Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ufff, ma dau eu viteaza dar nu e chiar asa. M-am apucat sa fac ceva de mancare, si abia am reusit sa spal si sa tai legumele, sa le arunc in oala ca sa-i dau drumul ciorbei la fiert si gata sunt, nu mai pot de picioare. parca s-au si umflat putin. Asta e.Si eu care vroiam sa fac si o budinca si niste cartofi noi prajiti. Cred ca o las pt maine

Anna 32+ cu Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

No Ana, ce sa zic, suntem foarte diferite. Io ma simt foarte bine cu mine insami si gasesc ce face mereu. Sunt genul de om preocupat de enshpe chestii. Oricum, tind sa cred ca ai intrat tu intr-o stare din care n-o sa mai iesi pana la nastere. Incearca un lucru...nu lasa durerile sa te epuizeze nici fizic nici psihic, pentru ca-ti trebuie forta la nastere! Stiu, usor de vorbit..dar chiar sunt convinsa ca exista muuulte lucruri pe care le poti face. Nu, nu incerca sa ma convingi pe mine ca nu-i asa ci mai degraba convinge-te tu ca e asa! Io tin pumnii sa nu te mai doara!

Adina nu stiu cum il va chema pe nepotel, asta n-am intrebat:)). Ma bucur ca bebe e bine si in grafic! Iti trimit si reteta pe pm, desigur!

Ruxandra eu zic ca urmatoarele analize le vei face atunci cand iti vor fi recomandate. Ca degeaba iti spun 10 fete cam cand li s-a spus lor...sunt atat de diferite parerile medicilor, incat...

Ce ploaie faina...pacat de piatra asta...

Biri te pup! Echilibrul meu ce esti:)

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Puteti sa ma felicitati Am calcat toate camasile lu husband ca dimineata cand a plecat la servici abia a gasit una calcata. Da acu sed ca ma cam dor picioarele.
Marimar sarumana de articole, mie chiar mi se parea o metoda de igiena cam barbara dar daca fetele au zis ca au avut probleme am zis ca am sa fac si io in caz de nevoie. Acu insa am dubii maaari. Of ce se mai contrazic si medicii astia.
Diarux sa stii ca in general medicii de la gineco nu prescriu prea multe suplimente, dau niste vitamine eventual care is mai mult apa de ploaie. Cei care insista asupra fierului si calciului in trim 3 sunt medicii de fam. Si tin sa-i cred pe ei in privinta asta pt ca ei se ocupa si de copii si au multe cazuri de anemie si rahitism din cauza carentelor pe care le-a avut mama in sarcina. si mie gineco mi-a zis sa iau fier numa o luna ca n-am anemie mare. Dar medicu de fam mi-a zis sa iau pana la nastere ca daca a aparut anemia e clar ca nu ne ajung resursele si mie si lui bb. Si mi-a zis ca a avut cazuri de copii care au ramas cu probleme mult timp dupa nastere tocmai pt ca medicii gineco n-au recomandat fier si calciu pe motiv ca analizele sunt bune.
Bai astia-s culmea... deci la toate ne zice ca facem baieti. Bun si atunci cum arata o burta de fata? Sau tre sa fim toate buhaite si cu pete pe fata ca pe vremea lu bunica, cand nu erau creme si alte cele, ca sa creada ca se mai nasc si fetite?

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Sun nu zic ca nu ai dreptate,dar azi am avut o zi tare plictisicoasa si dupa atatea feluri de dureri nu cred ca mai am chef de ceva..shtiu ca ma vait prea mult,dar asta este felul meu de a ma exterioriza...crezi ca nu mi-ash dori sa am doar o burta mare si atat?fara dureri?

sa fitzi super multzumite ca nu avetzi dureri si neplaceri pt ca va termina psihic...nu vreau sa nasc ca nu am 38sapt dar nici nu mai vreau sa stau numai cu :au,ma doare!ma aplec ma doare,ma intorc pe-o parte ma doare si tot asha

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 23 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Ana, iubita, eu nu-ti zic ce-ti zic pt ca te plangi si ma deranjeaza pe mine. Ba daca vrei, putem sa stam si la telefon sa mi te plangi pana ragusesti.:) Eu vreau doar sa-ti spun ca trebuie sa gasesti puterea sa iesi din starea asta. Pentru ca orice faci, mintea ta sta numai la durere...deja ti-ai programat creierul sa se focuseze exclusiv pe asta. Si nu e bine, tu nu ai voie sa clachezi...mai ai un hop, cel mai mare...nasterea. Si daca sunt pisaloaga, sunt pt ca tin la tine si pt ca-mi pasa. Si pt ca vreau sa-ti fie bine!

Cuscri rulz...harnicuto! Mai si sa stii ca eu ma simt tare altfel cand aud ce relatii aveti voi cu medicii de familie. Eu am mers sa iau prenatalul, altfel nu cred ca m-ar fi prins. Mie numai dr ginecolog mi-a dat recomandare de analize, de orice. Si pentru fier tot ea a insistat. Noh...

Doamne ce sper sa se faca mutu de ras la euro...m-au innebunit cu pseudo-jucatorul asta, buhuhuhu...

SUN 35+

Mergi la inceput

voi ma cam speriatzi cu fierul asta!!
eu am fost anemica de cand ma shtiu
iar acum mi-a scazut hemoglobina la 9.55 intr-un interval de 12-16,si sincer iau fier cand imi aduc aminte,iar dc ma constip nici ca ma mai uit la el
sunt inconshtienta,nu?

am oMARIA!!!AMR 23 zile

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Pai Ana...stii si tu ca trebuie sa-l iei. Vei pierde si o gramada de sange la nastere...Ia lasa nebuniile si ia fierul, ca sa nu fie nici Maria anemica! Si mananci fructe multe si n-o sa te mai constipi!

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fai Ano, pai nu-ti zisesi maica sa iei fieru ala? Tu te joci cu focu, si anemica si cu bb. of, of! Da-o incolo de constipatie ca are mai putine efecte negative decat lipsa de fier. Si io ma constip da bag fructe si cereale cu lapte si rezolv.

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

am inteles mamiSun si mamiBujo!!!

am plecat la plimbare!

am oMARIA!!!AMR 23 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

De ce pe voi va constipa fierul,iar la mine are efct tocmai invers?Am luat si eu Maltofer,30 bc,dar am inghitit pastilele desi la un mom dat am avut impresia ca se sug,asa e? Sa nu radeti de mine,oricum le inghiteam ca mi se pareau ca seamana cu faringoseptul pe care nu il suport.
Am citit si despre decalotare,brrrrr ce ma sperie chestia asta.UFFFF,e asa greu sa cresti un baiat.E una din chestiile care m-au ingrozit de cand am aflat ca o sa avem baiatel.Pana la urma cum e bine?Ca ma apuca plansul
Ana,imi pare rau de starile prin care treci,mai am si eu una alta,cate o durere,dar parca nu chiar asa cum spui tu si avem aceeasi varsta a sarcinii.Stai si tu cat mai linistita,gaseste ceva recomfortant de facut,care sa iti distraga atentia intr-un mod placut. ai grija de tine.Si vb cu Maria sa mai stea o tzara acolo,ca e mai bine.Eu vb care abia astept sa imi tin in brate feciorasul .L-am anuntat ca il astept sapt viitoare,nu de alta dar vreau sa ma intorc cat mai repede acasa la mine.

Andreea 36+ si Theona (27.08.20082)

Mergi la inceput