Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-6
Raspunsuri - Pagina 5
helbi spune:
Ana, felicitari lui TUDOR!
Alina, nasoala faza cu fisele neterminate. Dar mai aiurea e ca a fost "prezenta" cind Meli era bolnava:-(((((
Bianca a revenit azi din tabara. E bronzata:-) si a ramas cu o multime de amintiri frumoase: piscina, excursii in padure unde i-a prins si ploaia (dar la virsta lor o percep altfel si chiar se amuzau pe unde s-au adapostit), catarat pe sifoniere:-))) , facut de serviciu la bucatarie, foc de tabara, slefuit pietre, loc de joaca cu multe posibilitati pt toate varstele si gusturile, "batut" cu animalutele cu care dormeau sau cu pernele:-))) ascultat povesti seara, citit de invatatoare.......cam asta am reusit pina acum sa aflu.
WE placut!
oanagabriela spune:
Ana, felicitari pentru Tudor
si tot sa-ti aduca asa surprize frumoase
Musai sa ne arati si noua premiantul in costum de ginerica ....
helbi, frumos program a avut Bianca. Sint invidioasa ![]()
Un sincer "BRAVO" la toti scolareii pentru rezultatele la scoala 

si mamicilor lor pentru efortul facut tot anul
. Si mai ales VACANTA placuta ...
Antonia a avut azi ultima dictare si a facut din nou f.bine. Cred ca incep sa o lase mai usor cu lectiile de saptamina viitoare. Miine au serbarea la scoala si se anunta canicula, sa vedem cum se vor descurca (serbarea este intre 12h00 si 16h00 si se petrece afara, in curte).
april spune:
Felicitari Tudor pt premiu!
Felicitari tuturor copilasilor pentru rezultatele obtinute, pentru munca depusa de-a lungul anului 
Asteptam si noi premiu avand in vedere ca a avut un singur calificativ B, asa incat mediile ii sunt FB si in acest semenstru. Asteptam si festivitatea, de serbare nici vorba, asta e. Inca nu stim in ce zi va fi, probabil joi sau vineri. Sambata are un alt chef, o colega isi serbeaza ziua.
Cu inotul merge bine insa e epuizata. Acum doarme. N-a mai dormit la amiaza de cativa ani. Ma bucur ca ii place la inot. Tare greu am convins-o sa faca un sport. Pe vacanta va intrerupe, insa din toamna o sa reia lectiile dar nu asa intens ca acum, ci 2 ore/sapt.
Vizionare placuta la EURO 2008!
helbi spune:
Azi am primit vederea biancai:-) (ea o primise pe a mea deja) si am mai aflat cite cev adin tabara, printre care, cum ca discoteca s-a tinut in.......biserica:-)) Am facut ochi mari auzind asta, dar.........mare ti-e gradina Doamne!!!!
Pe ei i-i asteapta o sapt. grea, cea viitoare, cu inspectie de la minister, test la mate ........dictare, cica nu le-ar mai da!
Succes pe ultima suta de metri a clasei a 2-a!
Mercedes spune:
Ana, felicitari atat pentru Tudor cat si pentru tine.Foarte mult conteaza daca sunt rasplatiti pentru munca lor.
Acum citindu-te imi dau seama ca nu v am scris ca, cristi de 1 iunie la scoala tot asa s-a facut un careu si dir. scolii le a inmanat catorva copii premii in bani (simbolic din fondul scolii)pentru meritele de la diverse concursuri. A primit si al meu copil impreuna cu ceilalti copii care au participat la concursul de dans. A fost foarte fericit si luat pe nepregatite. In zilele urmatoare la oprit un vecin ( elev la aceeasi scoala) care la intrebat pentru ce a primit..? la care al meu copil a zambit dar s a vazut pe el ca era fericit.
Azi i am dus ceva sucuri si cioco milka la scoala sa sarbatoreasca ziua lui din 3 august cu colegii. Era f imbufnat ca ziua lui niciodata nu se va sarbatori la scoala deoarece in luna august sunt in vacanta. Deci m am conformat cerintelor...
In 11 iunie va fi serbarea cu rolurile la scoala sa vedem cum va fi .
helbi-bafta la teste!
Apropo de tabla inmultirii cum ii ajutati sa o invete?eu m am gandit sa i fac in vacanta pe o foaie tip A4 separat inmultirea cu 1,2,3 etc voi?si normal sa i le afisez pe perete.
oanagabriela spune:
La Antonia desi se mai fac lectii, nu se mai dau note, gata, acum asteptam mediile finale, deci intram intr-o semi-vacanta 
Simbata a fost la serbarea scolii care a avut ca tema inceputurile colonizarii Quebec-uli de catre francezi. Deci copiii si parintii au fost incurajati sa vina in costume de epoca. Mama prietenei ei a stat o noapte si a facut 2 costume f.frumoase pentru ele. Au luat si premiu pentru cel mai frumos costum
. Acum sta si in casa imbracata in el si joaca "teatru". ![]()
Uitati aici citeva din poze:
http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles_photo.cfm?nouvelleUUID=6B2B4A57-EE50-838A-545A585D1C05A152&name=img_1399635.jpg
http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles_photo.cfm?nouvelleUUID=6B2B4A57-EE50-838A-545A585D1C05A152&name=img_1412813.jpg
http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles_photo.cfm?nouvelleUUID=6B2B4A57-EE50-838A-545A585D1C05A152&name=img_1975595.jpg
Si toate pozele puse pe site-ul scolii:
http://www.mariedefrance.qc.ca/siteweb/nouvelles.cfm?nid=6B2B4A57-EE50-838A-545A585D1C05A152
columbiana spune:
Oana, ce site misto are colegiul, cite poze frumoase, activitati! chiar ca e diferenta intre scoala europeana si quebs;
Mercedes, felicitari lui Cristi!
Andreia, bafta Biancai la teste!
si noi am intrat in spiritul vacantei, mai sunt doua saptamini de scoala si ceva teste in clasa, dar eu nu mai am chef sa-l pun la teme, i-a ajuns tot anul; in plus toata casa e cam cu susu'n jos, cum ne pregatim de mutat.
Ana
http://www.floriinro.ro/
helbi spune:
Oana, f. frumoase poze!
Se pare ca, desi maine si poimaine au inspectie de laminister, invatatoarea lor a decis ieri sa nu le mai dea teste la mate si dictari (ce-i drept au tot dat la fiecare max. 10 zile).
Ieir si azi au invatat si invata despre ceas, busola, etc. Au avut catema azi sa-si aduca fiecare (cei care au) ceasul de mina!
Teme inca primesc, si nu putine.
Ieri am semnat o hartie prin care, daca la ora 11 intr-una din clasele scolii sunt 25 gr, atunci se declara Hitzefrei si la 12,15 toti copii sunt trimisi la Hort sau acasa, sau li se organizeaza persoane care sa aiba grija de ei, pina sunt luati de parintii care lucreaza part-time! Insa, de maine s-a anuntat ca se raceste vremea, asa ca, nu stiu cit vor benefiaia de "regimul Hitzefrei".
La Hort li s-a cerut sa-si duca costume de baie, caci, pe caldura, ori le pun piscinute gomflabile, ori ii uda cu furtunul
spre marea lor bucurie:-)
cge spune:
'neata si de la noi.
Oana, frumoase pozele, le-am admirat si cu Victor si Anca.
Vezi ce bine se descurca Antonia si singura![]()
Mercedes, si eu ti-am admirat pozele si cu Bia si cu Cristi. Ai copiii mari, frumosi si cuminti (am vazut cum sta la serbare Bia).
La Multi Ani lui Cristi ptr 3 august.
Si noi suntem bine, tot in asteptarea vacantei.
Ne-am mutat, si ieri Victor a trebuit sa spuna ce a facut in weekend, asa ca a spus ca am facut mici ![]()
Acum stam la casa, si stau mult mai mult pe afara, sambata dimineata s-au trezit la 6 dimineata, ca sa aiba 'Timp de joaca' (citez).
Aseara Victor si-a facut temele ptr toata sapt.
Azi are un spectacol de muzica la scoala, se duce taica-sau sa il asculte si pozeze.
Maine avem "soupé communitaire" la scoala, asa ca asta-seara trebuie sa facem si gratar si prajitura.![]()
Joi are zi libera de la scoala, si merge la atelier de bucatarit la scoala.
Duminica merge la o aniversare, a terminat si inotul.![]()
Pe 23 iulie, au sarbatoare in stilul Carnavalului de la Rio la Serviciul de Garde din scoala.
Andreia, si noi tot cu piscina gonflabila + topogan si furtunul de udat, ne indeletnicim. A fost tare cald zilele astea.(dar mie imi place caldura)
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
april spune:
Astazi e ziua cea mare: festivitatea de terminare a clasei a II-a. Desi nu au serbare suntem cu totii emotionati. Andrada si-a dorit mult sa-si intinda parul pentru a fi "altfel" de festivitate. Ii sta foarte bine. Din pacate dimineata cand sa trezit i-a trecut fericirea....parul era din nou ondulat. Suparare mare ![]()
Dupa festivitate, o parte (ne-am facut o "gasca" in clasa) o sa continuam cu un mini-chefulet
Duminica "decolam" spre bunici.