Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 20

elyanne spune:
Magda Sa nu mai treceti prin asa ceva... Iar ce crezi ca a inghitit... poate nici n-a inghitit... si sunt prin casa...
Mada si ne rugam sa fie doar o greseala...
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Istericale... Mihai e isteric non-stop... acu pun si pe seama virozei si a alergiei... parca inainte era isteric, dar nici chiar asa... Il ignor... ca nu vreau sa si-o ia in cap... dar ma doar creieriiiiii... si nu il calmezi cu nimic... poate sunt si dintii... nici nu stiu... dar daca il iau in brate ii trece tot... clar e mult rasfat...
Avem si noi serbare, pe 12... nu suntem nimic de data asta... e fara personaje... asa ca am scapat... Stie strofele... dar nu vrea sa le zica, sa le repetam... se prosteste... stie si niste cantecele... ca o mai prind cand nu-i atenta si canta fara sa-si dea seama... daca o rogi sa zica ceva nu vrea deloc...
Eu sunt chiauna... visez flori, placecarduri si marturii... zici ca ma marit io... nici nu stiu cand le voi face pe toate... ideea e ca surioara s-a gandid sa mai reducem chletuielile... asa ca tratam cu un var care importa flori sa le luam de la el, io trebe sa fac aranjamentele... florile de pus in piept... cele de la masini... si sa infig trandafiri naturali in tort... trebe sa fac meniurile, placecard-urile (care trebe sa fie floricele... nu se poate altfel ) ... sa-mi dau cu parerea despre marturi: bomboane, ceva de decor sau mini-prajiturele ... si sa ma prezint cu toate astea la rest. in ziua nuntii... si ar trebui sa mai am timp si de machiaj, coafat... caaaaaaaaaaaaaand??? O sa fie distractiv... dar nunta fara nasa nu incepe... asa ca n-au decat sa ma astepte
Dupa asta imi fac agentie de organizat nunti... ca o sa fiu in tema...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

martutza spune:
imi pare rau ac nu am deschis ieri compu asa vin azi cu o urare tarzia dar din suflet
LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII DIN PARTEA FAMILIEI DRAGA CUSCRA.SA-TI DEA D-ZEU TOT CE ITI DORESTI SI POTI DUCE PENTRU O VIATA DE OM MINUNAT SI GOSPODAR ASA CUM ESTI TU.SA FII FERICITA
ISTERICALE....fimiu da palme daca il iau pe sus de la joaca fara sa-l anunt cu cateva minute inainte si fara dragaleli...mi-am luat-o dar in timp am prins spilu si am scapat....da cu capu de usi sau mobila si daca ii zic ca nu e voie sau ma crizez mai da o data si rade..daca il ignor numai face...de fapt la toate crizele lui ii dau IGNOR si se potoleste...adica ii intorc efectiv spatele si numai vorbesc cu el si vine sa ma ia in brate...uita de crize.
BRANZA ..si facuta si din comert ...inca nu am luat de la tarani ca nu stiu pe nimeni de incredere..dar daca as fi in locul Crinei si as avea vaca nu as ezita sa-i dau branza dulce sau cas proaspat.
AUZ...Phili nu te ingrijora...mai asteapta un pic s-ar putea sa patesti cum am patit eu cu nepoata mea de 2 ani zilele trecute.O strig de cateva ori pentru ca nu o vedeam (eram in gradina cu toti copiii)si zic nervoasa..."fata asta e surda nene..." apoi,cand o vad o intreb "Sofia nu ma auzi?" la care mimoza raspunde cu glas dulce si nevinovat "Soshia nu te aude..." .Am uitat sa-ti spun ca era la nici 2 m de mine in spatele unei tufe de trandafiri iar ultima data cand am strigat-o eramla 2 pasi de ea....
Mai erau dar le-am uitat.
Gabi muuulta sanatate mai copii.
Mada ma voi ruga pentru tine sa se infirme diagnosticul.Daca te referi la triplul test...nu-l lua de bun...e doar indiciu nu certitudine.
Elyanne ...bravo mai nasico...pai la cate ai pe cap ar fi si pacat sa nu intarzii un pic asha...doar pentru emotzii...
Magdutah multa sanatate puiului tau si sa va ocoleasca relele de acum incolo.
acum fug ca tre sa termin mancarea si sa ma fac mumoasa ca implineste o alta nepoata (Ianna) 3 ani si avem party.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor

kmi78 spune:
CU SCUZELE DE RIGOARE:
LA MULTI ANI ROXI!
LA MULTI ANI BIKY!
Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos si bun, va pup!
mi-a culcat cupchila si acum sa-mi vad si eu de ale mele adica sa-mi pregatesc bagajelul ca o intind o sapt pe plaiuri turcesti, fara sot si fara copil, doar cu doua prietene; ati mai auzit de astea? mama denaturata? asta e , biletul palatit nu mai e cale de intoarcere;
pe Timi o las cu socrela ca sa stati linistite!
sa auzim numai de BINE!

madybulancea spune:
FETELOR ATI MAI AUZIT DE FEBRA DUPA VACCINUL DE UN AN,INFARIX????RAZVI A FACUT VACCINUL VINERI IAR DE IERI ADIK SAMBATA FACE FEBRA LA INCEPUT MICA IAR ACUM ARE 39 SI SCADE SI IAR CRESTE....HEEEELLLLP!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan

florin-a spune:
P scurt:
Is arza, cu muci pana in podea, behai ca o capra..STau cu masca la Gura..Ana e bine sper sa nu ia!!!
Istericale:dc nu o duc unde vrea ea da din picioare si incepe sa planga dar ii distrag atentia cu altceva si ii trece
Branza:inca mai dau calcica dar si telemea de vaca fff putin sarata.La branza topita inca nu ma bag,Mi-e frica.
Mady-Ana a fc febra de la vaccinul de 1 an insa noi facem pe alea de la stat..nu stiu dspre asta ce sa iti spun.Incerca sa dai antitermice la 4 ore si sa tii temp cat mai scazuta, sosetele cu otet sau comprese pe frunte..Pup Razvanel
Ela-aceeasi boala cu cuptorul a avut si Ana pt ca a invatat-o mama dar ia trecut ca a descoperit usile de la masca de la ghiuveta.Oare ce-o urma???
Roxi-Pup pacifistu de Rares -iau eu si mucii lui ca si-asa m-am obisnuit sa dorm cu prosopu la cap.
Gaby-doamne ce le mai trageti si voi!Tudor sa fie bine ca mami trece ea peste
In rest pup toti bolnavioari..si pe mamici.Ne mai intalnim pe confe oricum adica sper sa pot de veveritzaMadaaa
VA FI BINE!