Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
angelynna82 spune:
uita-ti si aici cateva carucioare http://www.magicbebe.ro/catalog/c-Carucioare-c83/
Asteptand un ingeras 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1
300 spune:
a propos de pampers, se pare ca umbla pe piata si ceva contrafacut. Nu mai sunt 100% sigura: undeva pe o latura a pachetului mare cu scutece scrie cu litere minuscule Made in...
O prietena imi spunea ca aia made in Turkey i-au iritat copilul destul de aiurea, si ca ar fi gasit in ei urme de detergenti.
I-am lasat un offline si va tin la curent cu ce aflu.
20+
andreea_and spune:
Ce faceti burtici, cum va descurcati cu caldura asta?
Khristin, Mmimi bine ati revenit!
Clau bafta la examen si la semnarea actelor, ce zi incarcata!
Preety felicitari pentru bebelina! Tinand cont de faptul ca majoritatea doctorilor recomanda vitaminele prenatale cred ca ai putea sa iei si tu o luna de proba sa vezi cum te simti, asta in cazul in care nu ai alte probleme de sanatate.
bitza felicitari pt noua semnatura! Va intoarceti definitiv in Ro? Bafta cu mutarea si acomodare usoara!
Tzitziri tinem pumnii pt maine!
July eu am vazut acel carut Chicco la o cunostinta, ce-i drept era varianta sport ca fetita lor are 1 an si erau foarte nemultumiti de el ca fetita se lovea la cap in marginile laterale care desi erau imbracate in husa erau destul de rigide si in plus eu aveam mereu senzatia ca aluneca din el, mi se parea cam mic desi ea e un copil normal pt 1 an. Acum nu stiu ce sa zic, poate gasesti sa imprumuti un copil sa probeze caruciorul
.
Diana bafta la medic!
Musette
, acum cu caldurile astea te-ai gasit sa incerci ratb-ul?
Anca
cum sa fii o mami rea
? Macar tu ai interdictie sa umbli, eu acum am liber la umblat si tot n-am luat nimic nimic pentru bebitza, nici macar o suzeta..
Laureta
pentru Inisa cea dulce!
Mi-ati facut pofta cu ardeii umpluti
...Eu am gasit caise in selgros si au fost foarte bune, dulci-acrisoare, exact ca cele romanesti, cam scumpe ce-i drept dar meritam nu?
24+ cu
Mina Alexandra
Poze
anca81 spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Sotzul tau este genul jumatatii mele, genul care copleseste femeia cu flori si atentii. Al meu si acum scrie cu lumanari aprinse "Je t'aime" pe podea, adica ...face gesturi care iti merg la suflet. Eu am mai zis ca mi-a dat Dumnezeu o minune de barbat, sa mi-l tina sanatos pana la adanci batraneti.25+
Luca
AMR 15S !!!!!!
POZE
Never say never!
La fel spun si eu si ma simt norocoasa ca e al MEU
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
vecinico daca ai pe cineva in UK care sa ni la aduca in tzara, ca eu nu am pe nimeni :( Si nici nu trimit astia in RO vad. Ca poate ma bag la un Maclaren totusi... sau alea Urban Detour mi-au placut mult, desi is cam grele.
In rest e rupere cu taxele pe mother care. Am facut si eu o simulare pt niste hainutze de bebe, in valoare de 33 de lire si transportul a fost calculat la 27 de lire... Am dat CANCEL cat am putut io de urjent cu manutzele mele.. pffffff
P.S. Azi am in plan sa fac niste macare de varza cu carnitza de vacutza... miam, miam, ce pofte am
_
Our future determines our past
Fasolicade S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
n-am in UK,. Poate vb cu sora mea in Spania, dar nu stiu sigur, ea s-a oferit de chicco, zicea ceva de un 3 in 1 la oferta de 289 Eur. L-a vazut in magazin, oricum da ea un ochi si pe site-uri si in magazinele din apropiere si ma tine la curent. oricum, mai ramane varianta cealalta la mine, cu tipa aia , dar ea merge in Turcia si nu shtiu, parca as vrea sa iau eu caruciorul, dupa studii aprofundate pe forum
buuna papica! Eu foi cu lapte acru si ardei umpluti. aseara nu am avut gaze si nu am prestat nik la bucat.
Vasile18+
bibinika
foto
JulyMorning spune:
andreea_and hihihi... haioasa faza, auzi sa alunece
. Oricum inca nu am luat nici o decizie definitibila si irevocabila :)
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
bitza2008 spune:
Andreea_and imin pare rau ca ti-am facut pofta, dar si eu jinduiesc de ceva vreme la ardei umpluti si acu ca m-am hotarat sa fac trebuia sa va zic!
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
kid2003 spune:
Anca, iarta-ma 
Dau un miel de Pasti!
Bitza, eu am sterilizator Avent si nu a tusit ca am sterilizat la greu biberoane de la Chicco. Ba chiar ala de la Avent e mai "permisiv" haha, pentru ca e mai incapator decat alte modele pe care le-am vazut si incap orice fel de biberoane oricat de lungi sau de groase ar fi...Uau, ce limbaj obscen...
Noi am inceput cu bibe de la Avent, au fost bune pentru primele 6 luni. Apoi fata mea le-a preferat clar pe cele de la Chicco cu tetina de cauciuc, deh, depinde de copil. Ne dumirim pe parcurs ce preferinte au.
bb2
EOS spune:
Salutare fetelor!
Eu sunt noua pe aici!
Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Va urmaresc de cateva saptamani; am zis sa va si cunosc.
Date de identificare: DN:28.11.1982; UM:7.01.2008; DPN: 14.10.2008 
Atat pt azi; "ne vedem".
Pupici!
ratonelu spune:
gata,in sfarsit am papat si io..
anca,ce sa zic......supe rtare sotul tau,sa-l ...stapanesti sanatoata si sa va iubiti mult!
si....pt ca ai fost tu buna si i-ai luat apararea....nu-mi omor soata diseara![]()
si mie imi face toate poftele si a facut multe pt ca sa fim o familie(si noi am avut probleme f mari cu ai lui etc.)....dar nu e romantic....
sa-l iert...sau nu?

ma mai gandesc.
oricum...si cand imi ia flori ii zic.....numa' atat?c-mi place sa-l necajesc....
clau,bafta la examen.
stati c-a inceput discoteca asta mic si pitic
...(de fapt,foarte mi si foarte pitic pe langa bebeii din burticutele voastre)
pup.
carla 22+