Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Felicitari la toti scolareii silitori si vacanta frumoasa, plina de soare si voie buna

Azi este ultima zii de scoala si la noi. In mod surprinzator Antonia este f.trista, in primul rind datorita profesoarei pe care o adora...Aici se schimba profesoara in fiecare an. Sa speram ca va avea acelasi noroc si la anul.

Am primit lista de carti pe care trebuie sa le comandam pentru clasa III, va face (in plus fata de clasa II) istorie si geografie.

Pe 3 iulie plecam si si noi la soare si la plaja in Corsica, pentru 2 saptamini. Abia astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bianca a venit azi cu Zeugnisul cu 5 note de 1 (printre care Mathe si Deutsch) si 4 note de 2 (sport. muzica, cunoasterea mediului si engleza -aici toata clasa a avut 2). Asa ca, nu pot decat sa fiu f multumita ca la materiile importante a mers f bine.

Maine dimineata plecam la Dortmund si de acolo zburam duminica la Bucuresti.

Va dorim la toti o vacanta splendida, cu mult soare si multa odihna si sa ne vedem/revedem cu bine in clasa a 3-a. Cred ca noi vom fi primele scolarite de clasa a 3-a, caci incepem in 4 august scoala!

Mergi la inceput

helbi, va doresc drum bun si o vacanta frumoasa si relaxanta! Felicitari pentru Bianca , este minunat ca reuseste sa obtina niste note asa de bune intr-o lume nu tocmai "prietenoasa". Dar cred ca o parte din felicitari le meriti si tu, pentru modul exemplar in care o educi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In primul rand, vacanta placuta la toata lumea si felicitari tuturor scolareilor de clasa a doua..

Simina, voi inca sunteti pe baricade ?

Si Victor e in vacanta, azi a mers ptr o petrecere in stiul brazilian la Service de Garde.
Si noi suntem multumiti de el, are punctaj maxim la Matematica si Franceza. Am primit si lista cu rechizitele de clasa a -3-a si programul.

In rest, sapt. astea 2 sunt de relaxare acasa cu tati si cu sora-sa.
Dupa, va merge in tabara de inot 2 sapt. Urmeaza 3 sapt. in Ro, si inca 3 de relexare/revenire acasa si asta-i tot.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ultima saptamina de scoala si la noi!... De abia asteptam vacanta. Multumesc de intrebare, Cristina!

Calatorii placute si vacante minunate tutror!

Si mai ales felicitari multe absolventilor de clasa a doua si premiantilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cum e in vacanta? Se odihnesc copilasii? Bravo lor!
Maine Andrada are iar chef, ziua de nastere a unui baietel cu a carei mamica am fost colega de la gradinita pana la terminarea liceului si cu care am ramas prietena.
Canarul primit in dar de bunu canta toata ziua de-i face capul mare bunicii
Si-a facut trei prietene cu care se intelege tare bine si au intalnire in fiecare zi la o sueta
Va astept cu noutati despre petrecerea timpului liber al viitorilor elevi de clasa a III a
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Noi suntem in tara si dupa citeva zile de canicula in Buc am ajuns la mama. Bianca si-a revazut verisorul si prietenele, asta dupa ce a petrecut o zi minunatat alaturi de Liliana, Laura si David. Sunt o familie extraordinara si ma bucur ca ne-am cunoscut. Lili, din pacate nu mai am nr tau de mobil, caci am schimbat cartela in alt telefon. Asa ca, astept un sms de la tine, cind reveniti!

Mergi la inceput

helbi, voi va plingeti de caldura, noi ne plingem ca nu avem vara inca! Este o vreme complet antipatica si instabila: ploua des, este multa umezeala sau se face chiar racoare...Abia astept sa plecam in vacanta, la soare adevarat, plaja si mare
Antonia nu a facut mare lucru in prima saptamina de vacanta, ieri a plouat toata dupa-amiaza, azi la fel toata dimineata. In general sta cu bunica si se joaca cum poate...Fac mincare impreuna, se duc la cumparaturi, cind venim noi acasa mergem in parc cu bicicleta.

O vacanta frumoasa in continuare la totii copiii si familiile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna dimineata mamici !

N-am intors aseara si cu greu imi revin dupa minivacanta la mare:)

Andreia, ne auzim la telefon , sper sa mai vii in Buc!
Si , bine ati venit !

Laura, sa cresti mare si sanatoasa !

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari pentru toti scolarii fosti de clasa a doua. Ce copii mari avem!

Cristi este in tabara in aproprierea brasovului de ieri va ajunge acasa duminica viitoare iar joi mergem spre mare la mamaia. Fac AMR ul mai avem un pic pana la concediu si noi.

Noi parintii eram super stresati ca nu se va integra in colectivul care merge in tabara si el n avea bai de nimic.

Sa aveti o saptamana faina fara calduri iar cei care isi doresc caldura facem schimb daca doriti.

Mergi la inceput