Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mercedes, am vazut pozele, mare e bucuria cand pleaca copiii si raman fara parinti.
Cum este in tabara ? Cand se intoarce ?

Si Victor boiereste in vacanta, de unde la inceput nu vroia sa auda de tabara, acum abia asteapta ziua de luni de cand va incepe tabara.
Se trezeste tarziu, se culca tarziu, bricoleaza cu sora-sa si s-au imprietenit mult mai bine de cand stau amandoi in vacanta.
Ieri am fost si eu libera asa ca am profitat de o iesire intr-un parc mare.
Dovada este aici:
http://picasaweb.google.com/marius.geana/CentreDeLaNature1Iulie2008?authkey=3P-eOlFDK40

Cateva poze de la noi din curte:
http://picasaweb.google.com/marius.geana/Canada24Iunie2008?authkey=kl0tu15R7e8

In rest, ne agitam dupa cadouri si dupa bagajele ptr. Ro, venim in 3 sapt.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

A revenit din tabara duminica noaptea, s a simtit bine si avand in vedere ca imi spune ca va mai merge si la anu am dedus ca am trecut de primu hop stiind ca a fost de prima data plecat atata timp de acasa.

Mai greu a fost cu micuta care a tot plans noapte de noapte dupa el strigandu-l in somn, dar a trecut acum vazandu l.

Vacanta placuta in continuare.
Noi de joi mergem la marea noastra.

Mergi la inceput

Mercedes, vacanta placuta la mare.
Si bravo ptr tabara, prima data a fost mai greu.

Si Anca plange dupa Victor cand e plecat, acum vrea sa mearga si ea 'a l'ecole' (la scoala) ca el.
Bine, Victor de luni merge in tabara de inot, luni si-a uitat ochelarii si casca de inot in tabara, ieri a venit cu o pereche de slipi in plus. Asteptam cu interes ziua de azi.

Voi cum va mai distrati in vacanta ?

Pe curand,

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Iata ca prima luna a si trecut....ce repede trece vacanta!
Ne pregatim de o scurta vacanta la mare. Abia asteapta fluturasul mamei sa se balaceasca.

Duminica am dus-o la ceilalti bunici pentru o saptamana pana plecam in concediu. Bucuria ei, socrii au animale iar ea e innebunita dupa ele. Mai ales ca are si un catelus dragut si numai bun de joaca.

Mercedes vacanta placuta. Sa aveti noroc de timp frumos.

helbi, nu cred ca mai ajung prin Buc. De miercurea viitoare plecam si noi in concediu. Imi pare tare rau ca nu ne vedem nici anul asta.

cge, frumoasa curte aveti! norocosilor! concediu placut in Ro (off topic: foarte interesante tipuri de cafea aveti....m-a vizitat o verisoara din Montreal si mi-a adus cafea cu aroma de crema de zahar ars, tare mi-a placut; e specific pt Cnanada?)

alina, urmeaza si o vacanta ceva mai mare la mare?

Oana, voi nu veniti in tara?
distractie placuta si o vacanta minunata!

Mergi la inceput

April, vacanta placuta la mare.
Multumim ptr. urari.

Da, e f. buna cafeaua cu arome aici.

Oana cu Antonia, sunt in vacanta in Corsica.

Cristina,

Mergi la inceput