Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 19

carmenefr spune:
Io cautam pe prima pagina...cand colo pe pag.2>liniste multa pe la noi p-aci...
Ela interesant ce zici tu acolo.Ia sa o caut si io cartea...

carmenefr spune:
Din amintiri...
Branzica de casa nici a noastra n-a mai mancat de multe luni,ajunsesem sa fac branzica si s-o mananc io
De vreo 2-3 zile mananca branzica cu smantana(Fagaras)...

phili spune:
LA MULTI ANI!!!ROXANICI[/(scuze dar nu am mai intrat demult pe net)si doar azi am vazut...)multa ,multa sanatate,bucurii si implinirea tuturor dorintelor
LA MULTI ANI!!BIKY multa,multa fericire ,sanatate !!
si sa va bucurati amandoua de puii vostrii!!
Noi suntem bine,v-am invidiat putin ca v-ati intalnit de 1 iunie!!frumosi copilasi,frumoasa trupa!!
noi suntem mult prea departe...
poate va aduce-ti aminte de mine,v-am intrebat cum testati auzul la copil?
ei inca nu ne-am lamurit daca copilul aude sau nu...il strigam si uneori se uita,alteori nu .Am fost la ORL si zice ca timpanul e ok,si sa mai asteptam pana la un an jumate..nu vreau sa fie hipoacuzic....
va pupam,va dorim sanatate la mamici si puiuti!!

paxela spune:
Biky
sa fi sanatoasa iubita si fericita
istericale.... ohooo suntem mama lor, tavaleli urlete zibiarate tranteli capete de podea,etc, si ce e ma frumos, fimiu a facut asa de 2 ori in 3 ani , dar acum se pare ca are profesor bun
noi suntem in pregatiri de serbare, pt claca costumul e 3 sferturi gata, iam luat un costum de botez, alb cu pantaloni si vesta din saten, sau cum so numi, si la-m vopsit, cu vopsea de vinarom:
, singura care prinde pe plasticul ala, si are o poeziie, sa ii traiasca, ca eu nici so citesc nu pot
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

elyanne spune:
La multi ani, Biky!
Ieri am incercat de doua ori sa scriu mesaju... si s-a blocat jucaria...
Zisesem mai multe in primul, mia putine in la doilea... acu doar ce era cel mai important
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

mada_rozz spune:
Buna fetele,
Scriu si eu mai rar,dar stiu ca nu va suparati,oricum vorbim toata ziua pe confe.
Roxi,ti-am spus si de ziua ta,dar iti scriu si acum
Multa,multa sanatate si pupici pentru Raresh.
Biky,cu intarziere si voua multa sanatate si multi pupici.
Eu sunt putin cu moralul la pamant.Sper sa ne ajute Doamne Doamne si de data asta si sa fie totul bine.
Pe fetele de pe confe le-am innebunit deja,dar eu le iubesc oricum si le multumesc pentru sprijin si pentru incurajari.Ce ma faceam eu fara voi...
Ideea e ca la ecografia de 12 saptamani a iesit translucenta nucala 3 mm,adica suspiciune de sindrom Down...
Am facut ieri dublu test la Medlife,dar sincera sa fiu nu am asa mare incredere in rezultat.Stiu ca sunt doar niste date statistice si rezultatul poate iesi fals negativ sau fals pozitiv.Vreau sa fac amniocenteza neaparat.Nu pot sa pun geana pe geana pana nu stiu ca am un bb sanatos.Ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute si sa fie totul bine.
Luni ma duc la eco la Cantacuzino la dr.Briceag si vineri ma duc la eco la dr.Radulescu Botica de la Euromed.Vreau sa aud mai multe pareri si mai multe masuratori,poate totusi a fost o eroare.
Va pup si promit sa revin cu vesti,sper mai bune.
Mada 12+ si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png

magdutah spune:
deci intram si noi in rand cu lumea : Matei a fost pentru prima oara bolnav ! A facut bronsita acuta saptamana trecuta si am stat o saptamana in spital cu el. Initial medicul lui a prognozat pneumonie, iar seara cand a venit sotul acasa a spus ca nu ii place cum respira Matei si sa mergem la spital . Am ajuns repede ... cu masina politie facandu.ne loc si trecand pe rosu (caci odata urcati in masina aerul fiind inchis si mai cald mititelul de abia mai respira) ... si acolo ne.a spus ca de fapt nu e chiar atat de grav (adica nu e pneumonie, deci nu trebuie antibiotic) dar ca nu ne poate lasa acasa caci nivelul oxigenului din sange e prea mic.
Si uite asa am stat acolo o saptamana intreaga cu el , seara ramanea si sotul cu noi caci in primele 2 zile a avut perfuzii si tubulet de oxigen non.stop. Dupa 2 zile a fost mai bine, dar seara tot nu reusea sa respire de unul singur. Dupa 7 zile insa s-a imbunatatit situatia ... si ne-au data drumul acasa sa facem singur tratamentul mai departe: inhalari cu NaCl si inca o substanta ca sa se deschida plamanii.
Dar asta nu e tot . Joi seara am remarcat ca lipsesc 3 taste de la mobil. Nu am vrut sa mai merg la spital, caci numai ce fusesem cu 3 saptamani in urma ca tot asa inghitise o bucata de plastic si ii facuse Röntgen. Am zis sa astept o zi poate am sa le gasesc in pampers ... cum ieri nu le.am gasit, prin casa tot nici urma de ele ...ne-am imbarcat iarsi toti spre spital ... Iarasi i-au facut Röntgen iarasi nu au vazut nimic ... sper ca astazi sa se le gasesc totusi in pampers ...
Sunt obosita ... ma tot gandesc la Röntgen.urile astea ... si imi pare rau ca m-am dus iar la spital. Singurul lucru care ne.a calmat un pic aseara a fost ca ne-am asigurat totusi ca nu a fost pneumonie (si asta doar cu Röntgen se poate certifica ) ... in rest de astazi incercam sa educam copilul: nu se poate in gurita !!!
Pup tot stupul zumzaitor
Magda Matei 9.04.2007

roxanici spune:
Multumesc cu intarziere la urarile intarziate
Madaaaa, te rog mult fii optimista. Io sunt convinsa ca bebelina_rozz e bine, ai sa vezi. Stiu ca pana nu iti zice cineva ceva cert nu o sa iti gasesti linistea da incearca sa ramai optimista.
Alexa, neaparat vreau sa vad ghiocelu Cum mai e dej'tu lu Deliuta?
Carmen, cunoastem "noua moda". Rares insa poarta fusta cu susul in jos
Phili, sper sa nu fie nimic si sa fie doar manifestarile unui copil cu personalitate ceea ce face Bogdan
Raresu e iar virusat; o facut putina febra, de data asta tuseste si are muci mai putini ca de obicei. Cred ca tre sa imi faceti si mie loc in clubul bolnaviciosilor ca nu stiu daca is 2 sapt de cand a scapat de ultimii muci
Simva, pana la urma ce branzica ai ales?
ah, nu am atins subectele discutate
Istericale raresu nu prea face, f rar se manifesta cand il iau dintr-un loc de unde ii place dar nu am incotro ca tb sa plec. Se acruieste si se lasa pe spate. De obicei il iau in brate si am plecat...
Palme, imbranceli nici de astea nu da insa le incaseaza pe toate in parc. E tare pacifist/tolomac nu riposteaza si nici nu are initiativa sa starneasca galceava. Cred ca sunt norocoasa....cel putin momentan, mai vedem
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

madybulancea spune:
Buna...vin si eu cu o problema legata de istericalele copilului :al meu se da cu capul de cate ceva,pe mine ma sperie lucrul asta si nu imi place,da din cap...am intrebat pediatra dar mi-a zis ca nu stie ce sa imi zica...voi ce credeti?ati mai auzit asa ceva?
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan