Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
ce bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

...s-a mai intunecat si in Brasov...ca asa nu-mi placea caldura aia...simteam cum raman fara aer![]()
..acum tot ce vreau e sa ajung acasa in patul meu...azi nu mai fac nimic...![]()
....am sunat la HR acum...si cred ca luni voi veni doar in vizita pe la servici...sa-mi semneze concediul, sa fac curat prin calc...si cam gata....oricum...picioarele mele se pare ca arata mult mai groaznic decat am crezut eu...colegii mi-au recomandat sa stau la pat...la fel si medicul de aici de la servici..![]()
![]()
....inca putin...si acasa cu mine!!
Cami 32s+, cu
Timeea Cristina
pustai
estrella80 spune:
Annaxena te cred ca te urci pe pereti, eu ma gandesc cu groaza cand voi intra in concediul de odihna si apoi in prenatal... ce am sa fac???!
Plus ca eu fata de tine si fata de altre fete care vor naste acum in iunie, o sa prind si calddurile alea sufocante din toata luna iulie si poate si prima sa#259;ptamana din august, mai ales dupa cum se anunta vara asta!!CANICULARA!!
Dar.... totusi sfatul meu e sa stai in casa, evita caldura de afara, asta iti poate dauna si mai mult, si navigheaza pe net.... eu stiu cauta diverse subiecte!!!
Mai fetelor eu nu iau nici fier nici calciu. Mie doctorul nu mi+a dat decat omega 3 si magne b6 sa iau.Atat!!Dar ce-i drept si analizele mi-au iesit bune toate!Tre sa le repet dar peste vreo 2 saptamani!Om vedea atunci ce mi-o mai da!
Va pup pe toate!Fug.... vine furtuna!!!!!
30+
diarux spune:
vaaaaaaleeeeeuuuuu
am citit ce a trimis MARIMAR!!!!mai rau mi-am facut! parca ma doare pe mine. Bietii baieti! si eu care am zis ca fetele sufera cel mai mult din puinctul de vedere al igienei inttime.Oricum, bine ca am citit sa ma mai informez. oare tati stie atatea lucruri?
CRISTINA deci asa cuv analizele. eu ma duc de obiceiv imediart ce mi le recomanda ca nu am rabdare si sunt si parsnoia. asa ca... acum treb sas merg la dozajul de anticorpi.bleah!!!
iar ace!!!!
bebe Andrei
Ruxandra
26+ si
Andrei Tudor
Tecky spune:
Am incercat sa ma odihnesc un pic dar se pare ca fara succes.
Mai rau e ca imi curge nasul si cam stranut,cred ca de la aerul conditionat din masina si acum a dat drumul sotul si in casa la aer.
Dara nasol ca ti-au aparut vergeturi,eu stiam ca crema Mustela este una dintre cele mai eficiente creme dar se pare ca nu este asa.
Diarux eu la 32 de sapt am facut ultimele analize de cultura de col,urina si sange.
Diarux,Catilin si eu de cand sunt insarcinata am la perisor pe burtica de ma sperii si eu.![]()
Fetelor mie nu mi-a aparut nici o dunga pe burta si nici buricul nu mi-a iesit.
Tecky 34 sapt 
AMR 6 sapt
anaxena spune:
aaaaaaaaaaa!!
am facut din nou gresheala de a ma duce la alimentara,ca m-am hotarat sa fac papa si logic ca tanti de la casa mi-a subliniat din nou ca fac baiat!si m-am enervat si i-am spus "dar de unde shtiti,sta cu putza-n fatza?"la care ea:"bine,sa nu zici ca nu ti-am zis ca e baiat,ca nu te mai lua dupa dr" si am incheiat cu "cand se nashte fata mea o sa va o aduc dezvbracata sa-i admiratzi pasarica"..deci statul in casa imi provoaca nervi!noroc ca ma aer conditzionat,ca afara e canicula,m-ash fi topit pana acum
Ana-Maria
36+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 23 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
am ajuns la concluzia ca eu nu-mi folosesc creierul la capaciatea lui,de exemplu:citesc eu despre semnele travaliului acum o sapt,printre care "diaree" si-mi zic in cap,hai ca asta e chiar tare..si uite acum ca mi se intampla,dar nu ca e semn de travaliu ci pt ca creierul meu e un cretin si eu acum asociez aceasta "problema" cu sarcina nu cu ce am mancat eu ieri: adiq 6 piersici,cirese,4l de apa,o omleta ,4 mici si 6-7 batoane fitness..adiq o mare varza..concluzie:deranjament la stomac...dar eu acum gandesc:aaa ,nu asta e clar semn de travaliu!!!doamne ce plictisita sunt ,mi-am depresat si stomacul!
Ana-Maria
36+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 23 zile
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Biribu spune:
oana si aici review-urile sunt proaste la peg tocmai din cauza rotilor, cica pe teren mai accidentat e greu de manevrat, asa ca ai grija. si da, NU se trage de putza, nu se decaloteaza!! de aia se si face fimoza, dupa decalotari repetate se tot rupe pielicica aia cite putin si face fibroza. va mai trimit eu la mom oportun info, aici clar iti intezice sa-i torturezi putza. nus' cum numai in romania e pericol de infectie si pe restul mapamondului nu...ma rog fiecare face cum crede dar asta e chiar o chestie f serioasa si m-am documentat bine, va spun precis. hai ca gasesc si un articol si-l pun aici.
uite ca a raspuns si marimar...
camy nu cred ca exista vreo crema minune sa ajute la desumflatul picioarelor, mai mult sa le tii ridicate si masajul.
diarux normal ca poti naste natural. despre vaccin se face obligatoriu ca sa nu dezvolti anticorpi care pot afecta urmatoarea sarcina.
baby r7 dopul gelatinos din cite mi-amintesc eu e total diferit ca aspect fata de scurgerile fiziologice, chiar e ca o gelatina asa cu firisoare de singe prin ea.
sunule spor la trebi!
revin, pupici
35+ AMR 4+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
diarux spune:
ANNABABY pe mine m-au zapacit de tot cu parerile astea. asa ca... eu nu mai stiu pe cine sa cred. asteopt sa imi mai fac analize si in functie de asta o sa vedem ce e de facut.Oare vremea asta cat mai tine asa?
TECKY da, nici buricul nu mi-a iesit in fatza, uitasem de detaliul asta.
vad ca se tin toate problemele scai de
biata ANAXENA.
MA ENERVEAZA CALCULATORUL ASTA ! TREBUIE ARUNCAT.
REVIN .
bebe Andrei
Ruxandra
26+ si
Andrei Tudor
marimar spune:
Am pus poze noi sa vedeti ditamai burtoiul cu care ma simt foarte mindra si fericita desi incep sa ma doara ligamentele, sa obosesc repede, si alte "placeri" pe care si voi le stiti...
Ma duc in parc cu copiii ca parca nu mai e asa de cald.
va pup
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
anaxena spune:
vai cum vorbitzi de dunga?pai o am de nici nu mai tzin minte cand...iar buricul mi-a ieshit de la 5 luni..in conluzie : le am pe toate
Ana-Maria
36+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 23 zile
proiectul bebe pink