Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela82 spune:
buna fetelor!
noi suntem plecati in plimbari.
am fost luni la medic si apoi am ramas acasa la parinti, ne intoarcem cred ca maine seara.
bebelina are 2600 si ne-a spus ca intr-o luna poate sa ia pana la 3600-3700 (desi toata lumea spune ca fac un baietoi de 4 kg cand imi vede burta
). eu zic ca e ok, nici mai mare nu vreau sa se faca ca o sa-mi fie mai greu la nastere. mi-a recoltat si mie ptr streptococ si in seara asta ar trebui sa-mi dea rezultatul. in rest totul e ok, nu mi-a zis nimic de col dar nici n-am intrebat
, a ramas sa ne mai vedem peste 2 saptamani. avem si poze noi cu mandretea noastra de fata care cica seamana cu tati.
am mai facut ceva cumparaturi ieri, am luat pampersi, servetele si alte consumabile si mai am de luat farmaceutice si cred ca suntem gata . bine ne mai ramane caruciorul, deocamdata am testat piata si daca e sa se intample ceva mai devreme pot sa-l trimit si pe tati sa-l cumpere.
am scos dimineata si burtoiul la soare putin, am fost la pescuit, putin la mare si maine vrem sa mergem la manastire la Celic-Dere si apoi spre casa.
n-am apucat sa citesc mare lucru dar va
pe toate si incerc sa recuperez cand ajung acasa.
34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA 
catilin2008 spune:
buna din nou..
cum va descurcati voi cu zapuseala asta..ca eu simt ca nu am aer...nu avem nici aer contionat la birou.
apropos de dunga..nici eu nu am...daor ca puful de pe langa buric a devenit mai vizibil...
aici la birou..eu de obicei umblam cu acte..acum..stau numai aici..azi am trimis un mail in engleza si unul in romana...si mai verific conturile din cand in cand...si cred ca mai bine stau acasa..decat sa ma chinui pe drum...si pe urma sa stau atatea ore pe scaun..apropos de drum..azi am patit ceva foarte haios, dintr-un punc de vedere, o fata mi-a oferit scaunul..ceva extraordinar de rar...si pana sa ma asez eu..o baba..ca altfel nu pot sa ii spun..s-a asezat repede in locul meu...am ramas blocati toti din jur..nu stiam ce sa fac, sa rad sau sa ma enervez..asa ca am preferat sa rad...bine..mai erau doi baieti tineri pe scaune in apropiere..dar nici unul nu s-a sinchisit...norocul meu ca nu merg foarte mult..ca nu suport deloc aglomeratia si caldura...
![]()
27 + cu
Bebicu Andrei
dara_d spune:
Da asa este Catilin este foarte cald ,eu sunt acasa si mor de cald si nu fac nimic special.
Si eu am inceput sa m dunga aia maro inchis ,la mine,nu stiu cat se mai maroneste si cand dispare sper saa nu raman si cu asta ca si asa am destule vergeturi pe burtica desi am bagat la crema mustela si degeaba , arata ca naiba.
Dar asta este o sa merg la ceva tratamente cosmetice sio de slabit dupa ce nasc ,sper sa se mai atenueze.
33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
SunSmile spune:
Dma ma bucur ca mama ta te-a convins sa nasti la privat. Despre carusel...noi l-am luat de la bebeconfort. Nush de ce cu atatia prieteni si atatea rude in afara n-am vrut noi sa ni le trimita...probabil o incapatanare cretina, numita "primul copi, hai sa fim nebuni:)".
Vic eu le-am dat dubla-clatire, detergentul era lichid, le-am si calcat si zau ca n-am simtit nimic la mana. Eu chiar cred ca e suficient...io in paranoia nu dau, ca mi-e bine asa intreaga.:)
Ana esti culmea ma, zau. Acu' pe langa toate astea...te plictisesti. Esti mai ceva ca un bebe:). Eu nu ma plictisesc deloc. Acum am terminat cu rufele de azi (ca mai am si maine) si fac evaluarile oamenilor...caci seful meu s-a gandit ca ce daca sunt in prenatal, tot trebuie sa-i evaluez. Si in general am atatea de facut...zau, n-as fi crezut despre mine ca nu ma voi plictisi, dar iata ca se poate. Trebuie sa-ti gasesti tu una-alta de facut.
Kim mi-am adus aminte ca ziceai dimineata de caruciorul hauck...eu tin minte ca Didi si-a luat de la firma asta. Poate te lamureste ea.
Cuscri aia cu pusul mainii pe burta nu ma enerveaza, ma dispera si reactionez cam urat. Si in general sunt atat de acida cu parerishtii vis-a-vis de sarcina mea, incat li se cam taie. Ma distreaza insa discriminarea ce se face inca din stadiul asta. Ca si mie imi zic ca "sigur fac baiat ca e burta nush cum si eu sunt frumoasa, fara pete si neumflata". Adica fetele=naspa nene. Mdah, si cica vrem sa evoluam...
Ma intorc la evaluarile mele...
EDIT: Gabi te rog sa te gandesti si la mine cand mergi la Celic. E manastirea mea de suflet, locul in care m-am casatorit...uhhh. Felicitari pt bebelina!
SUN
35+ 

mcoca spune:
Sunny, dubla clatire ce inseamna? Clateste de 2 ori?
Vicky
35+ si
Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei
Tecky spune:
Buna gravidutelor!
Am venit si noi de la dr si se pare ca fetita mea este sanatoasa,toate masuratorile au fost bune.Ne mai ducem la un alt control peste 2 sapt.
Caprioara ma bucur mult ca fetita ta este bine si ca te-ai mai linistit!
Anna spor la cumparaturi!
Sun sa ai spor la calcat!
Dara ce bine ca stai acasa,asa vei scrie mai des pe forum.
Mona bine ai revenit!Imi pare rau ca te chinuie hematomul.
Ina eu iau Centrum Materna pana la sfarsitul sarcinii.
Catilin caldurile astea sunt insuportabile! Si eu m-am confruntat de multe ori cu nepasarea persoanelor din mijloacele de transport.
Mada superbe pozele ca de obicei!
Ma bag un pic la somn langa sot ca azi ne-am trezit devreme!
Va pup!
Tecky 34 sapt 
AMR 6 sapt
baby_r7 spune:
am intrat si eu un pic sa va salut.........

eu sunt la birou si nu mai pot de cald............

abia astept de luni sa intru in prenatal..........

ca au inceput caldurile si nu le suport prea bine........picioarele de vre-o saptamana au inceput sa fie umflate pe tot parcursul zilei...inainte erau doar seara............domnisoara mea este foarte activa mai ales noaptea si somnul meu se intrerupe aproape din ora in ora..............si dimineata sunt varza............
in rest totul e bine............![]()
![]()
![]()
Mona BINE AI VENIT ACASA...........INSANATOSIRE GRABNICA!!!!!!!!!!!!
Irda bine ati venit si voi acasa!!!!!!!!!!!!
sa va traiasca minunile la amandoua!!!!!!!!!!!!!
Mada am vazut pozele................frumoasa foc miresica noastra....CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!!am si eu o intrebare:
e normal ca scurgerile de la sarcina sa fie acum mai abundente?
adica nu mai pot pleca de acasa fara tampon zilnic..........ca ma ud pe chiloti.............
mi-am facut analizele si nu am nici o infectie si dr. a zis ca sunt normale scurgerile.
dar nebuna de mine acum are o problema...............pe langa cele de la cap...![]()
![]()
![]()
normale........si cand o sa curga dopul cum mai imi dau seama ca eu oricum am scurgeri albicioase acum............
va rog sa lamuriti si pe mine................

fug sa ma intind un pic pe canapea.............si revin mai incolo........
Roxana
29 + de
Bianca Maria
poze burtica si nu numai....
estrella80 spune:
Buna fetele!!
Intru pentru foarte putin timp sa va salut si sa o felicit pe Mona, sa iti traiasca baietelul mamico si sa fiti amandoi santosi si fericiti!Recuperare rapida iti doresc!

Pe celellate fete le pup fara sa le nominalizez!!

Ne auzim maine!!
Va doresc o zi buna!
29+
SunSmile spune:
Da Vic, asta inseamna. Ea pe programul default oricum le clateste o data, i-am mai dat si eu dubla-clatire...deja e arhi-suficient.
Roxana e normal sa fie mai abundente scurgerile, da. O sa te prinzi tu si de dop, ca ala nu e ca o scurgere.
Tecky ma bucur ca Ralucuta e bine-sanatoasa! Odihna placuta!
Hihi, chiar...incepand cu saptamana asta, eu merg saptamanal la dna dr..ce bineeee, asa-mi place sa fiu in preajma dansei!
Nati ce faceti? Parca azi trebuia sa mergeti iar la spital...sper ca masinaria a mers...
SUN
35+ 

estrella80 spune:
Uitasem sa fac actulizarea!!!
Am implinit si noi 30 saptamani!!
Parca suna mai bine, nu??
Pa pa!!
30+