Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-6
Raspunsuri - Pagina 6
cge spune:
Vacanta placuta si felicitari Andradei.
Eu o inteleg perfect, nici eu nu am parul drept.![]()
Noi am fost aseara la petrecerea scolii, Victor e f. adaptat (daca compar cu petrecerea de la Craciun), s-au jucat, am mancat mancare de toate natiile.![]()
Azi au zi pedagogica, merge la Service de Garde la un atelier de bucatarie.![]()
El pe 23 iunie ia vacanta.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
april spune:
S-a incheiat si clasa a II-a. Sunt multumita de rezultate si sper sa mearga tot asa. A terminat cu FB pe linie la medii insa a avut 2 calificative de B in primul semestru si 2 in semestrul al doilea. Din cei 23 de elevi, 14 au terminat cu FB la medii pe linie insa numai 2 au avut doar calificative de FB, restul de 12 au mai strecurat cateva calificative de B, neafectand media. Saracutii ei nu intelegeau de ce doamna le mentioneaza si cate calificative de B au luat daca mediile le-au iesit FB. O fetita chiar a plans pt ca ea stia ca are FB la medii si doamna i-a spus ca avea si B, dar era vorba de calificative nu de medii.
In plus au primit rezultatele de la Cangurul de la matematica. Andrada a avut puncatj de excelent. M-a bucurat asta si totodata m-a surprin pt ca ea nu e prea incantata de matematica. La romana inca nu au sosit rezultatele.
Au primit carti ca premiu: Lecturile copilariei cls. a-III-a, un caiet de vacanta de mate+romana, o culegere de schite de I. L. Caragiale, o carte din care vor face anul viitor la romana suplimentar. Tema de vacanta caietul special si tabla inmultirii, plus citit lecturi. Cam mult zic eu. Oricum primele 2 saptamani vreau sa nici nu se uite preste ele.
Dupa festivitate am mers mai multi parinti si copii la o pizza sa-i sarbatorim. S-a lasat cu chef pana la miezul noptii. S-au distrat tare bine. O merita din plin.
Vacanta placuta si odihna multa sa putem, cu totii, incepe cu bine clasa a III-a in toamna.
edit: cateva poze de la festivitate http://family.webshots.com/photo/2427958190063298484oaZhOQ
helbi spune:
Anto, felicitam si noi absolventa cu FB a clasei a 2-a!!!!
Multumesc si pt poze! F. frumoase! Vacanta placuta, relaxanta!!!
Noi mai avem o sapt. Primesc inca teme!
Simbata viitoare plecam spre RO. Ne oprim o noapte in Dortmund si apoi, duminica dupa amiaza ajungem in Buc. Ramine cu siguranta pina in 25 iunie, asa ca, daca vreti, ne putem vedea cu copii intr-un parc. Mi-ar face mare placere sa va cunosc si copii sa lege noi prietenii!
WE placut si nu in ultimul rind, VACANTA PLACUTA!!!!
P&ANA spune:
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi/SfarsitulClaseiAIIA?authkey=dgzMrzuse_s
poze de astazi((((
revin mai tarziu
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
helbi spune:
Felicitari Melisei! Superbe poze!
Aici, la clasele mici nu se face nici o festivitate de inminare a diplomelor. Ele sunt date in clasa de catre invatatoare, in ultima zi de scoala.
Insa, acum am ocazia sa particip la festivitatea de ADIO a copiilor din clasele a 9 si a 10. E un moment unic pt mine, pt ca pina acum, n-am vazut cum se desfasoara o astfel de festivitate. Am vazut cum arata mapa cu diplomele, si am sa revin pe seara cu impresii! Imi pare tare rau ca Bianca nu e de fata, insa, n-am stiut nici eu nimic pina acum o jumatate de ora si ea e tare departe de locul unde ma aflu eu.
april spune:
Multumim fetelor.
Alina, interesanta festivitate. Asteptam impresii.
Ceelalte fete asteptam poze de la voi cu absolventii clasei a II-a.
Vacanta placuta!
P&ANA spune:
iertareeeee ca nu am mai revenit (: sunt intr-o criza de timp incat nu prea mai stiu ce zi e![]()
in primul rand , felicit toti bobocii de clasa a-II-a si le urez vacanta placuta![]()
andreia ,din pacate noi plecam sambata in Tr
....dar stam doar o sapt si sper, ca la intoarcerea ta ne putem vedea ! ce zici ?
Va multumesc deasemenea si voua pentru urari!
Astazi le-am dus pe fete la noua scoala/gradi(:aveau niste emotii...!
Meli va fi cea mai mica din clasa ca varsta si mi-a placut ca toti colegii prezenti au fost informati de venirea ei si au primit-o cu multa caldura.
april, da, asa sunt festivitatile de premiere ! dar nu e mare lucru ,mai ales ca au stat in soare cam 1 1/2 ore si deja erau lesinati . Mai era si premiul ,un pachet de carti greu,greu pe care s-au incapatanat (toti elevii) sa-l tin in brate .. Meli a facut febra musculara da la el..
Inreba mercedes de tabla inmultirii: eu nu o voi invata deloc ,dar va lucra doar pe caietul de vacanta si poate ceva suplimentar.
va 
helbi spune:
Alina, eu nu-mi stiu programul de acum. Ceea ce stiu e ca vin duminica, stau in Buc. pina in 25 iunie, iar din tara plec in 18 iulie. Daca vrei, itzi pot lasa pe PM nr meu de mobil si, cind reveniti, ne auzim! E posibil ca intre 26 iunie-18 iulie sa mai ajung si cu Bianca in Buc. (caci eu sigur ajung). Ce zici?
Aaaa si Tr. e Turcia?!
Ma bucur ca fetele au fost primite bine in noul colectiv si le doresc mult succes!
P&ANA spune:
quote:
Originally posted by helbi
Alina, eu nu-mi stiu programul de acum. Ceea ce stiu e ca vin duminica, stau in Buc. pina in 25 iunie, iar din tara plec in 18 iulie. Daca vrei, itzi pot lasa pe PM nr meu de mobil si, cind reveniti, ne auzim! E posibil ca intre 26 iunie-18 iulie sa mai ajung si cu Bianca in Buc. (caci eu sigur ajung). Ce zici?
Aaaa si Tr. e Turcia?!
Ma bucur ca fetele au fost primite bine in noul colectiv si le doresc mult succes!
Andreia
Andreia ,eu plec din 21 si ma intorc pe 29, dupa care sunt in Buc.
Si eu iti voi trimite PM si facem cumva sa ne vedem.
Chiar i-am povestit Melisei despre Bianca si abia asteapta sa o cunoasca
Tr este Turcia
Multumesc pt urare ,revin maine cu impresii de la noua scoala

helbi spune:
Da si Bianca asteapta sa o cunoasca pe Meli si sa-si impartaseasca impresii despre...........spioanele ![]()
Asteptam impresiile!
La noi inca se fac ore si se dau teme. Iar pt vacanta cea mare (de 6 sapt:-(() le da de invatat un cintec de 5 strofe pe care i-l vor prezenta boboceilor in prima lor zi de scoala.
Edit sa spun ca, daca alte fete (CristinaT, Liliana, Lala, etc) au timp, noi suntem intre 23-25 iunie in Buc.