestarile contractiilor pe care le aveti...nici nu stiu la ce sa fiu atenta...acum mi se pare ca totul se amplifica oricum...ce sa fac???

21 sapt+ cu Mayah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

cum fac sa intru direct pe paginile astea ? De cate ori intru urmez un adevarat traseu ca sa ajung pe ultimile pagini scrise.... Exista vreo varianta mai scurta???
Si cum fac sa ramana scris cate saptamani am? E cumva treaba cu semnatura ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

cu semnatura am rezolvat.... cu pagina mai trebuie...

21 +

Mergi la inceput