Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

andreea_and eu am primit urmatorul sfat de la o prietena care alapteaza. In primele zile e posibil ca laptele sa nu fie de-ajuns, sau sa nu aiba consistenta necesara sa iti sature copilul. De aia e bine sa ai oricum in casa o punga le lapte praf pentru nou-nascuti si un biberon si 2 tetine, oricum ar fi. Altfel e posibil sa iti trimiti sotul la miez de noapte sa cumpere la niste preturi mult mai mari decat e normal.

Amica mea a luptat si a reusit sa alapteze, dar spunea ca asta i-a luat vreo doua luni bune, timp in care s-a muls sistematic si isi tinea copilul la piept chiar daca avea, chiar daca n-avea lapte. Desigur, ceea ce descriu este o situatie extrema, dar a avea sau nu laptic e mai mult ca la loterie. Si eu sunt la primul copil si sper sa-l alaptez dar pana la momentul H n-am de unde sti ce ma asteapta.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreea, eu stiu 2 mamici care nu au folosit deloc bibe. dupa tzitzi au trecut canitele speciale. eu zic ca nu e obligatoriu sa cumperi de acum, parerea mea.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumim, multumim. Suntem grasunei da da.

clau_geo te muti in zona Sebastian? Eu stau paralel cu Drumul Sarii asa ca am putea sa ne vedem cu bebei. Si multumesc dar eu nu vreau sa ajung la 40 de saptamani. Sunt satisfacuta si cu 37

kid intrebam ca sa ne "incuscrim" dar nu prea merge cea mare e prea mare pentru Alexei. Stai in zona Domenii? Super tare acolo o sa ne mutam si noi cam intr-un an maxim doi.

laureta eu la doctor un pupic pe cheliuta si mii de multumiri, stie lectia de la prima sarcina.

Nasc la Elias, in principiu cu Prof.Radu Vladareanu.

Alaptat si biberoane: nu strica sa ai biberoane in casa nu e musai sa le folosesti.

Carucioare Maclaren Mothercare nu livreaza in Romania obiecte voluminoase, implicit carucioare. Si da sunt foarte usoare si fiabile si eu sper din suflet ca al meu sa ajunga cu bine.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Freshanana, fiecare mamica procedeaza cum crede de cuviinta pt. binele copilului. Eu una ma bucur ca macar am impartasit imformatia, atat

Mmimi, daca stiam ca esti in NJ te vizitam cand am fost in New York. Let me know when you're visiting Toronto

Alexa si mami, super cu cadoul din partea bb-ului

Piolica, super cu gimnastica....nici Paris nu suna prea rau pana la urma

Clau, bafta la examen

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ma duc sa fac un nou capitol?

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Gata, ardeii sunt la foc!!
Eu m-am hotarat:iau un bibe de sticla cu tetina just in case; dar sper pana la 6 luni sa-i dau san si apoi din canita!Sterilizator nu mai iau!!
Si uite asa fac economie la buget!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bitza, yummieeee ardei auzi la ea . Nici eu nu ma bag la sterilizatoare

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Am facut AICI

Mergi la inceput