Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza2008 spune:
Freshanana, esti o scumpa!
Am o liiista de cumparaturi, inclusiv pampers iau de aici ca zic fetele ca e mai bun, ca mai ieftin stiu ca e!
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
babytza spune:
Buna mamicilor....
Ma bucur ca ma simt mai bine...Am mai scapat de contractii si acum sunt la servici...Vad ca apar si eu repede...am scapat de moderare...YOOOOPIII !!!!!!!!!!!!
Vineri ma duc la echo , la 3D ....Abea astept sa ii vad fatzuca !!!!
Sa ma puneti si pe mine pe lista aceea de la inceput, va rog !
21+ cu
DPN 06.10.2008
POOOOOP
freshanana spune:
bitza daca tu ai o lista am si eu o intrebare : masina cu care va intoarceti e ...camion ? pai unde vor incapea toate cumparaturile (inclusiv pampers e voluminos) ??
25+ 
AMR 99 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
dyanira spune:
Fetelor ma duc sa ma odihnesc putin si apoi merg pana la medi la cabinet.Nu sunt programata dar vreau sa discut cu el sper sa nu ma refuze!!!!Ca daca ma refuza adio.....sigur nu mai merg la el!!!!
Sa imi tineti pumnii Intru mai pe seara si va anunt ce am vb cu el!
Diana
26+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
JulyMorning spune:
vecinico daca ai pe cineva in UK care sa ni la aduca in tzara, ca eu nu am pe nimeni :( Si nici nu trimit astia in RO vad. Ca poate ma bag la un Maclaren totusi... sau alea Urban Detour mi-au placut mult, desi is cam grele.
In rest e rupere cu taxele pe mother care. Am facut si eu o simulare pt niste hainutze de bebe, in valoare de 33 de lire si transportul a fost calculat la 27 de lire... Am dat CANCEL cat am putut io de urjent cu manutzele mele.. pffffff
P.S. Azi am in plan sa fac niste macare de varza cu carnitza de vacutza... miam, miam, ce pofte am
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
anca81 spune:
Bravo Babytza
, acum te vedem in timp real. Dar ai grija mare cu contractiile acelea!

Diana

O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
bitza2008 spune:
babytza, in sfarsit! De acum vorbim in direct!Bafta vineri!
Freshanana, noi ajutam multi prieteni sa ia de aici masini, utilaje, etc... deci transportul nu e o problema!
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
EvaF spune:
Ancutza, si eu tot cu plapuma ma invelesc noaptea, desi mor de cald, nu pot sa dorm dezvelita, nu adorm, iar daca ma invelesc doar cu cearsaf parca nu sunt invelita cu nimic. Te pui cu nebuna...Noi avem apartamentul spre vest, e soare in casa toata ziua, fara aer conditionat nu se poate! Insa nici eu nu-l suport de nici o culoare. Ce fac eu? Il las deschis ziua in camera, sa se racoreasca bine peretii si apoi il inchidem ca sa putem dormi, iar in living il las vreo 20 minute sa mai racoreasca si apoi il inchid, daca nu, groaznic ce ma doare capul. Dar stai, ca acum incepe canicula, si Bucurestiul e in flacari. E greu cu aer conditionat dar a devenit asa o necesitate ca e musai sa ai, mai ales in sarcina, cand intervin si bufeuri de caldura. Nu stiu cum e la tine in nord, poate e mai respirabil, mai racoare, esti o norocoasa.
Da, hai ca fac reclama la aer conditionat, trebuie sa imi plateasca astia comision. ![]()
![]()
Sotzul tau este genul jumatatii mele, genul care copleseste femeia cu flori si atentii. Al meu si acum scrie cu lumanari aprinse "Je t'aime" pe podea, adica ...face gesturi care iti merg la suflet. Eu am mai zis ca mi-a dat Dumnezeu o minune de barbat, sa mi-l tina sanatos pana la adanci batraneti. 

25+
Luca 
AMR 15S !!!!!!
POZE
„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa iti mearga mintea” (George Brassins)
JulyMorning spune:
babytza, bravo, pt scapat de contractii si de moderare :)
diana tinem pumnii sa fie bine la medic si sa nu-ti fie prea greu prin caldura asta.
clau hai de la examen, sa ne zici cum a fost!
_
Our future determines our past
Fasolica
de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S