Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
...vin de la un somnic mic...acum arat ca un
...eu nu ma pot plange deocamdata de somn...macar deocamdata....offff...ce zi la servici...am crezut ca nu mai scap....
Acum mi-e foame...sa vad ce as putea sa mananc eu...![]()
![]()
..prea multe variante nu sunt...asa ca...va las
...merg sa vad daca gasesc ceva...![]()
Cami 32s+, cu
Timeea Cristina
pustai
turturica spune:
noah, salutari si de la mine, am ajuns si eu acasa de la servici.
De care nu mai am chef de nici un fel, dar trebe sa mai trag, asa ca incerc sa ma autosugestionez ca-i mai bine ca merg la job, n-am timp sa ma plictisesc ca alte persoane ![]()
Vad ca discutarati de vitamine si altele asemanatoare. Si eu iau fier dupa ce mi-a facut doctorul analiza de singe si a vazut ca am nevoie. Ca si vicky mai iau in plus magneziu, care e cica bun contra crampelor musculare si contra constipatiei.
Asa ca pot zice ca eu n-am probleme cu stomacul, nu sint constipata de nici un fel. Si sint extrem de bucuroasa ca n-am probleme nici cu umflatul picioarelor, desi maninc sarat. Ca organismul meu simte nevoia de sare la greu, asa ca nu ma retin la sare. Si de fapt citisem ca e chiar indicat sa nu renuntam la sare.
mona, bine ai revenit. Nasol cu hematomul ala, dar bine macar ca totul s-a terminat cu bine, restul o sa treaca.
Fetele din grupa mica, cele fara cumparaturi pentru bebe, ma alatur si eu voua, desi am cumparat o gramada sint departe de stadiul fetelor din grupa mare. Mobila e tot in cutii, n-am instalat-o, hainutele sint tot in pungi, nespalate, necalcate, creme, biberoane, pompe, etc. n-am cumparat. Ma incurajez singura ca mai am inca vreme si-o sa profit de ecsperienta primelor mamici ca sa vad daca chiar am nevoie de unele lucruri sau nu.
Off-topic: ma scoate din sarite reclama asta la pampers rau de tot, nici sa scriu un mesaj ca lumea nu pot.
Dar sa revin, marimar, de unde ti-ai luat ceai din asta de zmeur, gasisi la vienezi sau l-ai adus de acasa? Din experienta ta functioneaza? Ca sa mi-l procur si eu in cazul asta.
In rest, recunosc c-am urmarit cu mare interes discutia igienei la copii, sint bucuroasa ca la fetite e mai simplu, dar bag la cap ce ziceti de ne-decalotat pentru nr. 2 in caz c-o fi baiat.
Azi am sunat la o cresa din apropiere sa vad ce trebuie sa fac daca vreau sa o duc pe bebelina la ei dupa ce implineste 6 luni. Dezastru. Nu mai au locuri decit pentru 2 zile pe saptamina, iar daca vreau sa mi le rezerve, adica sa nu ia alt bebelus trebuie sa platesc de acum pina in martie cind ar trebui sa o duc pe bebelina cite 160 de franci (cam 100 de euro) pe luna. Cu alte cuvinte platesc pina in martie ca sa imi tina locul, loc care nu imi asigura decit 2 zile pe saptamina pentru bebelina, pentru care va trebui oricum sa platesc 100 de franci pe zi. Nu stiu ce-o sa ne facem, ca eu mort-copt trebuie sa ma intorc la servici cind face bebelina 6 luni.
Edit ca sa zic ca sint tare amarita pe treaba asta, nu-mi inchipuiam ca nu gasim locuri la cresa in conditiile in care oricum esti taxat ca lumea si eram dispusi sa platim.
M&M spune:
Marimar, ce gravidutza zambareata esti!!!!
Si eu iau Maltofer, in reteta scrie ca nu se inghite, ci se suge Andreea. Eu nu am avut probleme cu constipatia de la el ...
Turturica, ce stupizenie!!!! Cum adica sa platesti 160 de euro ca sa ii ti loc bebelinei pana in martie??!!!
Ana, plimbare placuta, poate mai uiti de dureri...![]()
Mai ce e cu Mada?????!!!! Sper ca a iesit din starea nasoala...
Cristina
28+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
atb spune:
Irda, Mona, bine ati revenit printre noi, ce mult ma bucur pt. voi ca ati scapat de spital! Va doresc din tot sufletul o refacere cat mai rapida, sa aveti laptic si niste bebei sanatosi, papaciosi si cumintei!
Abia astept poze!!!
Ina C, eu iau Ca sandoz 10 zile/luna, iar celelalate 20 Elevit. Acu urmeaza sa imi fac analizele din sapt 30 si sa vad daca nu am ceva lipsuri, poate imi mai da sa iau ceva. Probabil ca o sa imi dea sa iau si fier, si chiar daca nu-mi da, eu tot o sa iau, sa fiu linistita. ![]()
In privinta decalotarii nu stiu ce sa zic. Sotul meu a avut o infectie urata cand era mic, pe la 10 ani, si a fost nevoie de circumcizie. Eu i-am zis ca as fi de acord sa-i facem si noi lui bebe dupa ce se naste ca poate e mai bine asa. Dar el zicea ca nu facem decat daca e nevoie, poate cand va fi mare ne va reprosa ca i-am facut doar asa de dragul de a-i face circumcizie. Vedeti voi cum e in Romania, daca unul e altfel decat ceilalti deja e subiect de glume proaste, al meu a simtit-o pe pielea lui. Eu sunt singura care apreciaza... ![]()
![]()
![]()
Turtu, nasol rau cu situatia creselor, daca si acolo e asa, oare la noi cum o fi? Atata doar ca la noi e concediul de ingrijire de 2 ani si poti sa cauti din timp o cresa, dar cred ca si la noi e problema cu cresele. Cu gradinitele stiu sigur ca e problema.
Adriana
29+ 
mcoca spune:
Turtu, bine ai venit in club. Eu am inscris-o pe Maya la cresa cand am intrat in luna a 6-a, adica pe 5 marie 2008,pentru 1 ianuarie 2009
. Vorba vine am inscris-o ca nu sunt sigura ca prindem loc, abia in octombrie-nov aflam. In plus cum zici si tu costa de te indoaie (ca e in functie de venituri), dar eu prefer cresa unei bone, desi ca pret esti tot acolo.
Vicky
35+ si
Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei
Tecky spune:
Fetelor am o tuse seaca care ma chinuie de vreo 2 zile.Aveti ideea ce as putea lua ca sa-mi treaca?Am mancat inghetata si am baut rece acum 3 zile si m-a durut gatul care mi-a trecut intre timp dar acum imi curge nasul si am ramas cu o tuse.
Eu am lipit abtipilduri in camera Ralucai,de fapt eu dadeam indicatii si sotul le lipea.
Am pus cateva poze pe picasa cu mutuneii.
Legat de cresa eu am hotarat cu sotul ca nu vom da bb la cresa ci doar la gradinita.Eu voi sta acasa cat o voi alapta si dupa aceea o voi lasa in grija mamei mele,care abia a iesit la pensie si am norocul ca sta in acelasi bloc cu mine.
Marimar foarte bine arati pt o graviduta care nu este la prima sarcina!
Tecky 34 sapt 
AMR 6 sapt
diarux spune:
bu7n si eu daca inghit maltoferul si nu il sug e vreo problema???? ca am inteles ca se poate lua si asa si asa. ca vad ca se pune problema aici.
tati a gasit un ghid pentru tati . SDuper mishto. desi nu am apucat decat sa il vad oe el ca era entuziasmat si am mai tras cu privirea. cautadresa si va trimit. ii implica si ope ei foarte mult in treaba asta.
va las acum. cred cva merg la culcare mai repede azi.
noapte buna mamici cu burtici
bebe Andrei
Ruxandra
26+ si
Andrei Tudor
Alina Maria spune:
Buna seara harnicutelor , si eu in frunte cu voi . Am facut prea multe astazi si acum ma dor cam toate , asa imi trebuie sa ma invat minte , dar sunt fericita cu rezultatul .
Am vazut ca se vb. diferite subiecte foarte bune , si eu sper sa descoperim ce ni se potriveste cel mai bine . Sa nu uitam ca bb. nostri sunt total diferiti si ce ii prieste lui al meu nu ii se potriveste si altuia si tot asa .
De obicei mamicile aleg ce li se spune de catre medicul imediat in privinta igienei bb. eu voi face cum se face aici caci asta imi ofera liniste sufleteasca .
Nu stiu cum e cu caminul in ro. dar aci l-am inscris pebb. decand avem 3 luni de sarcina si nici acum nu au loc , se poate ca de abia in ian. sa aiba loc .
Mona si Irda bine ati revenit , ma bucur ca sunteti bine si bb. la fel , cand spun bine nu e chiar asa 100% imi dau si eu seama ca ati avut de indurat si mai aveti cevaprobleme fizice , dar ma bucur ca totusi sunteti afara vreunui pericol .
Eu nu mai am rabdare pana pe 17 iunie dar totodata sper sa nu treaca timpul prea repede .
Alina
36
si
Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
Carmenela spune:
quote:
Originally posted by dma2007
intrebare: mai e cineva care n-are dunga? ca la mine...pauza!27s+!
surpriza
![]()
Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Eu nu am dunga.... Si nici nu da semne sa se faca.... Asta e...Nu mor daca nu am dunga...Bebe sa fie sanatos....
Va pup, ma bucur sa vad proaspetele mamici revenite cu bine. Le doresc tot binele din lume...
carmenela
Didi81 spune:
Nu ma dati disparuta, ca sutn si eu pe aici. Azi am fost la o casatorie civila, si am murit de cald pe arsita asta, apoi la restaurant si s-a lungit treaba pana seara tarziu. Mai si dupa ce ma ingrijorasem ca nu a prea miscat asta mica azi, cand a dat de racoare a inceput sa imi dea niste pumni pe langa buric de imi venea sa ma urc pe pereti
.
Mona, ma bucur ca ai intrat sa ne dai de veste, de-abia astept sa vad poze cu bebe Codrin
. Imi pare foarte rau ca inca nu s-au terminat problemele si ca te doare hematomul.
Si la fel si de la Irda astept cu nerabdare vesti si poze
.
Boti, chiar ma pregateam sa intreb pe unde esti ![]()
Kim, intr-adevar, eu am cumparat carucior Hauck, Candy Plus Trio Set, cu 9 mil, de la Mini Blu. Mie mi se pare foarte convenabil la pretul asta, si chiar are rotile solide, sunt duble chiar.
Mada, sper ca ti-a trecut deprimarea si esti mai bine 
Marimar, am vazut pozele, iti sta foarte bine, esti o graviduta tare simpatica
.
Nici eu nu am dunga pe burta, doar ca ceva mai mult perisor decat de obicei. Buricul nu e inca iesit in afara, dar e la nivel, e plat ![]()
Ma inscriu si eu in randul celor carora le zicel lumea ca face baiat
. Defapt v-am mai zis, nu ma enervez ci le contrazic pe un ton cat se poate de calm.
Didi
33+ 

surpriza