Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-6
Raspunsuri - Pagina 7
liliana csaki spune:
Ei, si noi suntem absolvente de clasa a II-a, o sa pun si niste poze ca saptamana asta sunt libera
. Aseara i-am dus pe amandoi in tabara la Predeal, stau o saptamana. Pe urma suntem in Bucuresti pana pe 26 cand plecam o spatamana in Creta, asa ca Andreia, cu drag astept sa ne vedem. Poate ne vedem mai multe undeva. Da-mi si mie nr. tau pe PM.
columbiana spune:
Felicitari Andradei si Melisei (frumoase pozele fetelor) si la toti viitori juniori de clasa a treia 
avem si noi citeva poze aici:
http://good-times.webshots.com/album/563784719iYdZaM?start=0
a fost o seara tare frumoasa, cu spectacole prezentate atit de profesori (care au cintat solo si la instrumente, dansat) cit si de copii (scenete, satira, poezie) si de orchestra de flautisti a scolii; in timpul concertului de deschidere si incheiere pe scena sus era o diaporama cu fotografii din cursul anului cu copii....
http://www.floriinro.ro/
helbi spune:
Liliana si Ana, felicitari si absolventilot vostri: Laura si Tudor!
Am vazut pozele de la Tudor de la serbare: F. Frumoase!
Ana, Tudor cum vorbeste cu voi in romana sau in franceza? Ca la mine, eu intrebin romana si ea raspunde in germana:-(
Liliana, si mie mi-ar place sa ne strigem mai multe. Ti-am last PM.
april spune:
Felicitari Laurei, Melisei si lui Tudor!
Lili si Alina, vacanta placuta. Sa va odihniti.
Lili, asteptam poze.
Ana, frumoase pozele strengarului
ai fecior mare.
Andreia felicitari de pe acum Biancai. Si vacanta placuta. Va asteptam in tara.
FELICITARI tuturor pentru eforturile depuse de-a lungul intregului an scoalar.
columbiana spune:
La noi e ultima saptamina, dar deja saptamina trecuta l-am lasat in pace cu temele (si s-a vazut, ca a si venit cu doua teste mai slabute :((
saptamina asta e deja fara lectii, miine au iesire la piscina, joi au zi de curatenie in clasa (ne-au cerut sa trimitem detergenti, lavete), vineri au picnic de ramas-bun.
Andreia, Tudor a inceput sa vorbeasca aici, in franceza; noi am insistat sa vorbim cu el romana, el raspundea intotdeauna in franceza pina anul trecut cind a fost cu tatal lui in Romania; acolo a vazut ca nu se face inteles, si a inceput sa chinuie romana; acum vorbeste cind romana, cind franceza, cind ambele in aceeasi fraza (sa vezi cind spune camera meu sau lasa-te in pace
...eu insist sa-l duc in fiecare an in Romania daca se poate, ca sa nu uite si sa-si inbunatateasca nivelul; sunt sigura ca daca ar avea frati ar vorbi cu ei franceza pentru ca cu prietenul lui (fiul unor amici) numai in franceza vorbesc;
vacanta placuta!
aNA
http://www.floriinro.ro/
april spune:
Se odihnesc copilasii?
Andrada a primit de la Bunu un canar cantator nevoie mare de-i face capul calendar bunicii
. Cu greu a fost acceptat de mama dar numai la gradina, nicidecum in balcon. N-a avut de ales si s-a conformat. Toata ziua ii da sa manance...a exploda saracu'
Sa speram ca o sa traiasca cat de cat la cat sta Andrada pe capul lui. A mai avut ea un papagal pe la 3 ani dar a zburat de pe balcon la neatentia bunicii![]()
helbi spune:
Anto, neatentia buncii nu a fost cumva .."intentionata":-))?
La noi acum, dupa pauza se dau Diplomele. Sunt curioasa ce vascrie pe dploma Biancai, dat fiind sistemul f strict de notare de aici.Amauzit eiri de ex. de un caz, un copil care avut nota 1 la teste si totusi a luat nota 2 in final, pt ca testele au reprezentat numai 40% din nota finala, iar copilul respectiv nu a fost suficient de activ (cica) in clasa! Asa ca, ma astept la note de 1 si 2. Mai jos sigur nu, caci nu a avut in cursul anului nici o nota sub 2.
Maine plecam spre RO cu un popas de o zi in Dortmund! Abia asteptam amindoua vacanta!!!!!