Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_p spune:
Salutare fetelor,
Spre marea mea rusine, n-am mai dat nici un semn de viata pe-aici de vreo luna, cred. Dar am scuze... ![]()
Felicitari noilor mamici, Mona si Irda, sa aveti bebei sanatosi si mult laptic.
Mada Casa de piatra!!!
anaxena, imi pare tare rau de tine ca ai atatea suferinte... sper ca bebelina Maria sa mai stea un pic in burtica la tine, macar inca vreo 2 saptamani.
Noi suntem bine, bebele se dezvolta normal, eu ma simt din ce in ce mai greoaie...
. Noaptea e o adevarata aventura intorsul in pat de pe-o parte pe alta. Si cand ma gandesc ca mai am inca 10 saptamani... mi se pare o vesnicie.
Eu pot sa zic ca am intrat cu adevarat in vacanta, am terminat cu examenele si cu facultatea asta (si a treia promit ca nu mai fac, ca nu ma mai tin nervii
). Acum singura mea grija e sa vina bebele fara probleme.
Linia maro de pe abdomen nu mi-a aparut inca nici mie.
Am citit cu atentie ce ati scris despre igiena intima a baieteilor, ma intereseaza si pe mine. Eu inca nici nu ma gandisem asa departe... Sper ca o sa-mi explice la maternitate cum se face, dar e ciudat ca sfaturile sunt opuse de la o tara la alta
.
Va pup pe toate fara sa mai nominalizez
.
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina
29+ 
Don't cry because it's over; smile because it happened!
M&M spune:
Dma, poate o sa fim colege...
MA bucur ca te-ai hotarat sa nasti la Medlife...
Tecky, somnic usor!!!
Catalina, ce intamplare stupida!!! Nu ca as avea ceva cu persoanele in vastra, dar uneori mi se par penibile si nu numai in autobuze, dar si la cozi in magazine, la piata!!!
Mada, unde esti??? SI ce daca esti intr-o pasa proasta, povesteste-ne , te va ajuta sa te descarci...
.. de burtica mea nu s-a luat nimeni , nu ca m-ar deranja acest lucru, din contra...
Cristina
28+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Ok, Sunny, m-am lamurit ce e cu dubla spalare. Cum am zis, a mea clateste de 3 ori de la mama ei, asa ca sunt linistita :).
Vicky
35+ si
Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei
baby_r7 spune:

Sun pentru raspuns.......![]()
banuiam eu ca ma voi prinde pana la urma..........dar nu eram convinsa........![]()
![]()
Ana imi pare rau ca nu te mai simti bine...........e de inteles mai ales ca esti pe ultima suta de metri............fi cuminte si stai linistita in patut 

am vazut ca vorbeati de linia dupa burtica...mie mi-a aparut cam de pe la 20 de saptamani si vad ca se tot lungeste....sper sa dispara dupa ce nasc.............acum a ajuns deja pana la operatia de la chist..........si e maronie.........
vergeturi vad ca mi-au aparut sub sani cateva pe fiecare san.........sunt rozalii, dar cred ca se vor albi in curand...........ma dau cu crema si sper sa nu apara si pe decolteu..............ca acolo nu mai imi convine..............

revin mai incolo.............
Roxana
29 + de
Bianca Maria
poze burtica si nu numai....
marimar spune:
Mona, bine ai revenit acasa! Sa treaca durerile si problemele cit mai repede si sa te poti bucura de baietii tai frumosi! Foi de varza proaspata sint bune pt furia laptelui si gheata pt hematom.
Irda, cum esti, cum e bebe Antonia si cum a fost nasterea?? Asteptam cu nerabdare primele povesti de la odisee ! Si bineinteles primele poze ale bebeilor!
Anaxena lasa plictiseala, citeste pe net articole despre copii, bebelusi, ingrijirea lor, niciodata nu esti prea documentata... etc. Si gindeste-te ca odata ce vine bebe s-a dus plictiseala pt multi ani de acum incolo...
Mada sper ca ti-a trecut deprimarea,
, daca nu ia o comedie sa te bine-dispuna.
Sunny, am uitat, felicitari pt proaspatul nepotel, cum il cheama? Ce frumos sa aveti in familie copii de aceeasi virsta!! Si da, please trimite reteta de savarina!!
Fetelor,despre decalotare si la noi in NZ cum zice si Biri si la fel si in alte tari civilizate, nu se mai practica demult. O sa caut niste articole pe care le-am citit, despre asta. Eu la Matei nu i-am facut absolut nimic decit am avut grija sa fie mereu curat si l-am spalat bine de fiecare data cind facea caca. Cred ca pina la 3 ani il spalam la fundulet cind facea caca, servetelele erau numai pt cind eram in deplasare, acasa il spalam mereu. Nu am avut nici un fel de probleme niciodata!
Noi am fost aseara la doctorita si bebe e cu capul in jos!! Sper sa ramina asa! Are aproape 2000 grame iar eu 15 kg in plus! O sa pun poze noi sa ne vedeti.
De saptamina asta, adica 32, incep sa beai ceaiul din frunze de zmeur pe care inca nu am apucat sa-l cumpar...
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
diarux spune:
I'm back!
am terminat si cu orele pe ziua de azi. cu meditatia am rezolvat-o ca fetele au atestat astazi si vin maine. deci sunt libera. nuami ca parca as face ceva deosebit azi si nu imi iese. In timp ce voi va plangeti acolo de caldura, la Bacau ploua urat si e chiar racoare. rAr fi bine, daca nu ar fi atat de mohorat. Desi sunt nascuta iarna prefer caldura de o mie de ori decat fruigul. Am facut depresie iarna asta de la atat frig. Si gerurile astea rusesti....nasoale!
MCOCA si BUJO gata, nu ma mai certati. mi-am luat si fierul!!! ce sa fac daca fiecare doctor spune cate ceva???Eu dupa cine sa ma iau? fac o medie aritmetica si vad ce iese. medicinista de familie a zis sa le iau asa pe ambeler. Iliev la Iasi m-a certat de ce iau fier fara sa imi fac hemoglobina. Ginecoloaga zice ca sa nu iau elevit si fier in acelasi timp ci o zi si o zi. deci...?????de aia e problema. Dar de acum iau asa pana la urmatoarele analize. Apropo, cand trebuie sa mai fac analize de sange sau urina sau ce o mai fi?
ANAXENA cred ca trebuie sa schimbam tactica cu persoane de genul asta. am si eu o ..."colega" la scoala, Gabitza, ddraga de ea. de cate ori ma vede ma intreaba ce face fetita desi de o suta de ori i-am sopus ca astept un baietel. ma seaca de numa'! nu ca as avea o problema daca ar fi fost fetitza, dar ma enerveaza cobelile astea.
Cat despre pus mana pe burta...am patit-o si eu cu o tanti ca si BUJO. M-am trezit deodata cu mana ei pe mine, ca nu am avut timp nici sa reactionez. nu am oproblema decat cu strainii. ca in general sunt toleranta. Numai ca BB nu vrea sa reactioneze decat daca pun eu mana sau mama. Mai curand la mama reactioneaza. La tati al lui...nici nu se uita. ![]()
DMA eu la 26 de s nu am dunga, dar jma gandesc ca ar trenui sa apara mai atrziu, asa ca...Vezi ca nici fetele cu burtik mai mare nu au. Patience, my dear!![]()
CATILIN ce zici tu de puful de langa buric? la mine e deja par de-a binelea. Cred ca de sus de la mine, se vede si mai clar decat din exterior. am deja complexe!
Apropo, m-am programat la cosmetica vineri pentru zonele mai delicate. sper sa rezist cu stoicism.
am mancat o inghetata. acum ma duc sa spal niste fructe.
bebe Andrei
Ruxandra
26+ si
Andrei Tudor
anaxena spune:
mey Sun ce DD sa fac?ca dc ma apuc de curatzenie patzesc ca luni si iar ma apuca contractiile cele rele,de citit am terminat toate cartzile,pe net nu mai gasesc nimik interesant,la salon nu m-am dus,ca gaseam eu ceva de facut dar am zis sa stau acasa sa vad dc contractiile de seara le am din cauza ca ma suprasolicit sau asha sunt orice ash face,hainele le-am spalat,le-am calcat,bagajul l-am facut,inca nu am gasit nimik sa-mi placa pt scos bebele din spital asha ca am sa o las pe mama sa decida in functie de catzi cm are..in pat nu mai pot sta ca nu ma mai simt bine in nicio pozitie,iar de la pepenele ala am facut de n ori pipi azi si acum ca stau in fund iar imi vine si mai fac si 2-3 picaturi!
deci deja am facut pitici pe creier!
concluzie: maine cum ma trezesc am fugit la salon ca statul acasa nu-i de mine
Ana-Maria
36+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 23 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
marimar spune:
Articole despre decalotare
http://www.circumcizia.org/decalotarea.html
http://www.cirp.org/library/normal/aap/
http://www.cirp.org/pages/parents/peron1/index_ro.html
Adevarul e ca este un subiect controversat in Romania inca, chiar si pe acest forum au fost multe discutii, daca le mai gasesc pun un link si la ele.
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
M&M spune:
Ruxandra, mie doctora mi-a recomandat sa repet toate analizele pana in saptamana 32 de sarcina...
Bine, ca inca nu m-am dus eu, asta e alta poveste. Eu mereu am impresia ca mai e timp!!!![]()
Cristina
28+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AnnaBaby spune:
M-am intors si eu acasa de la cumparaturi, am luat cosmeticele pt bebe, 2 paturele, inca un prosopel, manusitele, si 2 costumase cu totul, ca de astea nu aveam. Incet incet ma apropii de finalul listei pt bb, dupa care mai am cate ceva pt mine si gata. Bine, asa mai am de luat lucrurile mari - patutul si carutul dar pt astea o sa merg cu sotul sa ne sfatuim amandoi - cu toaate ca el habar nu are criteriile de selectare pt cele 2.![]()
Vad ca multa lume se plange ca altii isi dau cu parerea despre burticile lor - subscriu si eu. Pe langa faptul ca multi imi spun ca am un baiat dupa cum arata burta 

, sa vedeti ce am patit acum vreo saptamana la serviciu - vine o baba la ghiseu si zice: baiat, nu? Nu doamna, am o fetita. La care ea: eh, lasa ca e bine si asa... Am crezut ca-i sar la beregata, imi venea sa o omor. Bineinteles ca m-am luat de ea si i-am spus ca eu asta vreau si sunt foarte fericita ca e fetita!!!
Diarux si eu m-am saturat de atatea pareri diferite din partea medicilor. Saptamana trecuta eu am luat calciu la recomandarea dr Zoican, timp in care mi-a zis sa intrerup Elevitul si Maltoferul. Luni cand i-am spus dr de familie asta, s-a uitat la mine mirata - vai, nu trebuia intrerupt, cel putin nu fierul. De acum nu mai faci nici o pauza. Asa ca am reinceput sa le iau, insa eu nu am luat o zi una o zi alta, ci dintotdeauna le-am luat impreuna.
Anna
32+ cu
Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze